Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 731
  • Total: 732
  • Leon

Ο Παππάς πονάει

Ξεκίνησε από Pappas10, Δεκεμβρίου 06, 2004, 08:55:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

1. Εξυπακούεται ότι το εικονιζόμενο πλάσμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ φορώντας τα σύμβολα της Κόκκα Κόλα (Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεται η συγκεκριμένη φιγούρα του Σάντα Κλάους είναι προϊόν του Μάρκετινγκ του συγκεκριμένου αναψυκτικού) και τα χρώματα του αθλητικού εμετού. Το γνωστό ".... έτσι γ...ει η Λεωφόρος..." δεν το έχω φωνάξει ποτέ ούτε στο γήπεδο καθότι για τον Παππά το ποδόσφαιρο δεν αναπληρώνει το σεξ.
Μάθετε επίσης ότι ο κανονικός Άγιος Βασίλειος φοράει πράσινα σύμφωνα με την Ελληνική και Ελληνοχριστιανική Λαϊκή παράδοση. Ως συνήθως δηλαδή, τη στιγμή που το αυθεντικό και ειλικρινές σχετίζεται με τον ανάδελφο Σύλλογο Μεγάλο, ο ερυθρόλευκος εμετός μπορεί μονάχα να ταυτιστεί με προϊόντα αμερικανικού μάρκετινγκ.

2. Ανασκευάζω... το εικονιζόμενο πλάσμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ... εγώ όμως σίγουρα θα είχα.

3. Όπως ρητώς αναφέρει και το γνωστό "Μπάρ το Ναυάγιο" της Αρλέτας (αν θυμάμαι ορθώς)... ".... για να αγιάσεις πρέπει ν' αμαρτήσεις....". Ο Παππάς θεωρεί ότι η ομορφιά - όπως αυτή αποτυπώνεται στην ένθετη φωτογραφία της δεσποινίδος - είναι εξ' ουρανού δώρο. Ως εκ' τούτου, αν δεν το εκτιμήσεις διαπράτεις αμάρτημα πολύ μεγαλύτερο της εντολής "ου μοιχεύσης". Λαϊκώς αποδίδεται και με της λέξης ...."Αμαρτία ρε φίλε..."

4. Εκτός από φωτογραφία παίζει και κανένα τηλέφωνο, e-mail, fax, bluetooth, P.O. Box κλπ???????

Αυτά... Άτμα σ' ευχαριστώ πολύ.

Τώρα εγώ γιατί ξανααπάντησα μου λέτε;;;; α ναι... το πλάσμα.

Με εκτίμηση

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

Παράθεση από: "Pappas10"Ο Παππάς είναι καλά αλλά πονάει. Η ήττα από τον εμετό είναι πάντα οδυνηρή.

Μία μάχη χάθηκε.... ο πόλεμος συνεχίζεται.

[size=24]ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ... ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ[/size]

Με εκτίμηση

Παππάς10

και που να δεις πόνους που θα τραβήξεις φέτος λατρεμένε μου...    :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "Pappas10"Ο Παππάς είναι καλά αλλά πονάει. Η ήττα από τον εμετό είναι πάντα οδυνηρή.

Μία μάχη χάθηκε.... ο πόλεμος συνεχίζεται.

εχω βαρεθει να επιβεβαιωνομαι...
αχ αυτο το κληρονομικο μου χαρισμα...       :P

Sotis

καλα  γιατι  μου τον  κανετε ετσι,,,,εχει  ενα  ελατομα και  το μοναδικο.....ειναι  βαζελος....τι  να  κανουμε.... :wink:

naiada05

:hug2: [color=green][/color][size=18][/color]

kuria

πες μας που πας να σε παμε...      :P

naiada05

ΠΑΩ ΛΕΩΦΟΡΟ .........ΕΡΧΕΣΑΙ???????? :lol:

kuria

να πως ξεπεραστηκε ο χτεσινοβραδινος πονος του...

Aπόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΗΣ:

"Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου...επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σ'ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό. Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα. Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα,δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός...δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη! Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο. Δε θα 'χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος. Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.

Απόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΟΥ (την ίδια μέρα):

Έχασε ο Παναθηναϊκός... αλλά τουλάχιστον γάμ...α!

naiada05

dwrodokhses ton kanthnalafth????? :twisted:

kuria

κι εγινε ο πονος αδερφος...

Ventouza

orxidea

Μια αγάπη έχω στην καρδιά.. Μονάχα ΜΙΑ
την
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΘΕΑ αλλη καμία..
[/i][/size]

Ventouza

Πονάειιιιι.............χεχεχε

Pappas10

Με όλο το σεβασμό προς τους οπαδούς του Κιτρινόμαυρου Υπαλλήλου του Ερυθρόλευκου θιάσου, ποιός ασχολήθηκε μαζί σας;;;

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει χάσει και από την Παναχαϊκή.... οι εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο είναι συχνό φαινόμενο... γίνονται βέβαια συχνότερο όταν φροντίζουν οι γνωστοί Κασναφέρηδες να καταλογίζουν ανύπαρκτες παραβάσεις....

Άντε πανηγυρίστε... όλες οι μικρές ομάδες χαίρονται όταν πετυχαίνουν νίκη απέναντι σε μεγάλες ομάδες.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

seatakias

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA   ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝΩΤΕΡΑ

731 Επισκέπτες, 1 Χρήστης