Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 238
  • Total: 239
  • Leon

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΒΑΣΙΛΗ....

Ξεκίνησε από minoraki, Δεκεμβρίου 10, 2004, 04:00:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

θελω να πω στον ευγενεστατο βασιλη χιλια ευχαριστω για την υπεροχη χριστουγεννιατικη καρτα που μου εστειλε.
καθε μερα που περναει εξακολουθουμε να ανακαλυπτουμε εμεις οι γυναικες, οτι υπαρχουν ακομα ευαισθητοι, ευγενικοι και με παιδεια αντρες οι οποιοι μας κανουν να αισθανομαστε ομορφα, παρ ολη την ηλικια που εχουμε φτασει μερικες απο εμας.
εν αντιθεσει με μερικους οι οποιοι επιμενουν να κατεβαζουν το αντρικο φυλο σε παρα πολυ χαμηλο επιπεδο.
παντως εμεις οι γυναικες ξερουμε να ξεχωριζουμε τους πραγματικους αντρες, απο αυτους που απλως και μονον κατ εφημισμο λεγονται "αντρες" και που για να θελουν να συναναστρεφονται με μας θα πρεπει να καταβαλουν μεγαλες προσπαθειες.
και παλι βασιλακη σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου και με την σειρα μου ευχομαι σε σενα, την οικογενεια σου και σε καθε αλλο αγαπημενο σου προσωπο καλα χριστουγεννα και ο νεος χρονος να φερει πρωτα σε σενα και μετα σε ολους οσους ειμαστε στο πολυ καλο α33 υγεια-χαρα-ειρηνη-αγαπη-ηρεμια.
πολλα φιλια σε ολους σας  :D  :D  :D  :D

spellbound

ε ναι!!!

Ειναι γλυκας....   αλλα......

ΒΑΣΙΛΗ, ΜΑΣ ΑΠΑΤΑΣ ΟΛΕΣ ΠΑΛΙ ??? ΤΣ ΤΣ ΤΣ

minoraki

Παράθεση από: "gikama"ε ναι!!!

ψιιιιιιιιιτττττττττ γκικ (αντε παλι δεν εχεις παραπονο...το εμαθα το νικ σου) :D  :D  :D
μπαινεις-χτυπας-εξαφανιζεσαι...... :(  :(  :(  :(
και οχι τιποτα αλλο δεν σε προλαβαινω ονλαιν μαρηηηηηηηηηηη!!!!!  
παντως πεταει η ομοαδα μας!
λιγο θελουμε ακομα για να κανουμε ρουμποοοοοο  :D  :D  :D  :D

vasilis

Παράθεση από: "gikama"ε ναι!!!

Αφου ειμαι γλυκας θα εχω και πολυ σιροπι και θα τρωγωμαι τρωγωμαι αραγε; :P  :P  :P  :lol:

spellbound

[size=24]ΨΩΝΑΡΑ!!![/size]

:tongue:  :tongue:   :tongue:  :tongue:  :tongue:

vasilis

Παράθεση από: "gikama"

Ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :P  :P  :P  :P  :P  :P

kuria

εμένα δε μ' αρέσουν τα σιροπιαστά... και μόνο στην ιδέα κάνει  κολοτούμπες το στομάχι μου...
αν είσαι κάτι σε τούρτα και μάλιστα με φρούτα βασίλη μου, πες το μου να σε βάλω σε περίοπτη θέση στο ψυγείο μου... και να σε ξεκουταλιάζω κάθε λίγα λεπτά...    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

vasilis

Tο αν ειμαι τουρτα η αλλο ειδος γλυκο εγω δεν μπορω να το πω αυτο θα το πουν αλλοι αγαπητη Κυρια

238 Επισκέπτες, 1 Χρήστης