Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 572
  • Total: 572

ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ...ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ

Ξεκίνησε από Sotis, Απριλίου 29, 2010, 10:03:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kapoia_za

μέσα κι εγώ..!
εκτός σπουδαστικού απροόπτου..
 :smile:

Belladona

να φροντίσουμε να είναι εντός του τρέχοντος έτους, έτσι παιδάκια ????
και για την προτεραιότητα του φαγοποτείου αποφασίζεται επί τόπου  :mrorange:

fortune

Προτεινω να μπει deadline...που σημαινει μεχρι τελος Οκτωβριου να εχει αποφασιστει ο τοπος και ο χρονος.... :cool:  :cool:

cuba

Belladona

[quote user="fortune" post="355252"]Προτεινω να μπει deadline...που σημαινει μεχρι τελος Οκτωβριου να εχει αποφασιστει ο τοπος και ο χρονος.... :cool:  :cool:[/quote]

συμφωνώ με το φιλαράκι . μόνο που στις 7/0 @22/10 δεν μπορώ (κοινωνικές υποχρεώσεις - γάμους) :oops:
για καθημερινή , πως το βλέπετε ???

fortune

Εγω κεφι στην φιλεναδα μου δεν χαλω.... :grin:  :grin:  :grin: Αντε να αποκλεισουμε αυτες τις ημερομηνιες...Και για να το κανουμε πιο επαγγελματικο.....Οποιος εχει  και αλλες ημερομηνιες αποκλεισμου να τις δηλωσει....Αλλα εως τις 5 Οκτωβριου να δουμε τι μενει.. ;-)  ;-)

Belladona

.... το αμελούμε παιδάκια και το θέμα έχει πάρει την κατηφόρα  ;-)

fortune

...Aντε να του δωσουμε καμια ωθηση!!! :smile:  :smile:

saliara

:?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?

Belladona

... ότι θα πιούμε καφέ είναι σίγουρο , αυτό που παίζει είναι αν θα τον πιούμε σπίτια μας ή στο καφέ της περιοχής μας
... για κάτι άλλο δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση  :roll:

saliara

Πάμε τα δυό μας....Θα πάρουμε και τον Κώστα και μετά όποιος θα θέλει θα εμφανίζεται!!!! :P

Mpetatzis

fortune

Προχωρηστε ,βαλτε στο τραπεζι ημερομηνια ωρα και τοπο να δουμε αν βολευει τον κοσμο.
Εγω πχ προτεινω Παρασκευες  4 η 11 νοεμβριου  κατα τις 20μμ και τοπο Γλυφαδα η Παλαιο Φαληρο.

saliara

Eγώ μπορώ όλες τις μέρες..χοχοχο και σε όλα τα μέρη αρκεί να έχει εύκολη πρόσβαση!!!
Γλυφάδα ε??Ωραίο να'χει και θάλασσα...Όποιος μας νευριάζει τον πετάμε  και μέσα... :twisted:  :twisted: Πλακίτσα....καλό παιδάκι!!! :lol:

Belladona

και εγώ σύμφωνη είμαι.Γλυφάδα ή Π. Φάληρο είναι πολύ κοντά στην περιοχή μου . οπότε αντίρρηση καμία. και οι δύο ημερομηνίες είναι ο.κ.
καλή και η ώρα συνάντησης
>
>
>
εν αναμονή τελικής  ειδοποίησης  :lol:

572 Επισκέπτες, 0 Χρήστες