Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 297
  • Total: 298
  • Leon

Το άγχος του μεγέθους!

Ξεκίνησε από Teo, Νοεμβρίου 28, 2004, 09:04:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teo

Όλοι οι άντρες κατά την διάρκεια της ζωής τους έχουν προβληματιστεί για το αν τελικά το μέγεθος του πέους τους είναι φυσιολογικό και επαρκές για να προσφέρει ικανοποίηση σε μια γυναίκα.Ποιό είναι όμως το φυσιολογικό μέγεθος ;

Σύμφωνα με το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο το φυσιολογικό μέγεθος του πέους σε στύση κυμαίνεται από 12 έως 16 εκατοστά.Το μέγεθος του πέους σαφώς και διαφέρει από άντρα σε άντρα με μικρότερη όμως αναλογία από τις διαφορές που παρατηρούνται στο ύψος , στο μήκος των χεριών και των ποδιών ή των δακτύλων.Η διαφορά στο μέγεθος δεν επηρεάζει ούτε την σεξουαλική ευχαρίστηση αλλά ούτε και τις σεξουαλικές επιδόσεις του κάθε άντρα.

Το μέγεθος του πέους διαφέρει όταν βρίσκεται σε πλήρη στύση και μπορεί να συρρικνωθεί σε διάφορες περιστάσεις όπου το κρύο είναι αυξημένο όπως για παράδειγμα κατά την διάρκεια ενός κρύου ντους ή σε περιστάσεις που ο άντρας αισθάνεται άγχος φόβο ή αγωνία. Σε μερικές περιπτώσεις , άντρες με αυξημένα επίπεδα άγχους όσον αφορά τις σεξουαλικές του επιδώσεις , μπορεί να παρατηρήσουν συρρίκνωση στο μέγεθος του πέους τους όταν τους παρατηρεί μια γυναίκα.

Για αυτούς που τους απασχολεί το ερώτημα του κατά πόσο το μέγεθος του πέους τους μπορεί να αυξηθεί , το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο ενημερώνει ότι υπάρχει συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση κατά την οποία το πέος μπορεί να επιμηκυνθεί έως 3 εκατοστά και να αυξηθεί η διάμετρος του κατά μικρό ποσοστό. Οι εγχειρήσεις αυτές προτείνονται κυρίως σε άντρες με σοβαρό και παθολογικό πρόβλημα γιατί πιθανό να έχουν σημαντικές επιπλοκές.

Σε περιπτώσεις παθολογικού προβλήματος , οι οποίες είναι σπάνιες , υπάρχει η δυνατότητα διάγνωσης τους : με τον έλεγχο τον γενετικών ορμονών στο αίμα ή με το τεστ παπαβερίνης που προκαλεί έντονη στύση δίνοντας έτσι στον ειδικό να μελετήσει σε λεπτομέρεια το πέος όταν βρίσκεται σε αυτή την μορφή και να ενημερώσει τον ενδιαφερόμενο.

Δυστυχώς , όση ενημέρωση και αν υπάρξει , ο κάθε άντρας πάντα θα κρύβει μέσα του ανησυχία για το μέγεθος του πέους του. Ακόμα και μετά τα ευρήματα των ερευνών από ειδικούς πάντα θα υπάρχουν άντρες που θα αμφισβητούν το μέγεθος του πέους τους βρίσκοντας το μη ικανοποιητικό και ταλαιπωρώντας έτσι τον εαυτό τους περιορίζοντας την σεξουαλικότητα τους καθώς και την αυτοπεποίθηση τους στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής τους.

Για να αποκτήσει μια φυσιολογική και υγιή σεξουαλική ζωή ο κάθε άντρας θα πρέπει να μάθει να αποδέχεται το μέγεθος του πέους του και να προσπαθεί να απαλλαγεί από τα άγχη των επιδόσεων του. Μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει αυθεντικά προσφέροντας ικανοποίηση στην σύντροφο αλλά και στον εαυτό του.

spellbound

Ψιτ... Τεο,

δε διαβασα καν το κατεβατο.

Αν ο ανθρωπος που το διαθετει ( και δε το διαθετουν ολοι οι αρσενικοι ) το χρησιμοποιει σωστα, και μπαμια να ειναι τα καταφερνει μια χαρα  ]

danai

minoraki

αγορια? νομιζετε οτι ολες οι γυναικες θελουν απο τους αντρες : κινητο, ακινητο, αυτοκινητο & ματζαφλιαρι ευκινητο?
εαν το πιστευετε αυτο ειστε παρα πολυ μακρυα νυχτωμενοι!
για ρωτηστε εμας τις πτωχες πλην τιμιες γυναικες που ζουμε σε μια μονιμη σχεση για πααααααααραααααα πολλααααααα χρονια, τι ειναι αυτο που ενωνει δυο ανθρωπους στη ζωη, αφου εχει περασει ο πρωτος ενθουσιασμος του τρελου ερωτα και αφου η σχεση αυτη εχει δοκιμαστει παντιοτροπως και εχει περασει τα 40 κυμματα!
σιγουρα οχι το αχαλινωτο καθημερινο σεξ και πολυ λιγη σημασια δεν δινουμε στο μεγεθος του πεους του συντροφου μας! αυτο το ξερουμε απ εξω και ανακατωτα! το εχουμε δει πλεον σε ολες τις φασεις, στασεις, καταταστασεις και ου συμμαζευεται!
οποτε βγαλτε απο πανω σας ολα αυτα τα αγχη και τα κομπλεξ και προσεγγιστε το αντιθετο φυλλο απο αλλη σκοπια!
we love anyway just the way you are.....και αντιληφθειτε επιτελους οτι δεν μπορουμε να ζησουμε εμεις χωρις εσας και εσεις χωρις εμας.....μουτσ μουτσ!!!

Teo

:salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:  :salut:  :wink:

tristana

[size=18][/size]

Μινοράκι, τόσο Χριστιανικό πνεύμα πια; Μπράβο! ΧΕΧΕΧΕ!

spellbound

Ψιτ.... Τρις,

οντως δεν εχει σημασια το μεγεθος...

Το πως το χρησιμοποιει ο μπαγλαμας ειναι ......

σμουατςςςςςςςςςςςςςςς

Anonymous

Άμα είναι μπάμια τι να σου κάνουν όλα τα αλλά........... ]

tristana

[size=18][/size]

Συμφώνώ για μία φορά στη ζωή μου με τον Κωστή.

Οι μπάμιες είναι σιχαμερές! Μην μολύνετε τα αγνά κοτόπουλα

αναγκάζοντάς τα να συγχρωτιστούν στην ίδια χύτρα με αυτά τα μιάσματα!

Νομίζω ότι σας κάλυψα. Εντελώς!

vasilis

Αν το μεγεθος επαιζε ρολο τοτε η λεξη πεος θα πρεπει να ηταν μεγαλυτερη  :P

tristana

[size=18][/size]

Βασίλη, είμαι κυρία -όχι η γνωστή- και γι'αυτό δεν παραθέτω λέξεις

τρισμέγιστες για το εν λόγω αξεσουάρ σας!

Αλλά ναι... λολ, λοιπόν!

Και επίσης, εν τω πολλώ το ευ (ζην!!!!!!!)

Είμαι υπέρ της ποσόστωσης τι να κάνουμε;

Να υπάρχει μία οντότης, ένα ζε νε σε κουά που θά'λεγε και ο μπαμπα-Κίνκι!

danai

Εκει που αρχιζουν τα δυσκολα και θελουμε να βρουμε μια πιο ανωδυνη διεξοδο.. μην μας χαλασει και η ζαχαρενια μας δηλαδη...
Υπαρχουν περιπτωσεις που θελεις να εξωραισεις γρηγορα και κομψα καταστασεις που δεν θελεις ή που δεν βλεπεις το λογο να αντιμετωπισεις...
Αντι λοιπον να βρεθεις φανης μπαστουνης με την αληθεια, κατασκευαζεις μια επιχειρηματολογια που την αναιρει και καθαρισες....

Σκεψου λοιπον μετα το πρωτο σου βραδυ με την καινουργια σου κατακτηση, τι ψυχικη αναταση θα βιωσεις αν σου πει: «περασα πολύ ωραια και να σου πω την αληθεια το περιμενα πολύ διαφορετικο. Σπανια γνωριζεις αντρες σαν εσενα. Κρυβεις μεσα σου ένα μικρο παιδι.. θελω να σε ξαναδω, να περιμενεις τηλεφωνο μου μολις ξεμπερδεψω από κατι υποχρεωσεις..»
Ωραιο δεν ακουγεται;;;

Για σκεψου τωρα ποσες φορες θα εκοβες τις φλεβες σου αμα σου ελεγε την αληθεια...
«περασα μια νυχτα φρικης και να σου πω την αληθεια επεσα απ τα συννεφα γιατι φαινοσουν ταυρος και μου βγηκες μπαρμπα στρουμφ..
κρυβεις μεσα σου ένα μικρο παιδι αλλα εκρυβες και μεσα στο παντελονι σου ένα μικρο πουλι... να περιμενεις τηλεφωνο μου ξανα την μερα που θα παγωσει η κολαση»

λοιπον ;;; τι προτιμας;;;;
όχι πες μου τωρα τι θα προτιμουσες να ακουσεις;;;;

αληθειες ή ψεμματα;;;

fmas

Νομίζω ότι είναι ανάλογα για το πόσο Μ......Α σε παιρνάει η τύπισσα...... Αν νομίζει ότι θα μασήσεις με τις μπαρούφες που μπορεί να σου αραδείασει τότε είσαι άξιος της μοίρας σου......

Πάντος εγώ προτιμώ την αλήθεια.... Αλλά πονάει η ρουφιάνα πάντα........

tristana

[size=24][/size]

ΔΑΝΑΗ, Ευαγγέλιο τα λόγια σου.

ΦΜΣ, δεν τίθεται θέμα νοημοσύνης εφ'όσον μιλάμε για άντρες...

πρόκειται για σχήμα οξύμωρο! 'Αντρας και έξυπνος; Ναι, εάν πρόκειται για

ένα λάθος της φύσης, ένα τέρας, δηλαδή. Οπότε προς τι το μίσος

και ο αλληλοσπαραγμός;

Teo

Παράθεση από: "danai"Εκει που αρχιζουν τα δυσκολα και θελουμε να βρουμε μια πιο ανωδυνη διεξοδο.. ...............
....................

λοιπον ;;; τι προτιμας;;;;
όχι πες μου τωρα τι θα προτιμουσες να ακουσεις;;;;

αληθειες ή ψεμματα;;;

Παντα αληθειες γλυκια μου...... Φτανει να ειχες τη δυναμη να σηκωθεις απ' το κρεβατι και να τις πεις....... ακομα κι αν προκειται να παγωσει η κολαση :twisted:

297 Επισκέπτες, 1 Χρήστης