Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 404
  • Total: 405
  • Leon

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

Ξεκίνησε από Teo, Μάρτιος 11, 2004, 06:57:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

η ψυχολογία των χρωμάτων μου ανέβασε το απόγευμα (μέχρι και έκθεση σας γραφω, τι άλλο θα πάθω με σας ακόμα) Δεν χάνω επεισόδιο από τον α33
heinrich , αρχίζεις και με προβληματίζεις  :cool:  :lol:  :lol:

kuria

[quote user="KostasD33" post="333089"][quote user="heinrich" post="333087"]το μαυρο κυλοτί δαντελωτί με τον D33 μέσα για να σπάει λίγο το χρώμα[/quote]heinrich,
 για το μπλέ τρελαίνεται βρε....
γκαβομάρα έχεις....[/quote]
τωρα εγω απο τα ανωτερω μπορω να συμπερανω οτι ο μεν heinrich προτιμαει ως χρωμα επενδυσης των οπισθιων του D33 το μαυρο κυλοτι δαντελωτι...  ενω τα οπισθια του D33 τρελαινονται για μπλε...

σωστα καταλαβα βρε;  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

[quote user="heinrich" post="333087"]το μαυρο κυλοτί δαντελωτί με τον D33 μέσα για να σπάει λίγο το χρώμα[/quote]

Λίγο; λίγο;;;;

Τόσο ξανθός που είναι, δεν θα σπάσει απλά λίγο το μαύρο. Θα εξαφανιστεί!  :razz:  :lol:  :lol:  :lol:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Ευτυχώς που ξέχασε η αυγή όλα τα χρώματα στην ψυχή μου!

Αυτό το κόκκινο σημάδι στον ορίζοντα είναι από το πληγωμένο φεγγάρι που κρύφτηκε στην ανάσα τ' ουρανού.

Αυτό το κόκκινο σημάδι στο χιόνι είναι από το πληγωμένο μου όνειρο που κρύφτηκε στον ίσκιο της ψυχής μου

Ευτυχώς σου λέω που έμαθα μερικά χρήσιμα πραματάκια. Να μαζεύω, ας πούμε, πολύχρωμα χαρτάκια και να βάζω ουρές στα όνειρά μου.

Αλκυόνη Παπαδάκη

404 Επισκέπτες, 1 Χρήστης