Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 622
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 630
  • Total: 631
  • Leon

Hi

Ξεκίνησε από tonia21, Σεπτεμβρίου 14, 2010, 06:02:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cna

Ποιά Τόνια βρε; Εδώ έχουμε το καλύτερο τιμ ψυχολόγων, φιλόσοφων, πολιτικών και ό,τι άλλο βάνει ο νους σου...

SALTARISMENOS

to erwthma gia mena einai to ekshs

afoy kapoios einai synais8imatika akoma fortismenos kai anetimos gia kati kainoyrio giati proxwra se nea sxesh kai kanei tin zwh toy aloy martirio.

larus audouinii

tonia21 καλώς ώρισες και από μένα
Δεν είναι κι άσχημη ιδέα να συζητάς και όποτε έχεις ανάγκη με την μητέρα σου ή τον πατέρα σου, όποιον από την οικογένεια σου νομίζεις
Οι μεγαλύτεροι δεν είμαστε αλάθητοι, όμως σίγουρα και εκεί,  θα βρεις το καλύτερο σου φίλο, μάλλον και κάτι περισσότερο από αυτό
Και (και για χάρη του cna τιμ  από πάνω), συνεχίζω   ;-)  
Άσε τον χρόνο να δείξει κορίτσι μου Τον έχεις όλο μπροστά σου Και να μάθεις, και να χάσεις, και να κερδίσεις Η πίεση και το να στεναχωριέσαι, δεν οφελεί κανέναν από τους δυο σας, είναι κακός σύμβουλος Και φθορά
Συνήθως όμως, πιθανά να κάνω και λάθος, κάποιος λέει πως δεν είναι ερωτευμένος όταν πραγματικά είναι κάπου αλλού, για κάποιον λόγο
Δεν είναι κάτι άσχημο όμως τελικά η ειλικρίνεια, απεναντίας... και καταλαβαίνω πως νοιώθεις
Άσε να έρθει και ο άλλος σε σένα, να τρέξει να το απαιτήσει το ίδιο με σένα, θα το κάνει κάποτε (όταν~) , το θέλει  ;-)
Μιλάμε για κάτι που δεν μπορείς να το απαιτήσεις, μόνο να το κερδίσεις Το να δίνουμε ευκαιρία ειναι καλό, πρόσεξε όμως εκεί και όταν τις  δίνεις
Όντως η σημερινή εποχή είναι διαφορετική, όπως έγραψε κάποιος πιο πάνω και από την άλλη όμως θα έλεγα πως είναι καλύτερο για σένα, το να μην αναλώνεσαι Αυθόρμητα πιθανά να κάνουμε λάθη που να έχουν κόστος στη ζωή μας Η κόρη μου έχει την άποψη πως δεν θέλει πολλές σχέσεις στη ζωή της αλλά κάτι διαφορετικό, και αυτό έχει κόστος
Και κάτι ακόμη
Ίσως και αυτός τελικά, που θα σου δώσει την απάντηση να είσαι μόνο εσυ Πολλές φορές, κοιτώντας μέσα από τα μάτια του άλλου και μόνο, καταλαβαίνουμε Τις ανάγκες,τις αλήθειες,την θλίψη, όλο τον κόσμο ή τίποτε

Και επί της ευκαιρίας το ιντερνετ, να το χρησιμοποιούμε φειδωλά  ...Δεν είμαι πολύ αυστηρή μητέρα, αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον, αλλά με μια κόρη όπως είπα περίπου στην ίδια ηλικία, καταλαβαινόμαστε    ;-)

larus audouinii

[quote user="SALTARISMENOS" post="341456"]to erwthma gia mena einai to ekshs

afoy kapoios einai synais8imatika akoma fortismenos kai anetimos gia kati kainoyrio giati proxwra se nea sxesh kai kanei tin zwh toy aloy martirio.[/quote]

Είναι πρώτη φορά που διαβάζω ένα ποστ, και από κάτω η υπογραφή του συγγραφέα είναι μια γενικότερη απάντηση στα δύσκολα της καθημερινότητας
Καλώς ήρθες και σε σένα

tonia21

sas euxaristw para poli olous! kai gia ton xrono poy afierwsate gia na mou grapsete...telika i zwi einai poli mikri gia na kathomai kai na stenaxwriemai an einai erwteumenos mazi m i oxi.egw tha sinexizw na eimai auti pou eimai kai se opoion aresei bre aderfe!!! :mryellow: apla kamoia fora prepei na kleinoume tin mia porta kai meta  na anoigoume tin alli...filakia polla se olous sas!!

larus audouinii

και από μας  :grin:
Να συνεχίσεις λοιπόν  ;-) και καλές σπουδές Εύχομαι να πραγματοποιηθούν τα ομορφότερα όνειρά σου

kapoia_za

Πω..δηλαδή larus έχεις κόρη στα είκοσι; Το απροσδιόριστο του προφίλ..και η εγγενής αισιοδοξία, σε έκανε τόσο καιρό 38.. άντε  37..με δέκατα   :grin:
οφτοπικ

tonia21

larus audouinii

[quote user="kapoia_za" post="341479"]Πω..δηλαδή larus έχεις κόρη στα είκοσι; Το απροσδιόριστο του προφίλ..και η εγγενής αισιοδοξία, σε έκανε τόσο καιρό 38.. άντε  37..με δέκατα   :grin:
οφτοπικ[/quote]

"τόσο καιρό" , επομένως άρχισες να προσθέτεις !
Λοιπόν, η μικρή μου "φοιτήτρια" θα κλείσει τα 19
Αν προσθέσει μια (γλυκιά) Σέρλομ Χόλμς και με έφεση στα μαθηματικά,  10 χρόνια στην εγγενής -που λέει ο λόγος-, τόσο καιρό , και αφαιρέσεις επί του συνόλου του όγκου της εξωγενής 2 μονάδες, είσαι μέσα στον χρόνο, βάση της αστυνομικής ταυτότητας  ;-)

SALTARISMENOS

@tonia21
h frash kleidi kai apantisi  sta erwthmata soy eipw8ike apo esena tin idia! <<prepei na kleinoume tin mia porta kai meta  na anoigoume tin alli>>
:)

@larus
Kalos sas vrika!
oso gia to signature deixnei poly epikairo se polla pragmata apo oti fenete stin ka8imerinotita mas.

black_velvet

[quote user="cna" post="341450"]Ποιά Τόνια βρε; Εδώ έχουμε το καλύτερο τιμ ψυχολόγων, φιλόσοφων, πολιτικών και ό,τι άλλο βάνει ο νους σου...[/quote]

Στην tonia21 πήγαινε η απάντηση της kapoia_za, που όμως βρέθηκε κάτω απ' την δική σου απάντηση.
Κοινώς, η kapoia_za διευκρίνισε πως δεν είπε σε σένα το:

[quote user="kapoia_za" post="341447"]Έμπλεξες μ' ερωτευμένο ..[/quote]

αλλά στην Τόνια.
Κατάλαβες;

[spoiler]αμάν βρε cna! όλα εγώ θα στα εξηγώ πάλι;  :razz:  :razz:  :razz:[/spoiler]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

cna

Το κατάλαβα αργότερα αλλά δεν πρόλαβα το edit.

@larus έχω υπολογίσει την ηλικία σου αλλά δεν μου επιτρέπει η ανατροφή μου να την κοινοποιήσω. Άλλωστε ένας σωστός άνδρας ποτέ δεν αναφέρεται στην ηλικία μιας κυρίας...

larus audouinii

@cna Την αλλη φορά θα το κάνω πιο δύσκολο να δεις εσυ  :mricy:

kapoia_za

Κυρία Στέλλα μάλλον έκανα κάποιο λάθος, γιατί η ηλικία σας μου βγήκε τεράστια.
Εκεί με τον όγκο έγινε δύσκολο..αλλά αν έχει σχέση με το 90-60-80 του κώστας πιο πάνω,  
απαντά τις ηλικίες και των δυονών

larus audouinii

ζα-βολιάρα
βάλε μπροστά ξανά από την αρχή το μάθημα των αφαιρέσεων στα μαθηματικά!
Τον πληθυντικό αριθμό εννοώ, και με την άδειά σου βέβαια
Τεράστια; αυτό είναι ότι καλύτερη απάντηση Έχεις περάσει προ πολλού, αλλά σου αξίζει ο τόνος !
 :lol:  :lol:  :lol:

630 Επισκέπτες, 1 Χρήστης