Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 212
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 212
  • Total: 213
  • Leon

μηπωσ ειδατε την....

Ξεκίνησε από Sotis, Δεκεμβρίου 02, 2010, 04:08:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

ΚΟΥΡΙΑ(ΜΑΡΙΑ)  ΠΑΝΤΡΕΦΤΗΚΕ?

KostasD33

ρε συ άμα δεν πας εσύ για παρανυφάκι θα μας μείνει στο ράφι λέμε

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

[quote user="KostasD33" post="344066"]ρε συ άμα δεν πας εσύ για παρανυφάκι θα μας μείνει στο ράφι λέμε[/quote]       ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ  ΚΑΙ   ΕΣΕΝΑ    ΓΙΑ   ΠΑΡΑΝΙΦΑΚΙ  ΔΕ  ΚΑΝΩ  ΤΠΤ...ΤΕΛΟΣ :mrorange:  :mrorange:

black_velvet

[quote user="Sotis" post="344164"][quote user="KostasD33" post="344066"]ρε συ άμα δεν πας εσύ για παρανυφάκι θα μας μείνει στο ράφι λέμε[/quote]       ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ  ΚΑΙ   ΕΣΕΝΑ    ΓΙΑ   ΠΑΡΑΝΙΦΑΚΙ  ΔΕ  ΚΑΝΩ  ΤΠΤ...ΤΕΛΟΣ :mrorange:  :mrorange:[/quote]

Να δω Σότι και Ντου33 ντυμένους παρανυφάκια και τι στον κόσμο!!!

[albumimg align=left]12134[/albumimg][albumimg align=left]12134[/albumimg][albumimg align=left]12134[/albumimg][albumimg align=left]12134[/albumimg][albumimg align=left]12134[/albumimg][albumimg align=left]12134[/albumimg]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Sotis

κωσταντινα  μου  εσυ  θα  ρθεις  να μας............φορεσεις τα   ρουχα....... :cool:  :cool:  :cool:  :cool:

KostasD33

CINDY

[quote user="Sotis" post="344063"]ΚΟΥΡΙΑ(ΜΑΡΙΑ)  ΠΑΝΤΡΕΦΤΗΚΕ?[/quote]

και μόλις θα ρώτουσα αν εσένα σε έχει δει κανείς... :razz:  :razz:  :razz:  :razz:

Sotis

[quote user="CINDY" post="344518"][quote user="Sotis" post="344063"]ΚΟΥΡΙΑ(ΜΑΡΙΑ)  ΠΑΝΤΡΕΦΤΗΚΕ?[/quote]

και μόλις θα ρώτουσα αν εσένα σε έχει δει κανείς... ]    :roll:  :roll:  :roll:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow: που  ειμαι πιος  ειμαι  τι κανω......που  κοιμαμε... :???:  :???:  :???:  :???:

KostasD33

στο τέλος θα μας πεις ότι έχεις και υπαρξιακό πρόβλημα εσύ

kuria

απο το sotako μου ολα να τα περιμενεις...   :lol:

Sotis

γιατι  απο  σενα   το    περιμενα...αυτο..... :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :cool:

Sotis

ΤΕΛΙΚΑ  ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ  Η  ΜΑΝΤΑΜ ΜΑΡΙΑ  ΚΑΙ  ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ  ΣΤΟΝ  ΓΑΜΟ  ΤΗΣ  ΚΡΙΜΑ!!!!!! :neutral:  :sad:  :sad:  :mad:  :mad:  :mad:

kuria

βρε σκασμενο δεν τ΄αφηνεις αυτα;  :lol:  :lol:  :lol:

Sotis

ατε  να  τα   αφησω..ΑΛΛΑ  ΤΙ ΝΑ  ΠΙΑΣΩ  ΜΟΥ ΛΕς? :roll:  :roll:  :roll:

212 Επισκέπτες, 1 Χρήστης