Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 250
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 407
  • Total: 407

Κοκτέιλ Bellini

Ξεκίνησε από Crazy, Μαΐου 19, 2010, 02:54:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Crazy

Υλικά
250 ml πολτός από λευκόσαρκα (αυστηρά) ροδάκινα (περίπου 6 ροδάκινα)
1 μπουκάλι ξηρός αφρώδης οίνος

Τρόπος παρασκευής
Πλένουμε καλά τα ροδάκινα, τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι.
Ρίχνουμε τα κομμάτια στο μίξερ και τα πολτοποιούμε έτσι ώστε να πάρουμε ένα πολτό πολύ υδαρή, ρευστό.
Μετράμε 250 ml από αυτόν τον πολτό και τα αδειάζουμε σε μία καράφα.
Τον αραιώνουμε με τον αφρώδη οίνο, καλά παγωμένο.
Το σερβίρουμε αμέσως.

Μικρά Μυστικά
Το κοκτέιλ πρέπει να καταναλωθεί αμέσως.
Ο αφρώδης οίνος δεν αντέχει να... περιμένει.
Θα ξεθυμάνει, θα πάψει να ʽναι αφρώδης και... η απόλαυση χάθηκε.

Αν θέλετε να παίξετε λίγο με το χρώμα..μπορείτε να βάλετε 2 φράουλες στον πολτό.

407 Επισκέπτες, 0 Χρήστες