Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 421
  • Total: 422
  • Leon

Δημιουργική απασχόληση

Ξεκίνησε από titica, Φεβρουαρίου 23, 2010, 04:52:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

titica

Εδώ είμαστε.........

Τι εννοώ? Μα τι άλλο??? Το θείο δώρο που μπορούν να μοιραστούν δύο άνθρωποι κι αυτό είναι φυσικά μια απολαυστική ερωτική σχέση με χρώματα κι αρώματα. Και πολλά συναισθήματα, αλλά:
Η υπερβολική ευαισθησία βλάπτει. Η κούλ αναισθησία πληγώνει. Η ζήλεια είναι ο ορισμός του χαζού. Η κτητικότητα είναι νοσηρή. Η μιζέρια κακιά προοπτική.
Τι χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένο ένα ζευγάρι? Ούτε ακριβά σπίτια, ούτε αυτές οι ηλίθιες προϋποθέσεις που πάνε σετάκι με το γάμο. Χρόνος ξεγνοιασιάς και ειλικρίνειας χρειάζεται. Απλότητα. Γυμνοί ο ένας απέναντι στον άλλον, και με ένα τεράστιο χαμόγελο αποδοχής χωρίς κόμπλεξ. Ερωτική διάθεση και προσφορά όλη μέρα. Οι φαντασιώσεις είναι υπέροχες!!!
Εγώ τουλάχιστο αυτό θεωρώ την πιο δημιουργική απασχόληση και σ' αυτό το σημείο ευχαρίστως ξοδιάζομαι.
Κάνω λάθος? :roll:

kuria

ετσι ειναι titica μου... υπαρχει πιο δημιουργικη απασχοληση απο το να εξερευνεις το κορμι του συντροφου σου;   :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

KostasD33

δεν ξέρω τι λέει η τιτίκα....
αλλα υπάρχει.......

(η εξερεύνηση της συντρόφου του άλλου...........  :P )

titica

Αααααωωω!!! Το προχωρήσαμε το θέμα?
Φυσικά και είναι απόλυτα δημιουργικό το άγγιγμα και το ψάξιμο του κορμιού του συντρόφου, μάλιστα εγώ νομίζω πως είναι κάτι σαν το μάθημα της γεωγραφίας.......βουναλάκια, κοιλάδες, ρυάκια, πουλάκια.........να μην πω μέχρι και καστανόχωμα να φυτέψεις! :lol:  :lol:  :lol:

skou70

titica

[quote user="skou70" post="334873"]poulaki kseno ksenitemeno tsiou tsiou :roll:[/quote]

Εσύ φιρί-φιρί για εγκλεισμό το πας. Θα σε μαγκώσουνε καμιά μέρα, θα την πατήσεις, και δεν θα σηκώνεις το σαγόνι σου από το 'πάτωμα' του 'κλουβιού'................ :razz:  :lol:

skou70

koita ... an o egkleismos einai o prepon to sikwma (tou sagoniou) einai eggyimeno ... de thelei kopo thelei tropo!

titica

Σκού, κατόπιν τούτου μήπως να σου χάριζα κι ένα ποιηματάκι??? :razz:

Ένα έξυπνο πουλάκι τόσο δα
Το κλουβάκι του με τρόπο γρατσουνά
Τσίου-τσίου λέει, κρύο τρομερό
Λίγα ψιχουλάκια ψάχνω για να βρω

Έλα βρε πουλάκι εδώ κοντά
Έχω να σε ταίσω παραμυθάκια φοβερά
Θα σε κανονίσω εγώ για τα καλά
Μα δε θα σου τσαλακώσω καθόλου τα φτερά

:lol:  :lol:  :lol:

pixie

[quote user="titica" post="334844"]
Ερωτική διάθεση και προσφορά όλη μέρα. Οι φαντασιώσεις είναι υπέροχες!!![/quote]

Υποσχόμενο αυτό το κομμάτι και εξαιρετική προοπτική για μια υγιή σεξουαλική ζωή ενός καθημερινά σκληρά εργαζόμενου... :!:  :grin:

Όταν μάλιστα χρησιμοποιούνται και στολές από τα καρναβάλια για πραγματικές μεταμφιέσεις στους εκάστοτε ρόλους [call girl, αρχαίος Έλληνας, Νέρωνας, θηριοδαμάστρια σε τσίρκο, σύγχρονη Σταχτοπούτα, ζουλού, οι πρωτόπλαστοι, κλπ.], το θέμα αποκτά ιδιαίτερη αξία!  :razz:  :lol:  :lol: :lol:

Ludwig

κάτσε να ρωτήσω έναν παντρεμένο εάν το αιώνιο σεξ με τον σύζυγό του είναι γι αυτόν δημιουργική απασχόληση.

pixie

[quote user="Ludwig" post="343875"]κάτσε να ρωτήσω έναν παντρεμένο εάν το αιώνιο σεξ με τον σύζυγό του είναι γι αυτόν δημιουργική απασχόληση.[/quote]

Δλδ. εδώ, αν κατάλαβα καλά από τον τρόπο που το λες, ο παντρεμένος είναι gay? :roll: :smile:

Ludwig

μήπως αναζητάς αβίαστα δημιουργική απασχόληση?

pixie

[quote user="Ludwig" post="343882"]μήπως αναζητάς αβίαστα δημιουργική απασχόληση?[/quote]

Είναι σαφές, μια απάντηση ζήτησα στην αναφορά ''έναν παντρεμένο εάν το αιώνιο σεξ με τον σύζυγό του''... αν φυσικά υπάρχει η διάθεση... :smile:

KostasD33

[quote user="Ludwig" post="343875"]κάτσε να ρωτήσω έναν παντρεμένο εάν το αιώνιο σεξ με τον σύζυγό του είναι γι αυτόν δημιουργική απασχόληση.[/quote]

βρεεε...... πας καλά?

[quote user="pixie" post="343881"][quote user="Ludwig" post="343875"]κάτσε να ρωτήσω έναν παντρεμένο εάν το αιώνιο σεξ με τον σύζυγό του είναι γι αυτόν δημιουργική απασχόληση.[/quote]

Δλδ. εδώ, αν κατάλαβα καλά από τον τρόπο που το λες, ο παντρεμένος είναι gay? :roll: :smile:[/quote]

α καλά... δεν ρωτάω καν αν πας καλά.....

τς τς  ένας εκ πεποιθήσεως ελεύθερος σκοπευτής και μια καθ έξην υποτροπιάζουσα χήρα θα μας βγάλουν γκέι τους παντρεμένους...
δεν πάμε καλά.....

katinaki

όλο και κάτι θα βρίσκουν να κάνουν υποθέτω. Ας είναι αιώνια μαζί. Πού να τρέχεις μέσα στη νύχτα να βρεις κάτι άλλο;
Βολεύεσαι με ό,τι υπάρχει δίπλα σου :mrgreen:

421 Επισκέπτες, 1 Χρήστης