Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 283
  • Total: 284
  • Leon

Αγαπάτε τους Εχθρούς Υμών...

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 07, 2010, 10:22:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kapoia_za

[quote user="black_velvet" post="343212"]... Σου κάνω αυτό που κάνεις και δεν σ' αρέσει..[/quote]
Όταν κάνω κάτι τέτοιο, όταν δλδ σε μια διαφωνία παίζω με τους κανόνες του άλλου, χάνω,
λόγω ελλιπούς εξάσκησης.

Το κακό εδώ μέσα είναι πως οι περισσότερες διαφωνίες δε μπορούν να έχουν άμεση εκτόνωση..  Aπό κει και πέρα ο γραπτός λόγος στήνει μια ταυτότητα που δύσκολα αναθεωρεί. Ακόμα κι αν το πάθημα γίνεται μάθημα, γραμμένο  παραμένει πάθημα

...μερικές φορές ζηλέυω τόσο το ¨δε βαριέσαι¨

(εκτός θέματος αλλά δε βαριέσαι)

black_velvet

[quote user="kapoia_za" post="343256"]...

Το κακό εδώ μέσα είναι πως οι περισσότερες διαφωνίες δε μπορούν να έχουν άμεση εκτόνωση..  Aπό κει και πέρα ο γραπτός λόγος στήνει μια ταυτότητα που δύσκολα αναθεωρεί. Ακόμα κι αν το πάθημα γίνεται μάθημα, γραμμένο  παραμένει πάθημα

[/quote]

Κι όμως! έχουνε! μην υποτιμάς καθόλου τη δύναμη του πληκτρολογίου.  ;-)

Όσο για την ταυτότητα του γραπτού λόγου, έχω να σου δηλώσω υπεύθυνα και με πλήρη συνείδηση (και γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου περί ψευδών δηλώσεων) πως είναι απόλυτα σχετική.
Παράδειγμα; ποιος θυμάται τι και πώς έγραφα πριν 5 χρόνια εδώ μέσα; κανείς! (εκτός από μένα).
Επομένως; ποιος να αναθεωρήσει τι;

Η ταυτότητά μου είναι γνωστή μόνον σε όσους με έχουνε γνωρίσει πραγματικά. Από κοντά. (Το αυτό ισχύει για όλους, εννοείται). Όλα τ' άλλα "είναι ατμός" ("Θρασύβουλας" a.k.a. Θανάσης Βέγγος σε γνωστή ελληνική ταινία).
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

[quote user="kapoia_za" post="343256"]Aπό κει και πέρα ο γραπτός λόγος στήνει μια ταυτότητα που δύσκολα αναθεωρεί.[/quote]

Εγώ συμφωνώ!!! Και φαντάσου τώρα, Ζαχαρούλα, να σε διαψεύδουν διαρκώς και να σου χρεώνουν στίλβη πάνω σ΄αυτή την ταυτότητα, ενώ το δικό σου αποτύπωμα σκέψης-έκφρασης-γραφής, είναι ξεκάθαρο, έχει συνέπεια και δεν υπήρξε ποτέ διφορούμενο! Παραμένει το ίδιο... Τι θα απαντούσες?

kapoia_za

[quote user="black_velvet" post="343257"]Κι όμως! έχουνε! μην υποτιμάς καθόλου τη δύναμη του πληκτρολογίου.  ;-)

Όσο για την ταυτότητα του γραπτού λόγου, έχω να σου δηλώσω υπεύθυνα και με πλήρη συνείδηση (και γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου περί ψευδών δηλώσεων) πως είναι απόλυτα σχετική.
Παράδειγμα; ποιος θυμάται τι και πώς έγραφα πριν 5 χρόνια εδώ μέσα; κανείς! (εκτός από μένα).
Επομένως; ποιος να αναθεωρήσει τι;

Η ταυτότητά μου είναι γνωστή μόνον σε όσους με έχουνε γνωρίσει πραγματικά. Από κοντά. (Το αυτό ισχύει για όλους, εννοείται). Όλα τ' άλλα "είναι ατμός" ("Θρασύβουλας" a.k.a. Θανάσης Βέγγος σε γνωστή ελληνική ταινία).[/quote]

Μα δε μίλησα για αληθινή ή όχι, ταυτότητα.
Ακόμα όμως κι εκείνοι που σε γνωρίζουν από κοντά, καθένας τους συνθέτει τη δική του εντύπωση.Από την άλλη, ένας άγνωστος εδώ, θα δώσει ίδιο βάρος στο πριν πέντε χρόνια ποστ σου και στο σημερινό. Αυτό ίσως σε αδικεί..ίσως κι όχι
αρκεί να μη βαριέσαι:)

kapoia_za

[quote user="pixie" post="343260"]... Τι θα απαντούσες?[/quote]
δε βαριέσαι ή χσ μας

[size=10]αστειεύομαι..δεν έχω ιδέα τι θαπαντούσα[/size]

black_velvet

[quote user="kapoia_za" post="343262"]
Μα δε μίλησα για αληθινή ή όχι, ταυτότητα.
Ακόμα όμως κι εκείνοι που σε γνωρίζουν από κοντά, καθένας τους συνθέτει τη δική του εντύπωση.Από την άλλη, ένας άγνωστος εδώ, θα δώσει ίδιο βάρος στο πριν πέντε χρόνια ποστ σου και στο σημερινό. Αυτό ίσως σε αδικεί..ίσως κι όχι
αρκεί να μη βαριέσαι:)[/quote]

Δε βαριέσαι!

;-)
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

κώστας

Αν θέλεις σε κάτι ακόμα να σου απαντήσω, είμαι στη διάθεσή σου, αρκεί ο τρόπος σου να μην λειτουργεί καταπιεστικά στον αυθορμητισμό του άλλου!
Πάντα παίρνω απαντήσεις από σένα
διότι ποτέ δεν απαντάς στα αντικειμενικά [κανόνας / εξαίρεση]
αλλά στα υποκειμενικά [προσωπικές επιθέσεις]
Δεν ξέρω αν λειτουργώ καταπιεστικά
σε αυθορμητισμό άλλου. Ξέρω ότι ο δικός μου αυθορμητισμός
δεν καταπιέζεται. Αν γνωρίζεις ότι καταπιέζω
κάποιον αυθορμητισμό, να το πεις ευθέως ποιου και πώς
και όχι να πετάς προβοκάτσιες στον αέρα.

ΥΓ. Προσοχή, διότι ελοχεύει κι η ρετσινιά της στοχευμένης σκέψης!
Πέραν του γεγονότος ότι με επιβεβαιώνεις
-και αυτό δεν αρέσει σε κανέναν-
να διευκρινίσω σε όποιον τυχόν παρασύρεται
από την κουτοπόνηρη προβοκάτσια σου
ότι εγώ αναφέρθηκα σε στοχευμένη πρόκληση
[όχι σε στοχευμένη σκέψη που ξέρεις ότι έχω άρα δεν θα θεωρούσα ρετσινιά]
αυτό που κάνεις μονίμως δηλαδή.

Aπό κει και πέρα ο γραπτός λόγος στήνει μια ταυτότητα που δύσκολα αναθεωρεί.
Πολύ εύστοχο αυτό και σωστό.
Είναι ένα δύσκολο τεστ ελέγχου
του εγωισμού μας και του προοδευτισμού μας.
Πολύ πιο δύσκολο από τον προφορικό λόγο.
eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="343272"]... ότι εγώ αναφέρθηκα σε στοχευμένη πρόκληση
[όχι σε στοχευμένη σκέψη που ξέρεις ότι έχω άρα δεν θα θεωρούσα ρετσινιά][/quote]

Μάλιστα... Εσύ! Μόνο που δεν είσαι το κέντρο του κόσμου, κωστάκη μου. :mrblue:
Συνεπώς, ηλίου φαεινότερον, τι? Ότι η αναφορά μου δεν απαντούσε απαραίτητα σε γραφόμενά σου!

ΥΓ. 'Εχεις συνηθίσει να σκέφτεσαι και να αξιολογείς δια της οδού της πλαγιομετωπικής ανάλυσης κι άλλοτε ''διϋλίζουμε τον κώνωπα'', λεπτολογώντας σχολαστικά το καθετί βάσει ενός εμπορικού - θα έλεγα - ενστίκτου... και εντυπώθηκε στο μυαλουδάκι σου ότι όλοι λειτουργούν όπως εσύ...  ;-)

kapoia_za

[quote user="pixie" post="343283"]..Μάλιστα... Εσύ! Μόνο που δεν είσαι το κέντρο του κόσμου, κωστάκη μου. :mrblue:
Συνεπώς, ηλίου φαεινότερον, τι? Ότι η αναφορά μου δεν απαντούσε απαραίτητα σε γραφόμενά σου!

ΥΓ. 'Εχεις συνηθίσει να σκέφτεσαι και να αξιολογείς δια της οδού της πλαγιομετωπικής ανάλυσης κι άλλοτε ''διϋλίζουμε τον κώνωπα'', λεπτολογώντας σχολαστικά το καθετί βάσει ενός εμπορικού - θα έλεγα - ενστίκτου... και εντυπώθηκε στο μυαλουδάκι σου ότι όλοι λειτουργούν όπως εσύ...[/quote]

[quote user="pixie" post="343260"]..να σε διαψεύδουν διαρκώς και να σου χρεώνουν στίλβη πάνω σ΄αυτή την ταυτότητα, ενώ το δικό σου αποτύπωμα σκέψης-έκφρασης-γραφής, είναι ξεκάθαρο, έχει συνέπεια και δεν υπήρξε ποτέ διφορούμενο! Παραμένει το ίδιο... Τι θα απαντούσες?[/quote]

Αν ήμουν ο κώστας θα λεγα χσ μας, αλλά δεν είμαι οπότε λέω,
Κανά καφέ θα πάμε; να βριστούμε κι από κοντά; :cool:  :smile:

pixie

Βεβαίως!  :mricy:

Από μένα κανένα πρόβλημα, ανεβοκατεβαίνω Θεσσαλονίκη - Αθήνα, ούτως ή άλλως για τη δουλειά μου στο Marie Claire.

Αλλά με μια βασική προϋπόθεση, να παραστεί και ο κώστας ''εμού και του ιδίου'' που λένε - και άνευ αντιπροσώπου - στη συνάντηση!  ;-)

Αλλιώς ξεχάστε με...

KostasD33

[quote user="black_velvet"]...
...
[/quote]
1ον εγώ θυμάμαι
2ον υπάρχει μια ειδική λειτουργία στο ημερολόγιο του α33 που μπορεί να βλέπει κάποιος οριζόντια τις κουβέντες εδώ συγκεκριμένες ημερομηνίες, οπότε το πατάει και βλέπει εύκολα τους διαλόγους σου

[quote user="kapoia_za"]...
...
Κανά καφέ θα πάμε; να βριστούμε κι από κοντά; :cool:  :smile:[/quote]
Εγώ λέω να κανονίσουμε μεσοβδόμαδα, 12 και κάτι περίπου Αίολου και Σταδίου στο αρτιστι Ιταλιανι. Ψήνουμε και την μαυριδερή και όσοι θενε έρχονται. Γιατί άμα αρχίσουμε τις προϋποθέσεις θα περάσουν αιώνες.
Για πιο απογευματινές ώρες βραδάκι παμ Μπουρναζι (θα έχει και σουβλάκι στο στόμα)

pixie

Προϋποθέσεις, σαφώς! Πώς αλλιώς?

Εδώ λέμε να γνωριστούμε με τους εχθρούς ημών και να αγαπήσουμε αλλήλους... :razz:

ΥΓ. Τελικά, αυτό το θέμα έγινε ποικίλης ύλης...   :roll: :mrblue:

kapoia_za

[quote user="KostasD33" post="343295"]..Εγώ λέω να κανονίσουμε μεσοβδόμαδα, 12 και κάτι περίπου Αίολου και Σταδίου στο αρτιστι Ιταλιανι. Ψήνουμε και την μαυριδερή και όσοι θενε έρχονται. Γιατί άμα αρχίσουμε τις προϋποθέσεις θα περάσουν αιώνες.
Για πιο απογευματινές ώρες βραδάκι παμ Μπουρναζι (θα έχει και σουβλάκι στο στόμα)[/quote]
απόγευμα!
από Μπουρνάζι δεν κατέω πραμα, αλλά σ εμπιστεύομαι    :razz:

spellbound

Τωρα με τα λιγα που διαβασα το "υμων" ειναι των αλλων.
Κοινως αγαπω τους εχθρους των αλλων σωστα?

Οι απαντησεις που διαβασα δε μου βγαινουν ρε πιτσουνια μου!

Σμουτς, και δεν εχω κανει ντεκαπαζ προσφατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pixie

[quote user="spellbound" post="343309"]Τωρα με τα λιγα που διαβασα το "υμων" ειναι των αλλων.
Κοινως αγαπω τους εχθρους των αλλων σωστα?[/quote]

'Οχι!!! :smile:

Το μήνυμα λέει να αγαπάμε τους εχθρούς μας... τους δικούς μας εχθρούς, λοιπόν, και ουχί των άλλων! ;-)

Την καλησπέρα μου...

283 Επισκέπτες, 1 Χρήστης