Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 267
  • Total: 268
  • Leon

Από τα δίδυμα το ένα ήταν δικό του!

Ξεκίνησε από titica, Φεβρουαρίου 24, 2010, 12:04:34 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

titica

Ένας άντρας, από την Κίνα, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου όταν η γυναίκα του γέννησε δίδυμα και αυτός ανακάλυψε πως είναι ο βιολογικός πατέρας μόνο του ενός!

Ο κύριος Liu Yuan, από την πόλη Nanjing, δήλωσε πως είδε την διαφορά μεταξύ των δυο μωρών από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν.

«Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε ήταν πολύ μεγαλύτερο ενώ το δεύτερο ήταν αδύνατο και έμοιαζε με άρρωστο» είπε ο κύριος Liu Yuan.

Ο κύριος Liu άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι δεν πάει καλά όταν ανακάλυψε πως το αδύνατο μωρό είχε διαφορετικό τύπο αίματος και τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν έμοιαζαν με το άλλο μωρό.

Ο εν λόγω άντρας υπεβλήθη, μαζί με τα δυο μωρά, σε τεστ DNA και ανακάλυψε πως είναι ο βιολογικός πατέρας τους ενός μωρού!

«Η σύζυγος μου παραδέχτηκε πως έκανε έρωτα με τον πρώην φίλο της αφότου είχαμε εμείς παντρευτεί,» είπε ο κύριος Liu Yuan.

Οι γιατροί εξήγησαν πως πρόκειται για σπάνια περίπτωση που όμως έχει πιθανότητες αφού το σπέρμα του άντρα μπορεί να επιζήσει για τουλάχιστον 72 ώρες μέσα στο σώμα της γυναίκας!

Υπάρχει και πηγή του θέματος  : ethnos.gr

rain

δεν ήμουν εγώ με την Κινέζα, το κώστας το έκανε  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

titica

[quote user="rain" post="334879"]δεν ήμουν εγώ με την Κινέζα, το κώστας το έκανε  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

το κώστας?? Αυτό με το κοπεί τη πίτα???  :lol:  :lol:  :lol:
Διευκρίνισέ το για να ξέρουμε το δράστη που έκανε το άλμα επί κοντώ. :oops:

267 Επισκέπτες, 1 Χρήστης