Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 554
  • Total: 554

.........ψαχνω το σταθμο!

Ξεκίνησε από Teo, Μάρτιος 11, 2004, 05:18:28 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teo

....και τωρα τι κανεις? προσπαθεις να "κλεισεις" το μυαλο σου να μην σκεφτεται. Να κοιμηθεις, να ονειρευτεις, να ζησεις εκει μεσα στο ονειρο, Εκει που κανεις δεν σ'αγγιζει, εκει που κανεις δεν σ'απειλεί. Για λιγα δευτερολεπτα εισαι ατρωτος σχεδιαζεις την πορεια σου, προβλεπεις και βλεπεις τα παντα. Δεν υπαρχουν εχθροι. εχεις εξαλειψει όλα τα εμποδια, ο κοσμος όλος ειναι δικος σου. Και ξαφνικά ξυπνας και εισαι το ασημαντο μικρο ανθρωπακι της προηγουμενης μέρας. Φοβισμενο, ζαρωμενο στη γωνια του, ετοιμο να πεθανει απ'την απογνωση. Το τιμημα ειναι βαρυ. Η ζωή εχει νομους, κανονες... δεν εχει ευαισθησιες οπως εσυ. Δεν εχει καρδια και ψυχη, δεν ποναει οπως εσυ, δεν κλαιει οπως εσυ. Προχωραει μπροστα σαν τραινο σε ράγες. ψαχνω το σταθμο ακομα. το τραινο εχει φυγει το ξέρω... ομως εγω ψαχνω το σταθμο...........

:!: Καλημέρα σ'ολους, να είστε καλά!  :!:

KostasD33

Έλεγε ένας παππούς (μακαρίτης τώρα)
Όταν το τραίνο κόψει ταχύτητα ακόμα και αν δεν έχει σταματήσει παντελώς πήδα πάνω του....... μπορεί και να μι είναι το απόλυτα σωστό τρένο στην σίγουρη πορεία που θέλεις να πας εσύ όμως ανέβα διότι δεν ξέρεις ποτέ και αν θα βρεις άλλο τρένο να σταματήσει για σένα................

Καλημέρα Θοδωρή......... να σε καλά

:shock:

Teo

Παράθεση από: "KostasD33"Έλεγε ένας παππούς (μακαρίτης τώρα)
Όταν το τραίνο κόψει ταχύτητα ακόμα και αν δεν έχει σταματήσει παντελώς πήδα πάνω του....... μπορεί και να μι είναι το απόλυτα σωστό τρένο στην σίγουρη πορεία που θέλεις να πας εσύ όμως ανέβα διότι δεν ξέρεις ποτέ και αν θα βρεις άλλο τρένο να σταματήσει για σένα................

Καλημέρα Θοδωρή......... να σε καλά

]

:twisted: "Δριός πεσούσις πάς ανήρ ξηλεύετω" :twisted:

8) Ευχαριστώ πολύ! 8)

riaghul

Ειναι βραδυ...Ειναι η ωρα που προσπαθω να μη σκεφτομαι..να παραμεριζω τα εμποδια της ημερας και να αφηνομαι στον εαυτο μου ..Να αναλογιζομαι το περασμα της μερας...να  εντοπιζω τα ασχημα της ..αλλα και τα καλα της..
Να τα ζυγιζω...και να νιωθω ..ομορφα..Και τουτη τη στιγμη ειμαι ευτυχισμενη...(σας φαινεται υπερβολικο ..Ε? )
Δεν θελω, να βρω σταθμο..ουτε λιμανι...να ταξιδευω θελω...Να ταξιδευω και να μαθαινω....

Teo

Παράθεση από: "riaghul"
Ειναι βραδυ...Ειναι η ωρα που προσπαθω να μη σκεφτομαι..να παραμεριζω τα εμποδια της ημερας και να αφηνομαι στον εαυτο μου ..Να αναλογιζομαι το περασμα της μερας...να  εντοπιζω τα ασχημα της ..αλλα και τα καλα της..
Να τα ζυγιζω...και να νιωθω ..ομορφα..Και τουτη τη στιγμη ειμαι ευτυχισμενη...(σας φαινεται υπερβολικο ..Ε? )
Δεν θελω, να βρω σταθμο..ουτε λιμανι...να ταξιδευω θελω...Να ταξιδευω και να μαθαινω....

και μονο που διαβαζω αυτα τα λογια.......... ηρεμώ. :wink:

SAPFO

Η "αμόρφωτη" γιαγιά μου συνήθιζε να λέει:

" Eάν δεν κυττάς εκεί πού θές να πάς , τότε θα πάς εκεί πού κυττάς !!"

Teo

Παράθεση από: "SAPFO"Η "αμόρφωτη" γιαγιά μου συνήθιζε να λέει:

" Eάν δεν κυττάς εκεί πού θές να πάς , τότε θα πάς εκεί πού κυττάς !!"

Εσύ που κοιτας?  εκει που θες να πας ή εκει που τελικα πηγαίνεις
Γιατι σιγουρα θέλουμε πολλα..... και οι "αλλοι" ακομα πιο πολλα απο μας.

snoopy

Ρε συ Θοδωρή,
γιατι εισαι τόσο ματαιόδοξος????????γιατί τις περισσότερες φορές τα βλέπεις ετσι....σκούρα να το πώ? Δηλαδή...........οκ..........νομίζω ότι παντα πρέπει να βλέπεις τη θετική πλευρά..........ακου το ασήμαντο ανθρωπάκι.........κατσε ρε παιδί..........ασήμαντο μπορεί για τους πολλούς......που δεν σε ξέρουν κτλ   ..........    αλλα τι γίνονται αυτοί που ειναι δίπλα σου και σε αγαπάνε? και επειδή συνηθως είναι λίγοι..........δεν πρέπει να τα βλέπουμε σκούρα..........ακριβως επειδη η ζωη προχωραιε γρήγορα πρεπει να τα βλεπουμε απο τη θετικη πλευρα τα πραγματα, αν ειναι να μας παιρνει απο κατω.............. γμσε τα

Atma

Και ξαφνικά ξυπνας και εισαι το ασημαντο μικρο ανθρωπακι της προηγουμενης μέρας. Φοβισμενο, ζαρωμενο στη γωνια του, ετοιμο να πεθανει απ'την απογνωση. Το τιμημα ειναι βαρυ. Η ζωή εχει νομους, κανονες... δεν εχει ευαισθησιες οπως εσυ. Δεν εχει καρδια και ψυχη, δεν ποναει οπως εσυ, δεν κλαιει οπως εσυ. Προχωραει μπροστα σαν τραινο σε ράγες. ψαχνω το σταθμο ακομα. το τραινο εχει φυγει το ξέρω... ομως εγω ψαχνω το σταθμο...........

ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει ποιο δυνατό

ταξίδεψε, πεταξε αθόρυβα, αρμονικά
άλλωστε ωραία είναι η ζωή απο ψηλά

άλλωστε το κάνεις ο νους σου δεν είναι αδρανής :)

otibaleionous

το πόσο σοβαρά παίρνουμε τον εαυτό μας....

λέμε ότι έχουμε ευαισθησίες...
και τις περιχαρακώνουμε

μιλάμε για μοναξιά και εξαντλούμαστε στο
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

απαπαπαπαπα

ελεος όχι άλλοι ευαίσθητοι

όσο έχεις ανοιχτά τα μάτια σου χαμογέλα
αν έχεις ευαισθησίες

και στο κάθε φορουμ κράτα την ανωνυμια σου και βγάλε έξω κάθε μαλακία που γυρνάει στο μυαλό σου (για να κερδίσεις κάτι<)

TheOracle

hmmmmm ti leme emeis edw mesa???

ti na pw kai egw?

Welcome to me....kalos me!

Panta me to myalo anpoixto...

~TheOracle

sun-sweet

Παράθεση από: "Teo"....και τωρα τι κανεις? προσπαθεις να "κλεισεις" το μυαλο σου να μην σκεφτεται. Να κοιμηθεις, να ονειρευτεις, να ζησεις εκει μεσα στο ονειρο, Εκει που κανεις δεν σ'αγγιζει, εκει που κανεις δεν σ'απειλεί. Για λιγα δευτερολεπτα εισαι ατρωτος σχεδιαζεις την πορεια σου, προβλεπεις και βλεπεις τα παντα. Δεν υπαρχουν εχθροι. εχεις εξαλειψει όλα τα εμποδια, ο κοσμος όλος ειναι δικος σου. Και ξαφνικά ξυπνας και εισαι το ασημαντο μικρο ανθρωπακι της προηγουμενης μέρας. Φοβισμενο, ζαρωμενο στη γωνια του, ετοιμο να πεθανει απ'την απογνωση. Το τιμημα ειναι βαρυ. Η ζωή εχει νομους, κανονες... δεν εχει ευαισθησιες οπως εσυ. Δεν εχει καρδια και ψυχη, δεν ποναει οπως εσυ, δεν κλαιει οπως εσυ. Προχωραει μπροστα σαν τραινο σε ράγες. ψαχνω το σταθμο ακομα. το τραινο εχει φυγει το ξέρω... ομως εγω ψαχνω το σταθμο...........

:!: Καλημέρα σ'ολους, να είστε καλά!  :!:

Αν δεν βρείς την δύναμη να ανέβεις σ'ενα βαγόνι, ο σταθμός δεν πρόκειται να έρθει ποτέ κοντά σου.
Κοίταξε τους προορισμούς και κάνε το μεγάλο βήμα, ένας απ'αυτούς είναι ο δικός σου, αρκεί να έχεις την δύναμη, την θέληση και την πίστη να τον προσεγγίσεις και μετά να τον κατακτήσεις.

spellbound

Ηλιογλυκεια...

Μα και να ανεβεις στο βαγονι...

ενταξει ειναι μια πορεια.. αλλα για ποσο..??

Τς τσ... δε θελω αλλα βαγονια, θελω τραινα που δεν εχουνε σταθμους, μονο τερμα.

Βαρεθηκα πια.

riaghul

Gikama..γλυκεια...

τα βαγονια ανηκουν στα τραινα..και πανε οπου παει το τραινο...
Το τρενο...εχει προορισμο..
εχει και σταθμους...
αλλα τι κρυβουν αυτοι οι σταθμοι!!!
Αναμονες..προσδοκιες...
Μου αρεσει να προσδοκω..
μα και να αναμενω...
Και..δεν θελω να φτασω ποτεεεε!!!
Το τερμα μοιαζει με λιμανι..
και το ταξιδι με ηδονη..
 :)

balland

ΟΤΑΝ ΘΑ'ΡΘΕΙΣ