Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 274
  • Total: 274

προγνωστικά

Ξεκίνησε από κώστας, Μαΐου 25, 2010, 06:07:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

κορέα - ελλάδα: 2-1
νιγηρία - ελλάδα: 3-0
αργεντινή - ελλάδα: 1-0 στο 80'
eLe

pixie

Μετακινήθηκε εδώ από την ενότητα Κύκλος των Χαμένων Ποιητών, όπου είχε αρχικά τοποθετηθεί.

KostasD33

[quote user="κώστας"]κορέα - ελλάδα: 2-1
νιγηρία - ελλάδα: 3-0
αργεντινή - ελλάδα: 1-0 στο 80'[/quote]
Κορέα - Ελλάδα 1-2
Νιγηρία - Ελλάδα 0-1
Αργεντινή - Ελλάδα 2-0 (στό όποτε θες.... )

larus audouinii

άσχετο.....
θα το προτιμούσα στον Κύκλο των Χαμένων Ποιητών, αν και θα το μετέφερα και εγώ  :grin:
Το ποδόσφαιρο αξίζει για τις στιγμές του...ούτως ή άλλως πλέον οι πρώτες ομάδες, οι παίχτες  "στήνονται" με το χρήμα, τις αγορές και τις πωλήσεις ενός "καταστήματος" Τίποτε δεν αλλάζει και τις εικόνες από το χειροκρότημα του χαμένου στον νικητή Ούτε τις αναμνήσεις από το 2004....αν δεν κάνω λάθος..
Με αρέσει η αισιοδοξία του κώσταd όμως ...  !!!!  :grin:  :grin: τι έχει η Αργεντινή δηλαδή παραπάνω ε ;)

KostasD33

[quote user="larus audouinii" post="337775"]....
....
 τι έχει η Αργεντινή δηλαδή παραπάνω ε ;)[/quote]
στο γήπεδο
έναν Μέσι που ρίχνει άνετα 3 οπουδήποτε...
έναν Ντιέγκο Μιλίτο που ρίχνει άνετα 2 σε μία Μπάγερν στα τελικά...
και στον πάγκο
έναν Μαρατόνα ....
έχουμε κάτι απ αυτά εμείς καλόμ???

Υ.Γ.
άσχετο το άσχετο, ήταν άσχετο σε ειδική ενότητα.... (πιθανολογώ εκ παραδρομής)

larus audouinii

;-)

Πάντως σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, έστω πολύ ελάχιστες ...Ο καταλύτης φυσικά δεν είναι μόνο το χρήμα
καλημέρα ! :grin:  :grin:

κώστας

Νικήτρια ομάδα: Παραγουάη
eLe

KostasD33

νικήτρια σε τι?

Υ.Γ.
Τι πίνεις αυτό το φεγγάρι εσύ?

katinaki

Ελλάδα! δε λέω τι πίνω  :P

κώστας

Κορέα - Ελλάδα 1-2

Ομολογώ τον θαυμασμό μου
για την αποκάλυψη τού
 -μέχρι πρότινος- αδιανόητου.

Σε έναν αγώνα
το +3 γίνεται 0 και το 0 γίνεται +3 [σύνολο: 6 βαθμοί]
τα δύο γκολ, ένα και τα κανένα, δύο [σύνολο: 3 γκολ]

Ελπίζω στη συνέχεια
να μην πλησιάσω τις επιδόσεις σου
στη σφαίρα των σωστών επιλογών.
eLe

KostasD33

Εγώ ομολογώ την ασχετοσύνη μου στα προγνωστικά αλλά κι εσύ το γκαντέμιασες το πράγμα....

kuria

σε αυτη την περιοδο θα συμβει ενα πολυ δυσαρεστο γεγονος που θα συζητηθει εντονα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

KostasD33

rain

θα κερδίσει η Ελλάδα την Αργεντινή και θα μας βάλει πρόστιμο το δουνουτού που δεν τους σεβόμαστε σαν πιο παλιοί τους πελάτες.  :x  :x  :x  :x
Το βρήκα  :?:    :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

mauroula

Μετά από μεγάλη (χρονικά) απουσία (αν και συχνά πυκνά πραγματοποιούσα και κάποια επίσκεψη), επανέφερα το θέμα στην αρχική του θέση.

Ως γνωστόν στους χρήστες του α33,  ο "Κύκλος των Χαμένων Ποιητών" αποτελεί μια ενότητα για την προσωπική έκφραση του καθενός, ό,τι και αν αφορά αυτή και για οποιοδήποτε θέμα.

Ζητώ συγγνώμη λοιπόν από τον θεματοθέτη και τον διαβεβαιώ πως η αντιμετώπιση του θέματός του θα είναι ακριβώς η ίδια όπως και κάθε άλλου στον Κύκλο. Το έργο είναι αποκλειστικά και μόνον δικό του. Όποια απάντηση/σχόλιο θέλει αφαιρείται και όποια θέλει μένει. Ακριβώς ό,τι ισχύει για κάθε δημιουργό του Κύκλου.

Να θυμάστε πάντα πως η έμπνευση είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Η δε θεματολογία δεν περιορίζεται από κανέναν. Δεν υπόκειται ούτε σε λογοκρισία μηδέ σε κριτική από την πλευρά μας.

Ευχαριστώ!

274 Επισκέπτες, 0 Χρήστες