Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 346
  • Total: 346

η σχεση μητερας-κορης ειναι....

Ξεκίνησε από minoraki, Δεκεμβρίου 13, 2004, 09:20:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

σχεση στοργης ή σχεση οργης?
παντως εγω νομιζω οτι τις περισσοτερες φορες ειναι απο τις πιο δυσκολες σχεσεις!
μαλλον διοτι ειναι μια σχεση μεταξυ δυο γυναικων....

Anonymous

nomizw oti einai apo tis pio poliplokes sxeseis.

sigoura iparxoun arketes sigrouseis metaxi miteras kai koris,
alla iparxei kai i storgi i agapi kai i fili pou i mitera prosferei anidiotelws stin kori.

:)  :)  :)

minoraki

Παράθεση από: "livelia"nomizw oti einai apo tis pio poliplokes sxeseis.

sigoura iparxoun arketes sigrouseis metaxi miteras kai koris,
alla iparxei kai i storgi i agapi kai i fili pou i mitera prosferei anidiotelws stin kori.

:)  :)  :)
σωστη λιβ οπως παντα!
εγω ειμαι και απο τα δυο και μητερα και κορη!
ομολογω οτι ειναι πολυ δυσκολο να ειμαι κορη....οι συγκρουσεις ειναι αναποφευκτες....
το να ειμαι μητερα ειναι και αυτο αρκετα δυσκολο, γιατι δεν ξερω που θα πρεπει να σταματησουν τα ορια μεταξυ της φιλιας που προσφερω στις κορες μου και της μητερας που ειμαι! γιατι σαφως δεν ειμαι φιλη τους αλλα ειμαι η μητερα τους! ακρως πολυπλοκες σχεσεις....και πολλες φορες κουραστικες!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "minoraki"σχεση στοργης ή σχεση οργης?
παντως εγω νομιζω οτι τις περισσοτερες φορες ειναι απο τις πιο δυσκολες σχεσεις!

πως θα μπορουσε η συγκεκριμενη σχεση να ειναι ποτε σχεση οργης ?
Δυσκολο .. οτι κι αν συμβει, οσες αντιθεσεις κι αν υπαρχουν αναμεσα στην μητερα και στην κορη υπερισχυει η μια και μοναδικη αγαπη που ομοια της δεν υπαρχει σε αλλου ειδους σχεση.
Ειναι μια σχεση ανιδιοτελης χωρις τελος κι αρχη ! Ειναι μοναδικη και απεριγραπτη ! Δεν μπορει να συγκριθει με καμια αλλη σχεση και ειναι η μονη αγαπη που κρατα για παντα ! Τουλαχιστον εγω ετσι νιωθω και δεν θα μπορουσα ποτε σε αυτη τη σχεση να σκεφτω την υπαρξη οργης !!
Ισως υπαρχουν στιγμιαια συναισθηματα οπως ο θυμος .. οργη ομως οχι !

tristana

Δεν θα μιλήσω γενικά. Θα πω ότι οι σχέσεις μου με τη μαμά μου
ήταν σχέσεις λατρείας. 'Ολοι λέμε -συνήθως- ότι έχουμε την καλύτερη μητέρα του κόσμου. Εγώ δεν το λέω απλώς το ξέρω πια καλά.
Πάνε τρία χρόνια που η μαμά μου ζει μόνο στα ακροδάχτυλά μου
που είναι όμοια με τα δικά της, η μοναδική μας εξωτερική ομοιότητα-
και υπάρχουν φορές που σηκώνω το τηλέφωνο και σχηματίζω τον αριθμό
του σπιτιού της βέβαιη ότι θα ακούσω την πανέμορφη φωνή της να μου λέει
"'Ελα, βρε πουλάκι μου, γιατί δεν με πήρες χτες; Πάλι δεν κοιμήθηκες;"
Αυτά που γράφω δεν αφορούν κανέναν βέβαια. Το κάνω για να την έχω και εδώ στο άγνωστο για'κείνη Διαδικτυακό τοπίο.
Μαμά, εξακολουθώ να σε λατρεύω.

spellbound

[size=18]Σχεση λατρειας και αμοιβαιας συμπαραστασης και εκτιμησης

Δεν την αλλαζω με τιποτα. Μα με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

spellbound

Χμ... οσο για τη σχεση μου με τη μαμα μου... γμτ δεν την προλαβα καλα, πεθανε στα 49 της, οταν εγω ημουνα 28 μολις και με χιλιαδες προβληματα στο κεφαλι μου.

Υπεροχη γυναικα, πανεμορφη, ιταλιανικη φινετσα, σπουδαγμενη.... δεν προλαβα να τη ζησω.

Ευχομαι ομως καποια στιγμη να της μοιασω.Ειλικρινα το ευχομαι. Μοναδικη .

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "spellbound"

αυτη ακριβως την σχεση εννοω !! Ετσι ακριβως νιωθω κι εγω Κατερινουλα μου ! και σαφως δεν την αλλαζω με τιποτα !  :lol:

el3na

an kai vasika eimai apo ta atoma pou den anoigontai mporei na pathw emfragma an den tis pw kati pou egine. mama se latrevw ki as min to ksereis.

fisika auto den endiaferei kanena alla opws eipe h tristana to kanw ston agnwsto diadiktiako kosmo.

junkie

Προσωπικά έχω την καλύτερη σχεση με την μητέρα μου!!! Εντάξει δεν το κρύβω ότι αρκετές φορές ψιλοτσακωνόμαστε αλλά όπως και να 'χει τα ξαναβρίσκουμε!!!   Είναι ο μόνος άνθρωπος που με καταλαβαίνει δίχως να της πω κουβέντα και πάντοτε με βοηθάει!! Ο μόνος άνθρωπος που δεν νρρεπομαι να κλάψω μπροστά του,μήπως και με κοροιδέψει....
Οι συμβουλές τις είναι οι καλύτερες και αυτό γιατί όποτε έκανα κάτι αντίθετο έβλεπα ότι στο τέλος "έτρωγα τα μούτρα" μου ενώ εκείνη με είχε προειδοποιήσει για το μετέπειτα των πράξεων μου....
Όπως και να 'χει η μητέρα μου για μένα είναι η καλύτερη μου φίλη και στα καλά και στα κακά και η μόνη που δεν θα με προδώσει ποτέ , όπως κάτι δήθεν φίλες!! Και ξέρω πως ότι και να της εμπιστευτώ δεν θα κάτσει να τα κουτσομπολέψει πουθενά όπως κάνουν μερικές "φίλες"
][size=18]Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ???    Η    Ζ   Ω   Η    ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! [/size][/color]:)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

Valia

Νομίζω ότι είναι η πιο αγαπησιάρικη σχέση της ζωής μου, έχω την πιο υπέροχη μητέρα του κόσμου, δεν έχουμε έρθει σε σύγκρουση ποτέ σχεδόν, ειναι πολύ τρυφερή και η αγκαλιά της παρόλο που είμαι 33 χρ. είναι ο κόσμος μου όλος. Την λατρεύω. Αυτή την εντύπωση έχω για την σχέση μητέρας-κόρης

minoraki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "minoraki"σχεση στοργης ή σχεση οργης?

πως θα μπορουσε η συγκεκριμενη σχεση να ειναι ποτε σχεση οργης ?
Δυσκολο .. οτι κι αν συμβει, οσες αντιθεσεις κι αν υπαρχουν αναμεσα στην μητερα και στην κορη υπερισχυει η μια και μοναδικη αγαπη που ομοια της δεν υπαρχει σε αλλου ειδους σχεση.
Ειναι μια σχεση ανιδιοτελης χωρις τελος κι αρχη ! Ειναι μοναδικη και απεριγραπτη ! Δεν μπορει να συγκριθει με καμια αλλη σχεση και ειναι η μονη αγαπη που κρατα για παντα ! Τουλαχιστον εγω ετσι νιωθω και δεν θα μπορουσα ποτε σε αυτη τη σχεση να σκεφτω την υπαρξη οργης !!
Ισως υπαρχουν στιγμιαια συναισθηματα οπως ο θυμος .. οργη ομως οχι !
ποιζονακι μου φιλεναδακι μου, χαιρομαι που ξαναμιλαμε μετα απο τοσο καιρο! σε πεθυμησα βρε!
 :arrow: επανερχομαι στο θεμα μας! πιστεψε με....υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι και σχεση οργης.....δεν θα εβαζα ενα τοσο σοβαρο θεμα στο φορουμ εαν δεν ειχα ιδιαν πειραν! και, οπως ξερεις πολυ καλα, δεν μιλαω ποτε, εαν δεν εχω κατι συγκεκριμενο να πω! δυστυχως η δικη μου σχεση με την μητερα μου ειναι μια σχεση οργης! ευτυχως ομως η σχεση μου με τις κορες μου ειναι σχεση στοργης! τα παιδια μου απολαμβανουν αυτα τα υπεροχα συναισθηματα που αναπρυχθηκαν και αναπτυσσονται μεταξυ μας, πολυ απλοχερα! δυστυχως ομως η μητερα μου, δεν θελησε ποτε να καταλαβει το ποσο καλο παιδι την αξιωσε ο θεος να φερει στο κοσμο! αυτο ειναι ενα μεγαλο αγκαθι στη ψυχη μου! αυτα τα ολιγα.....φιλια πολλα!

kitty!

Παράθεση από: "spellbound"

Συμφωνώ κ επαυξάνω!!  ]

Evitaki

σχεση εμπιστοσυνης
ειναι η μονη γυναικα που δεν υπαρχει περιπτωση να σε προδωσει ποτε
ειναι ο μονος ανθρωπος που θα ειναι διπλα σου οποτε την χρειαστεις
ειναι αυτη που θα σου πει εγω στα ελεγα
αλλα ειναι κ αυτη που θα ανοιξει την αγκαλια της να κουρνιασεις μεχρι να περασουν ολα......

spellbound

επανερχομαι...

ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ (εξ ου και φοβαμαι) και ξερω οτι με λατρευει
(Εξ ου και φοβαμαι ακομα περισσοτερο)

ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΕΙΠΑ, ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΧΑΝΕΤΑΙ

Αυτο το παιδι μου εχει χαρισει τα παντα.  Στις δυσκολιες μου και στη θλιψη μου ηταν παντα παρουσα.

Τι να πω, που δεν ειναι ηδη τετριμμενο. Απλα ευχομαι ο Θεος να της δινει τα χρονια που ενδεχομενα μου παιρνει, σε ΧΡΟΝΙΑ οχι απλα μερες.

φιλακια μπιρμπιλω, ξερω ποτε δεν θα διαβασεις αυτες τις γραμμες....

346 Επισκέπτες, 0 Χρήστες