Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 514
  • Total: 514

ΚΑΚΙΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 09, 2004, 03:01:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Κανονίστε να μην βρεθούμε και θα δείτε πόσο κακός μπορώ να γίνω....... Δεν είναι προειδοποίηση.... Είναι ΑΠΕΙΛΗ..........

Sotis

Παράθεση από: "apol"αγαπητε Σοτι αν θελουμε να εχουμε ουσιαστικη συμμετοχη στο θεμα οφειλουμε να γραφουμε κακιες διαφορετικα να δημιουργησουμε αλλο << Καλωσυνες και ευγενειες>>............τωρα οσον αφορα αν ειμαι κακος λυκος η το παιζω κακος  θαλεγα οτι δεν ειμαι ,απλα επειδη στην καταθεση αποψεων ειμαι αρκετα ειλικρινης και μοναχικος καβαλαρης (ανεξαρτητος μεμονωμενος) μπορει καποιες παρεμβασεις μου να εκλαμβανονται ως κακιες πολυ κακως βεβαια (και για να επανελθω στο θεμα απο μικρους και κακους εγκεφαλους )........η κακια  της παρενθεσης  πλακα ειναι ετσι....
τελικα  ειμαι  πολυ κακος..χιχιχιχιχιχιχι χοχοχοχοχοχο

apol

ο Σοτι εγραψε
τελικα ειμαι πολυ κακος..χιχιχιχιχιχιχι χοχοχοχοχοχο

τωρα μαλιστα, βρισκεσαι στο σωστο θεμα αρκει περα απο τις γενικες δηλωσεις νακαταθεσεις συγκεκριμενες κακιες............

apol

θα προτεινα ενα θεμα με τα μαργαριταρια των μελων του α33.......πολυ κακια εεεεεεεεεεεεεεε

kuria

εμεις οι εχοντες αδαμαντινο χαρακτηρα στερουμεθα μαργαριταριων...  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

πετανε  εδω μεσα μαργαριταρια.... :wink:  :wink:

kuria

σημερα που λετε ημουν ψιλοχαλια και μπηκα στο chat να πω καμια κουβεντουλα με κανα χριστιανο να περασει η λιγο ωρα (που καλυτερα να γυριζα τους δειχτες του ρολογιου)...
και ποιον βλεπω λετε; εκεινο το καλο (καλαμια και παλουκια) παιδι το houmo...
καταλαβε σχεδον αμεσως (μονο εικοσι φορες χρειαστηκε να το πω) την κατασταση μου και ανελαβε να μου υψωσει το ηθικο... αφου μου θυμισε ολες τις αποτυχιες της ζωης μου και αφου μου τονισε ποσο ανημπορη και ανικανη ειμαι, τελικα καταφερε να μου ανορθωσει το... ανηθικο...
και τιθεται το ευλογο ερωτημα : το ...μας κυριε προεδρε το παιδακι ή δεν το ...μας;

houmo

telika den me mamise.espase to kleidi apo tin porta kai den mporouse na vgei ekso aaaaaaxaxaxaxaxaa

kuria

μου εσπασε που λετε το κλειδι στην πορτα και ο houmo αναστατωθηκε τα μαλα... τι κλειδαραδες πηρε, τι την πυροσβεστικη να με απεγκλωβισει, μεχρι που ξεκινησε να ρθει απο την πατρα με τα ποδια για να ειναι κοντα μου κατα την απελευθερωση μου...
τι λετε να γυρευε το παιδακι;    :P

houmo

ti gyreua;ma ti allo na kratiso to sentoni pou tha pidages xexexee

kuria

Παράθεση από: "houmo"ti gyreua;ma ti allo na kratiso to sentoni pou tha pidages xexexee

εσενα; χαχαχαχαχα

houmo

kuria

παλι ξεμεινα μονη με το houmo στο chat... κι υστερα αναρωτιεστε γιατι με πιανουν οι κακιες μου...

tristana

Γιατί; (Αναρώτηση)

Ας πω κι εγώ μια κακία... αρχίζω να λυπάμαι τον Λαμπροτέτοιο κάτι που δεν με τιμά, διότι σημαίνει ότι την έχω δει καλύτερή του και δεν είμαι.
Η κακία μου, λοιπόν, καλά κρατεί. Άρρωστη και σήμερα και ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ. Απομακρύνατε αμάχους και παιδιά. Γκούχου-γκούχου, αψού και μεγάλη γκρίνια άνευ σοβαρού λόγου. (Ο καλύτερος λόγος για γκρίνια, λοιπόν)

balland

σιγα τον Ν5...
εδω δεν σε φοβηθηκαμε στα καλα σου...
τωρα που σερνεσαι θα κανουμε πισω...

514 Επισκέπτες, 0 Χρήστες