Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 289
  • Total: 289

προγνωστικά

Ξεκίνησε από κώστας, Μαΐου 25, 2010, 06:07:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

...Απελευθερώνομαι...

Έχω απορία
για πόσο ακόμα θα είμαι ο εννιακοσιοστός ενενηκοστός ένατος επισκέπτης.
Ή δεν καταγράφομαι πλέον [άρα θεωρούμαι δεδομένος]
ή περνάνε οι χιλιάδες σαν αστραπή
και εγώ είμαι πάντα στην ίδια θέση.

Στο θέμα μας.
"Κάτω τα χέρια από την εθνική"
βροντοφώναζαν κάτι μπούφοι.
Στο τέλος του πρώτου γύρου, είμαστε προτελευταίοι
με τη δανία ενώ τελευταία είναι η αυστραλία.
Άμα ο άλλος είναι με κάτω τα χέρια
εγώ απλώνω χέρι ρε μπούφο Μίμη, Αντώνη και λοιποί.
Δεν γλύφω τον γερμανό, σαλιάρηδες. Ουστ.

Εξοστρακισμός.

================================================

...αποτελεί μια ενότητα για την προσωπική έκφραση του καθενός, ό,τι  και αν αφορά αυτή και για οποιοδήποτε θέμα.

Μπορώ να γράψω για τότε
που ήμουν πιτσιρικάς
και φορούσα τις γόβες της μαμάς μου
κοιταζόμενος στον καθρέφτη
εξετάζοντας αν ταιριάζει το χρώμα της γόβας
με το μανό και το κραγιόν;

================================================

...Όποια απάντηση/σχόλιο θέλει αφαιρείται και όποια θέλει μένει...
...Η δε θεματολογία δεν περιορίζεται από κανέναν. Δεν υπόκειται ούτε σε λογοκρισία μηδέ σε κριτική από την πλευρά μας...

Είμαστε στην ίδια πλευρά εμείς;
Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.
eLe

larus audouinii

Πάλι γκρινιάζετε και θα πάει στραβά η μέρα μας !  :grin:
Και καλά μη γράφετε, γράφουμε και μόνοι μας... :razz:
Αυτό που δε κατάλαβα ωρέ με τη Παραγουάη...το διόρθωσα  :grin: , είναι γιατί είναι πιο εξοικειωμένοι με το κλίμα ; χαχαχα

Crazy

εγώ άλλο δεν κατάλαβα και παρακαλώ προς ενημέρωση

όταν ένα θέμα είναι ανοιχτό σε δημόσια συζήτηση
και φανερότατα ζητάει τη γνώμη όλων

πως είναι δυνατόν κάποιος να θεωρείται "δημιουργός-ιδιοκτήτης" του εν λόγω θέματος
και να έχει δικαίωμα σβησίματος της όποιας απάντησης ???

ή μήπως απλά αυτό το θέμα είναι για να κρατάει αυτός ο κάποιος τις σημειώσεις του περί των εξελίξεων των αγώνων
και ουχί για να αραδιάζουμε κι εμείς τα δικά μας .. προγνωστικά-ελπίδες ?!??!??!??!?

εν κατακλείδι
τούτο εδώ το συγκεκριμένο θέμα,
είναι για να μπαίνω και να διαβάζω τις προβλέψης του "κωστας" για τους αγώνες ???
αν είναι έτσι .. να το ξέρω παρακαλώ, ούτως ώστε να μην χάνω το χρόνο μου

*κώστας, δεν είναι ότι δε τα λες καλά (αυτό δε μπορώ να το ελέγξω)
είναι που η μονόπλευρη κατάθεση προγνωστικών (χωρίς διάλογο και ανταλλαγή πληροφοριών)
με αφήνει αδιάφορη !
εκτός αν είσαι αθλητικός συντάκτης ή κάτι παρεμφερές κι έχεις inside πληροφορίες που θες να μοιραστείς με τους υπολοίπους από εμάς ...

φιλικά panda
Δ.

υ.γ. εννοείται ότι μπορείς να το αφαιρέσεις το ποστάκι μου εφόσον το θέλεις.
(εσύ και μόνον εσύ όμως! αλλιώς θα καταγγείλω βροντοφωνάζοντας "λογοκρισία!!!"

KostasD33

Εδώ που τα λέμε δεν νομίζω πως διεκδικεί το θέμα χαρακτήρα λογοτεχνικού έργου για να είναι εδώ και να τυγχάνει ειδικής προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων… αλλά κάτι θα έταξε ο κώστας με τις γόβες στην νοικοκυρά της ενότητας και την τούμπαρε….
Οπότε δικό της το μαγαζί ας το κάνει ότι θέλει....

Μπάει δε γουέει Κώστα άμα γράψεις εκείνο το δοκίμιο με τις γόβες της μαμάς σου κι εσένα στον καθρέφτη να γκρινιάζεις μέχρι και πρωτοσέλιδο το βλέπω να γίνεται....

Υ.Γ.
999 που το βλέπεις?

pixie

Εγώ πάλι ήμουν της άποψης ότι, ο Κόσμος της Τέχνης, έχει μια ιδιάζουσα βαρύτητα και μια άλλη εσωτερική αξία και ναι, το έργο, η προσπάθεια του κάθε καλλιτέχνη - γραφιά που ματώνει το μυαλό του και τα δάχτυλά του, οφείλει να αναγνωρίζεται, εφόσον διαθέτουμε την ανάλογη παιδεία και ευαισθησία σαν άνθρωποι... Αλλά εφόσον πρόκειται για δημιούργημα.

Αν πρόκειται να θέτουμε στο απυρόβλητο της κρίσης ένα καθαρά αθλητικό θέμα, καταργώντας και υποβιβάζοντας σαφώς, με τη λογική αυτή, κάθε άλλη ενότητα στα forums, δεν υπάρχει λόγος να καταθέτουμε και τα δικά μας θέματα στις ενότητες, αντιμετωπίζοντας τη διάθεση ή τις επικρίσεις του καθένα, αφού υπάρχει τρόπος να τα τοποθετούμε εδώ εκ του ασφαλούς αποφεύγοντας και τη λογοκρισία και τη βλακεία και το υβριστικό ανορθόδοξο κάποιων απαντήσεων από προκατειλημμένα άτομα!

Περιμένω απάντηση....

KostasD33

Νιγηρία – Ελλάς 1-2

Περιμένω πρόγνωση  :P

pixie

[quote user="KostasD33" post="338877"]Νιγηρία – Ελλάς 1-2

Περιμένω πρόγνωση  :P[/quote]

Ελπίζω να μην είναι η απάντησή σου αυτή...  :cool:

Crazy

[quote user="KostasD33" post="338875"]Εδώ που τα λέμε δεν νομίζω πως διεκδικεί το θέμα χαρακτήρα λογοτεχνικού έργου για να είναι εδώ και να τυγχάνει ειδικής προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων… αλλά κάτι θα έταξε ο κώστας με τις γόβες στην νοικοκυρά της ενότητας και την τούμπαρε….

Μπάει δε γουέει Κώστα άμα γράψεις εκείνο το δοκίμιο με τις γόβες της μαμάς σου κι εσένα στον καθρέφτη να γκρινιάζεις μέχρι και πρωτοσέλιδο το βλέπω να γίνεται....

Υ.Γ.
999 που το βλέπεις?[/quote]

πέραν της πλάκας περί γοβών ...

αν όπως λες δεν τυγχάνει ειδικής προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων ...
γιατί ο θεματοθέτης του δικαιούται να σβήσει όποιο ποστ τυχόν τον ενοχλήσει ???
και τελικά .. που έγκειται η έμπνευση για το εν λόγω θέμα ?
βαφτίζει τους όνυχες του στο δαφνέλαιο πριν γράψει ???
και τι είναι αυτό που του δίνει το δικαίωμα να λογοκρίνει αυτός (ο εκάστοτε θεματοθέτης) την δική μου (ή κάθε μέλους) απάντηση ???
[ - εφόσον είναι σύννομη με τους κανόνες του φόρουμ panda ]
πόσο μάλλον να την αφαιρέσει !!!
πότε ξεκίνησαν αυτά τα χουντικά εδώ μέσα ???

όπως καταλαβαίνεις Κωστήμ ...
το : δικό της το μαγαζί ας το κάνει ότι θέλει ...
δεν είναι αποδεκτή απάντηση και δε με καλύπτει ...
*και βρίσκω ανάρμοστες και ίσως ειρωνικές (πάντως σίγουρα εριστικές) αυτές τις πράξεις  :razz:

katinaki

[quote user="KostasD33" post="338877"]Νιγηρία – Ελλάς 1-2

Νιγηρία – Ελλάς 0-3   :!:

KostasD33

Εμένα ρώτησες?

Αν και ότι είχα να πω το είπα εδω σαφέστατα....
[quote user="KostasD33"]Εδώ που τα λέμε δεν νομίζω πως διεκδικεί το θέμα χαρακτήρα λογοτεχνικού έργου για να είναι εδώ και να τυγχάνει ειδικής προστασίας πνευματικών δικαιωμάτω..... αλλά κάτι θα έταξε ο κώστας με τις γόβες στην νοικοκυρά της ενότητας και την τούμπαρε...
[/quote]
Δεν είναι δα και το μεσανατολικό ζήτημα.

Το πρόγνωση όμως για τον σημερινό αγώνα είναι σημαντικό και είναι και εντός θέματος.
Τα τι και τα πως της τάξης υπάρχει ειδική ενότητα για όλους κι αν θέτε σχετική απάντηση κι από εμένα μόνο εκεί.
Χρήσιμες προτάσεις, παρατηρήσεις ερωτήσεις για το a33.gr

Υ.Γ.
Δαναούλα πέρα από πλάκα αυτό για το γόβες αν το γράψει ο Κώστας θα γίνει καλό πεζογράφημα και δεν το είπα για πλάκα ειδικά αυτό....

KostasD33

[quote user="katinaki" post="338882"][quote user="KostasD33" post="338877"]Νιγηρία - Ελλάς 1-2

Νιγηρία - Ελλάς 0-3   :!:[/quote]
αααα γειά σου.... με τον γκαντέμη

Crazy

για να κλείσω από πλευράς μου ετούτο το οφφ τόπικ ...
(εδώ, είναι το θέμα έκφρασης του κώστας όσον αφορά τα προγνωστικά που θα καταγράψει με την δική του έμπνευση και που κανείς δε θα έχει δικαίωμα να πειράξει
-τάδε έφη η νοικοκυρά του μαγαζιού)

δε θεωρώ ότι τα προγνωστικά του σημερινού αγώνα θα έπρεπε να τοποθετηθούν εδώ ...
αν είναι κάτι που θες .. άνοιξε ένα τέτοιο θέμα στην αθλητική ενότητα
(ή μήπως δεν υπάρχουν πια ενότητες ??? γιατί νιώθω τα πάντα να καταστρατηγούνται...)

όπως και να έχει .. εσύ ξέρεις καλύτερα
εγώ ένα απλό μέλος είμαι ...

υ.γ.
βρίσκω το καυστικό χιούμορ εντός του εμπνευσμένου θέματος κάποιου μέλους απλώς ανάρμοστο!
και ουσιαστικά, έχεις αφαιρέσει από τον εαυτό σου -και τον οποιοδήποτε άλλο- το δικαίωμα να σχολιάσει, με όποιο τρόπο βρίσκει αυτός σωστό, τα εν λόγω κείμενα!
καλά θα κάνει λοιπόν ο κώστας .. να σου τα σβήσει !

KostasD33

Σιγά μη τα σβήσει. Πας ένα προγνωστικάκι στοίχημα ότι δεν?
Εγώ πάντως  σαν αθλητικό θέμα το βλέπω......
με τον δέοντα χαβαλέ του κάθε αθλητικού θέματος....

Crazy

με αναγκάζεις να συνεχίζω σε οφφ τόπικ ...
(ευτυχώς η νοικοκυρά θα μπορεί να τα πάρει όλα μαζί -αφού την αδειοδοτήσει ο κώστας- και να τα πάει κάπου αλλού .. σε πιο αρμόζοντα χώρο)

*κακώς βλέπεις το θέμα σαν αθλητικό !
-εσύ συναίνεσες να γίνει εικαστικό και εμπνευσμένο!
*κακώς ζητάς προγνωστικά!
-εσύ συμφώνησες ότι το θέμα είναι περί των εμπνεύσεων του θεματοθέτη του!
*κακώς κάνεις χαβαλέ μέσα σε ένα τέτοιο θέμα !!!
-υποβιβάζεις τον θεματοθέτη και θίγεις/προκαλείς τους θεματοθέτες άλλων τόπικ εντός της σοβαρής αυτής ενότητας, όπου ο καθένας καταθέτει την ψυχή και τις σκέψεις του!!!

παρακαλώ πολύ..
τα σχόλια/απαντήσεις μου σε αυτό το θέμα ή να διαγραφούν ή να μεταφερθούν σε κάποιο πιο ελαφρύ !!!
εγώ σέβομαι όλους και τις απόψεις αυτών.
μην τους στερείς τη βαρύτητα της έμπνευσής τους με καυστικό χιούμορ ...

pixie

[quote user="KostasD33" post="338887"]
Εγώ πάντως  σαν αθλητικό θέμα το βλέπω......
με τον δέοντα χαβαλέ του κάθε αθλητικού θέματος....[/quote]

Συμφωνούμε... Και μάλιστα υπάρχει ωραιότατα οργανωμένη ενότητα που αφορά στα Αθλητικά θέματα!
Γιατί λοιπόν να μαγαρίζεται η ευαίσθητη φύση του παρόντος?
Είναι ποτέ δυνατόν να εξισώνονται τα θέματα αληθινών ποιητών και σοβαρών γραφιάδων - οι οποίοι μας έκαναν την τιμή να καταθέσουν τη σκέψη τους - με τα Προγνωστικά? Το οποίο, για να μην παρεξηγηθώ, δεν είναι σαφώς θέμα που υποτιμώ, πλην όμως είναι θέμα προς συζήτηση, ανοιχτού περιεχομένου και ευρείας συμμετοχής.

Και στην τελική, καλόν είναι να μην κάνουμε άστοχες κινήσεις εκεί που δεν υπάρχει λόγος. ;-)
Αν δεν έχει αντίρρηση ο αγαπητός θεματοθέτης μας κώστας, ας αντιπροτείνει:

Θέλει να παραμείνει το θέμα του απαραιτήτως στο χώρο της Λογοτεχνίας  :mrblue: ή επιθυμεί να τοποθετηθεί στα Αθλητικά όπου και ανήκει?

289 Επισκέπτες, 0 Χρήστες