Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 640
  • Total: 640

κακουληδες...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 27, 2010, 05:25:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

σου λενε "εισαι κακουλης -α" ...
τι να εννοουν αραγε;

οτι εισαι μεν κακος -η, αλλα με ενα χαριτωμενο τροπο;

μπας και δεν εχουν τα κοτσια να σου πουν καταμουτρα οτι εισαι κακος -η, οποτε το εξωραϊζουν;

σε θεωρουν καμια μετριομετριοτητα, ακομα και στην κακια σου και υποτιμωντας σε, μιλουν συγκαταβατικα;

φανταζεις ως ενα περιτωμα, οποτε το λενε συγκεκαλυμμενα απο το κακα --> κακουλης -α;

μηπως σημαινει κατι αλλο;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Michael_Design

Ίσως αυτό γίνεται γιατί δεν έχεις τα κότσια να εκφράζεις την κακία που τρέφεις μέσα σου απροκάλυπτη και προσπαθείς να την εξωραΐσεις με έναν χαριτωμένο τρόπο, συγκαλυμμένη. Ίσως γιατί είσαι μέτριος-α ακόμη και στην κακία σου, υποτιμώντας τους άλλους με ύφος συγκαταβατικότητας...

Βεβαίως τίποτε απ' τα παραπάνω δεν ισχύει για εσάς ΚΑΚΗ μου kyria... :cool:

larus audouinii

Α-όταν σου πω είσαι κακιά kyria...ίσως καλύτερα..., Α-είσαι κακίστρο kyria  , τι θα σκεφτείς ;  :mrblue:  :mrblue:
Άν και τύχει κανένας κακός όμως στη γωνία  :razz: , αν, δεν συμβαίνει συχνά, ίσως προτιμούσα τον διάλογο και την αμεσότητα ή και την απομάκρυνσή μου  εντελώς Το πρόβλημα μου είναι πως δεν κρατώ κακίες ΚΑι δεν αναφέρομαι σε φορουμ
Δεν θα το έλεγα με υποκοριστικά πάντως... :mrorange:  :mrorange:

kuria

[size=18]k[/size][size=28]u[/size][size=18]ria  οχι   k[/size][size=28]y[/size][size=18]ria[/size]  :mad:

pixie

Όπα, εδώ τόχω! :mrgreen:  ;-)

Νομίζω ότι κακούλης είναι εκείνος που αρέσκεται να απογυμνώνει και να ψιλοπροσβάλλει τους άλλους... να κάνει απόπειρες να τους απομυθοποιεί και να τους ντροπιάζει σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια και τη δική του λογική.

Ο κακούλης, λοιπόν, ψάχνει διαρκώς ευκαιρίες και κίνητρα να φθείρει τα νεύρα των άλλων, την υπομονή τους, κάθε καλή θέληση τέλος πάντων... μειώνει την αξία των συνανθρώπων του για να καλύψει την πιθανή προσωπική του ανεπάρκεια.

Τώρα βέβαια αναρωτιέμαι...

Κακιούλα είναι τούτο ή βλακεία?  :???:

ΥΓ. Καλέ kuria [και ουχί kyria :evil: ]... βάλε μας κι άλλα θεματάκια!  :idea:  :grin:

Michael_Design

[quote user="kuria" post="337901"]Μάλιστα αηδιαστικοτάτη... τι επιθυμει η ανυπέρβλητη κακία σας;

(παρμένο από τους διαλόγους της Βάντα και του Σάικ στον Sport Bill... για όσους θυμούνται εκείνη την εποχή...) :razz:

larus audouinii

[size=24]Kyria -kyria-kioyria [/size]
χαχαχα Το πρόσεξε Τώρα που βρήκα το κουμπάκι το αφήνω η κακίστρω ;  :grin:  :grin:

kuria

Michaelaki μου... αν αφησω ανεξελεγχτη την ανυπερβλητη κακια μου να εκφρασει και επιβαλει τις επιθυμιες της... που θα βρεις μερος να κρυφτεις;  :lol:

640 Επισκέπτες, 0 Χρήστες