Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 426
  • Total: 426

Πόνος..

Ξεκίνησε από Durothil, Μάρτιος 06, 2011, 01:55:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Durothil

χα χα χα σωστός! :Ρ

Το θέμα όμως είναι φίλε μου ότι αυτό που "έφαγα" εγώ δεν το λές ακριβώς..χυλόπιτα καθότι ποτέ δεν της τα ζήτησα ποτέ δεν της έδειξα το ενδιαφέρον μου.

Το ξέρω ότι είναι αλλού. Έστω με απασχολεί άν θα μπορέσω τουλ στο  μέλλον να την έχω. Δεν απαιτώ απο σας μαντικές ικανότητες.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάντως :-)

Durothil

Aπαντήστε μου και σε αυτό παρακαλώ:

Έκανα καλά που της εξωτερίκευσα τα συναισθήματά μου; Είναι καλό αυτό;

kuria

το αν εκανες καλα θα φανει απο το αν θα εχετε το επιθυμητο και για τους δυο αποτελεσμα...

παντως μια βολιδοσκοπηση πριν προβεις σε τετοιου ειδους... εξωτερικευσεις... δεν βλαπτει...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

[quote user="Durothil" post="345666"]Είναι καλό αυτό;[/quote]

Είναι απελευθέρωση... Αλλά δεν συμφωνώ με το να πετάμε έτσι ανατρεπτικά το μπαλάκι στον άλλο μεταβάλοντας τα δεδομένα και σαφώς προβληματίζοντας, την ίδια στιγμή μάλιστα που μας αποκαλύπτει την σχέση του με κάποιον άλλο... ;-)

Κι αν έγινε αυτό ως στοχευμένη μάλλον προσπάθεια για να την αποσπάσεις από εκείνον ή Εκείνον, τι να πω, ιδεαλιστικά σκεπτόμενη, ολίγον προστυχούτσικο το βρίσκω.  :cool:

Durothil

[quote user="kuria" post="345669"]
παντως μια βολιδοσκοπηση πριν προβεις σε τετοιου ειδους... εξωτερικευσεις... δεν βλαπτει...[/quote]Έδειξα εγώ ότι δεν εξέτεσα καλά το θέμα; Φάνηκε αυτό απο κάπου; Τι άλλο δηλαδή θα μπορούσα να κάνω απο τη στιγμή που πιστεύω ότι την έχασα οριστικά;

@pixie
Νομίζω οτι οι γυναίκες όταν είστε με κάποιον δύσκολα μπορεί κάποιος να σας αποσπάσει την προσοχή.

pixie

[quote user="Durothil" post="345675"]pixie
Νομίζω οτι οι γυναίκες όταν είστε με κάποιον δύσκολα μπορεί κάποιος να σας αποσπάσει την προσοχή.[/quote]

Nαι, νομίζω κι εγώ πως δεν ενδίδουμε εύκολα σε γρήγορες κινήσεις καρτούν... ;-)
Αλλά, ένας λόγος παραπάνω, εφόσον γνωρίζεις από γυναικείο κώδικα, για μένα, θα στο ξαναπώ, ήταν άστοχη χρονικά και σπασμωδική αυτή η ερωτική προσέγγιση.

Durothil

[quote user="pixie" post="345676"]θα στο ξαναπώ, ήταν άστοχη χρονικά και σπασμωδική αυτή η ερωτική προσέγγιση.[/quote]σε ποιο...απλά ελληνικά;;

Ευχαριστώ! :)

kapoia_za

[quote user="Durothil" post="345675"]Νομίζω οτι οι γυναίκες όταν είστε με κάποιον δύσκολα μπορεί κάποιος να σας αποσπάσει την προσοχή.[/quote]
ποιός κάποιος είσαι εσύ;;

πολλές φορές..πρώτα είμαστε με κάποιον..
και μετά κοιμόμαστε με τον κάποιον

rain

Η χυλόπιτα είναι απλό φαγητό κι από απλά συστατικά. Όσο κι αν την αναλύσεις χυλόπιτα παραμένει. Δεν την ζητάς καν στην σερβίρουν χωρίς να την ζητήσεις κι άμα σ αρέσει.
Αλλά υπερβολικά γυναικείο μυαλό σ όλο αυτό το παραμύθι. Βρε μεγάλε μπας και δεν είσαι Ξανθόπουλος αλλά Μάρθα Βούρτση και όλα είναι ένα τούμπα σενάριο? :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

Durothil

Είμαι γενικά ρεαλιστής στη ζωή μου και ξέρω να κρίνω πως έχει η κατάσταση.

Αλλά δεν παύει να ισχύει ότι κάποιες φορές χάνουμε ένα σύντροφο απο δικούς μας λανθασμένους χειρισμούς.

Όσο για το τούμπα σενάριο δεν το πιασα..

pixie

Εγώ πάλι το 'πιασα...  :mryellow: ... και, σε πιο απλά ελληνικά, λέω το γνωστό ρητό:

Δεν υπάρχουν λάθη, μόνο ζωή!

kuria

[quote user="Durothil" post="345687"]Είμαι γενικά ρεαλιστής στη ζωή μου και ξέρω να κρίνω πως έχει η κατάσταση.

Αλλά δεν παύει να ισχύει ότι κάποιες φορές χάνουμε ένα σύντροφο απο δικούς μας λανθασμένους χειρισμούς.

Όσο για το τούμπα σενάριο δεν το πιασα..[/quote]

δυο γυναικεια μυαλα δε χωρουν σε μια σχεση... εκτος και αν η αλλη ειναι... "σχεδον" γυναικα...   :lol:

pixie

[quote user="Durothil" post="345658"]Που σκιρτά η καρδιά της για άλλον άντρα. Που ξέρω ότι την αγγίζει..[/quote]

Όσο πιο πολύ και ειλικρινά αγαπά κανείς, τόσο πιο γενναιόδωρος γίνεται! ;-)

Και νομίζω πως χαίρεται όταν ο άλλος είναι ευτυχισμένος...

Αγάπη σημαίνει μεγαλείο, όχι αστεία! :grin:

katinaki

[quote user="pixie" post="345710"][quote user="Durothil" post="345658"]Που σκιρτά η καρδιά της για άλλον άντρα. Που ξέρω ότι την αγγίζει..[/quote]

Αγάπη σημαίνει μεγαλείο, όχι αστεία! :grin:[/quote]

πες τα ντε!
σ' αγαπάω για να σ' αγγίζω και να σε κατέχω εγώ δεν υπάρχει! (αττική σύνταξη  :lol:  )

kuria

[quote user="katinaki" post="345756"][quote user="pixie" post="345710"][quote user="Durothil" post="345658"]Που σκιρτά η καρδιά της για άλλον άντρα. Που ξέρω ότι την αγγίζει..[/quote]

Αγάπη σημαίνει μεγαλείο, όχι αστεία! :grin:[/quote]

πες τα ντε!
σ' αγαπάω για να σ' αγγίζω και να σε κατέχω εγώ δεν υπάρχει! (αττική σύνταξη  :lol:  )[/quote]

γι αυτο οποιος σου λεει "αει πηδηξου"... να ξερεις οτι διακατεχεται απο ψυχικο μεγαλειο, οχι αστεια, ειναι γενναιοδωρος και θελει να εισαι ευτυχισμενος γιατι σε... λατρευει...   :lol:  :lol:  :lol:

426 Επισκέπτες, 0 Χρήστες