Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 443
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 274
  • Total: 275
  • Leon

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Ξεκίνησε από Michael_Design, Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:46:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

χαχαχα
Ναι, βγάλε την ουρά σου απ' εξω Σε σένα κυρία μου που συνηθίζεις να πειράζεις τον κώστας με τα ορθογραφικά του, και στο δίδυμο των "κώστα" αναφερόμουν Κάτι σαν τους Χαριτάτος-Καραμέρος πως τους λένε Ο ένας που αστειεύεται με το πειράζει την pixie και ο άλλος ξέρει*   -Λέμε τώρα-,...αστειευόμουν, χαλαρώστε
 (* και αν όχι,, όλο εκτός θέματος και κουκουρούκου βγαίνω. Το ψυχούλα δε που να το βάλω. Γκεγκε  :lol:
Οφ τόπικ είπα ;

pixie

Αχ, βρε larus μου, την καλοσύνη σου και την ανθρώπινη γλυκύτητά σου να είχαμε όλοι εδώ μέσα και τι στον κόσμο! :grin: Με προστατεύεις κόλας, τι τρυφερό εκ μέρους σου!!

Αλλά, μπα... 'Αγρια θηρία είμεθα!  :lol:  :mryellow:

Με γνωστή αρχηγάρα το υποθετικό ευφυές διαμάντι - κατ΄εμέ ολίγον ακατέργαστο στην έκφραση και με διπλότητα συνείδησης - τον κατ΄επιπολήν κρίνοντα ''κώστας'' βεβαίως.  :idea: :smile:
Τον δικό μου τον κόσμο ή την νοοτροπία μου, ''κώστας'' δεν τα αγγίζεις, είναι αλλότρια στοιχεία για σένα, κι άδικα σπας το μυαλουδάκι σου με άγνωστες πληροφορίες, εκτός αν γνωρίζεις την έννοια του αυθεντικού, έτσι ναι, το συζητάμε.

Παίξε εκεί πέρα το παιχνιδάκι σου, κι όλα καλά!!!  ;-)

black_velvet

[quote user="larus audouinii" post="341419"]χαχαχα
Ναι, βγάλε την ουρά σου απ' εξω Σε σένα κυρία μου που συνηθίζεις να πειράζεις τον κώστας με τα ορθογραφικά του, και στο δίδυμο των "κώστα" αναφερόμουν Κάτι σαν τους Χαριτάτος-Καραμέρος πως τους λένε Ο ένας που αστειεύεται με το πειράζει την pixie και ο άλλος ξέρει*   -Λέμε τώρα-,...αστειευόμουν, χαλαρώστε
 (* και αν όχι,, όλο εκτός θέματος και κουκουρούκου βγαίνω. Το ψυχούλα δε που να το βάλω. Γκεγκε  :lol:
Οφ τόπικ είπα ;[/quote]

"Δεν κατάλαβα" είπα.
Δεν έβγαλα καμιά ουρά, κανενός, από πουθενά.
Δεν συνηθίζω να τον πειράζω τον κώστα. Τον διορθώνω, επειδή ακριβώς έχει την μανία να διορθώνει κι εκείνος τους άλλους. Σπάνια, βέβαια, μιας και είναι απ' τους απειροελάχιστους που ξέρουνε να γράφουνε με σωστή ορθογραφία στην ελληνική.

Μπορούμε τώρα να σταματήσουμε τα οφφ τόπικ; Όλοι;

Ευχαριστώ!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

larus audouinii

Τον τελευταίο καιρό πάντως, στα πολιτικά άρθρα της δημοσιογραφίας πήρε το μάτι μου και φράσεις ή λέξεις, όπως το "συνέντευξη-υπνοστεντόν","αλλάζουμε ή βουλιάζουμε" και "λεξοτανιλ".

κώστας

Άμα σε κυνηγάει το αλάθητο
δεν σε αφήνει εύκολα.
Πάει να πει ότι εγώ
"ως γνωστόν" ήθελα να γράψω
αλλά τελικά το "ως γνωστών"
είναι πιο σαφές αφού
μπορεί μεν να μην γνωρίζονται μεταξύ τους
οι κατέχοντες τη συγκεκριμένη γνώση
αλλά επειδή η γνώση αυτή αφορά εμένα
τη γνωρίζω φυσικά επίσης.
Μοιραζόμαστε επομένως οι κατέχοντες τη γνώση αυτή
είμαστε οι γνώστες αυτής της γνώσης.
Ως γνωστών δικών μου.
Και "ως" επειδή δεν υπάρχει γνωριμία
κατ' ανάγκην.

Αχχχ...
Αυτό το ύφος το μπλαζέ είναι που με κάνει
να σκίζω τις ζαρτιέρες μου
να πετάω την κυλότα μου
και να κυλιέμαι τσίτσιδος
στα στάχυα του σεπτέμβρη.
eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="341426"]Άμα σε κυνηγάει το αλάθητο
δεν σε αφήνει εύκολα.
Πάει να πει ότι ..........[/quote]
Ο απόλυτος ορισμός της αυθαίρετης ερμηνείας! :razz:

[quote user="κώστας" post="341426"]Αυτό το ύφος το μπλαζέ είναι που με κάνει
να πετάω την κυλότα μου....[/quote]
Μήπως να έβγαζες και τη ''μπετονιέρα'' απ' το πέτο? :???:

cna

Γκουχ γκουχ. Να βάλω και εγώ την δική μου διόρθωση. Το σαν δεν έχει σχέση με το ως και κακώς χρησιμοποιούνται ο ένας έναντι του άλλου. Το σαν παρομοιάζει ενώ το ως προσδίδει. Πχ άλλο το "Σαν να ήταν πρωθυπουργός" και άλλο το "Ως πρωθυπουργός που ήταν". Οπότε και πάλι έχει υποπέσει σε σφάλμα ο φίλτατος κώστας αφού χρησιμοποιεί το ως έναντι του σαν.

rain

[quote user="κώστας" post="341426"]
Αχχχ...
Αυτό το ύφος το μπλαζέ είναι που με κάνει
να πετάω την κυλότα μου

και να κυλιέμαι τσίτσιδος
στα στάχυα του σεπτέμβρη.[/quote]Αυτό να έβλεπα και τι στον κόσμο. :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

tziger

Πάντως η καμπάνια αλλαγής της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας ξεκινάει από τις εκλογές. Το «Give Greece a Chance» να το ακούσουν οι ψηφοφόροι. Να σκεφτούμε δηλαδή και λίγο τι εικόνα δίνουν για την Ελλάδα οι άνθρωποι που θέλουν να μας κυβερνήσουν. Και κυρίως: Τι Ελλάδα θα φτιάξουμε με αυτούς που θα εκλέξουμε. Αυτή θα είναι και η εικόνα της.

274 Επισκέπτες, 1 Χρήστης