Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 428
  • Total: 428

Πόνος..

Ξεκίνησε από Durothil, Μάρτιος 06, 2011, 01:55:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoisonBlonde

Καλησπερίζω την γλυκιά ατμοσφαίρα σας που ζωντανεύει τις αισθήσεις του ερωτά  και τα ερωτηματικά του παθός βρυκολακιάζουν στην άβυσσο της ψυχής. Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τις απόψεις σας περί αγάπης. Μην ξεχνάμε ότι η αγάπη δεν είναι μονόπλευρη έχει και για σύνοδο της τον ερωτά. Ο ερωτάς που εμπλουτίζει και πλανεύει τον εσωτερικό κόσμο μας, που ο ερωτάς στην αγάπη αντιδρά με εγωιστικό τρόπο. Η διαστροφή του ερωτά στην αγάπη σε κάνει να ποθείς τον αγαπημένο/η σου και να το έχεις μονάχα εσύ, δικό σου. Η ζήλια λαμβάνει μέρος στο παιχνίδι του ερωτά και δεν μπορείς να αρνηθείς στα καπρίτσια της. Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα από όλες τις οπτικές γωνιές και να δεχόμαστε την αλήθεια της. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο σε ευχαριστεί να βλέπεις κάθε ανατολή να το βρίσκει χαρούμενοη και κάθε δύση ευτυχισμένοη. Άλλα όταν αγαπάς και είσαι ταυτόχρονα ερωτευμένος/η φυσικά θα θέλεις να βλέπεις το άλλο πρόσωπο να βασιλεύει στον παράδεισο αλλά η επιθυμία να βρίσκεσαι πλάι του/της είναι ακόμη πιο επιθυμητή από το να το βλέπεις μοναχά να χαμογελά. Πείτε μου, δεν έχετε αγαπήσει ποτέ σας? Δεν έχετε νιώσει την επιθυμία ότι αυτό που αγαπάς δεν θέλεις να το αγγίζουν και να το φιλούν άλλοι? λοιπόν?

rain

Είπαμε δημοκρατία δημοκρατία αλλά όχι και στην καψούρα μας!!! :x  :x  :x

pixie

[quote user="kuria" post="345783]γι αυτο οποιος σου λεει "αει πηδηξου"... να ξερεις οτι διακατεχεται απο ψυχικο μεγαλειο, οχι αστεια, ειναι γενναιοδωρος και θελει να εισαι ευτυχισμενος γιατι σε... λατρευει...   :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

Το να διαστρέφουμε μια αλήθεια είναι ανθρώπινο... πολύ ανθρώπινο...
Αρκεί να μην καταργούμε και την ουσία όμως... καλά? :mryellow:

kapoia_za

[quote user="PoisonBlonde" post="345785"] Καλησπερίζω την γλυκιά ατμοσφαίρα σας που ζωντανεύει τις αισθήσεις του ερωτά  και τα ερωτηματικά του παθός βρυκολακιάζουν στην άβυσσο της ψυχής. Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τις απόψεις σας περί αγάπης. Μην ξεχνάμε ότι η αγάπη δεν είναι μονόπλευρη έχει και για σύνοδο της τον ερωτά. Ο ερωτάς που εμπλουτίζει και πλανεύει τον εσωτερικό κόσμο μας, που ο ερωτάς στην αγάπη αντιδρά με εγωιστικό τρόπο. Η διαστροφή του ερωτά στην αγάπη σε κάνει να ποθείς τον αγαπημένο/η σου και να το έχεις μονάχα εσύ, δικό σου. Η ζήλια λαμβάνει μέρος στο παιχνίδι του ερωτά και δεν μπορείς να αρνηθείς στα καπρίτσια της. Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα από όλες τις οπτικές γωνιές και να δεχόμαστε την αλήθεια της. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο σε ευχαριστεί να βλέπεις κάθε ανατολή να το βρίσκει χαρούμενοη και κάθε δύση ευτυχισμένοη. Άλλα όταν αγαπάς και είσαι ταυτόχρονα ερωτευμένος/η φυσικά θα θέλεις να βλέπεις το άλλο πρόσωπο να βασιλεύει στον παράδεισο αλλά η επιθυμία να βρίσκεσαι πλάι του/της είναι ακόμη πιο επιθυμητή από το να το βλέπεις μοναχά να χαμογελά. Πείτε μου, δεν έχετε αγαπήσει ποτέ σας? Δεν έχετε νιώσει την επιθυμία ότι αυτό που αγαπάς δεν θέλεις να το αγγίζουν και να το φιλούν άλλοι? λοιπόν?[/quote]

απογείωσες τον ρομαντισμό.  Τί τα θες τα ρομαντικά βιβλία;  :razz:  :smile:

kuria

[quote user="pixie" post="345797"][quote user="kuria" post="345783]γι αυτο οποιος σου λεει "αει πηδηξου"... να ξερεις οτι διακατεχεται απο ψυχικο μεγαλειο, οχι αστεια, ειναι γενναιοδωρος και θελει να εισαι ευτυχισμενος γιατι σε... λατρευει...   :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

Το να διαστρέφουμε μια αλήθεια είναι ανθρώπινο... πολύ ανθρώπινο...
Αρκεί να μην καταργούμε και την συνουσία όμως... καλά? :mryellow:[/quote]

τωρα εσυ και με ειπες διεστραμμενο πολυ ανθρωπο και μου ζητας να μην καταργησω και την συνουσια...
καλαααααα...   :lol:  :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

PoisonBlonde καλως ηρθες...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

[quote user="PoisonBlonde" post="345785"] Καλησπερίζω την γλυκιά ατμοσφαίρα σας που ζωντανεύει τις αισθήσεις του ερωτά  και τα ερωτηματικά του παθός βρυκολακιάζουν στην άβυσσο της ψυχής. Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τις απόψεις σας περί αγάπης. Μην ξεχνάμε ότι η αγάπη δεν είναι μονόπλευρη έχει και για σύνοδο της τον ερωτά. Ο ερωτάς που εμπλουτίζει και πλανεύει τον εσωτερικό κόσμο μας, που ο ερωτάς στην αγάπη αντιδρά με εγωιστικό τρόπο. Η διαστροφή του ερωτά στην αγάπη σε κάνει να ποθείς τον αγαπημένο/η σου και να το έχεις μονάχα εσύ, δικό σου. Η ζήλια λαμβάνει μέρος στο παιχνίδι του ερωτά και δεν μπορείς να αρνηθείς στα καπρίτσια της. Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα από όλες τις οπτικές γωνιές και να δεχόμαστε την αλήθεια της. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο σε ευχαριστεί να βλέπεις κάθε ανατολή να το βρίσκει χαρούμενοη και κάθε δύση ευτυχισμένοη. Άλλα όταν αγαπάς και είσαι ταυτόχρονα ερωτευμένος/η φυσικά θα θέλεις να βλέπεις το άλλο πρόσωπο να βασιλεύει στον παράδεισο αλλά η επιθυμία να βρίσκεσαι πλάι του/της είναι ακόμη πιο επιθυμητή από το να το βλέπεις μοναχά να χαμογελά. Πείτε μου, δεν έχετε αγαπήσει ποτέ σας? Δεν έχετε νιώσει την επιθυμία ότι αυτό που αγαπάς δεν θέλεις να το αγγίζουν και να το φιλούν άλλοι? λοιπόν?[/quote]

Καλώς όρισες PoisonBlonde.

Θα σου πρότεινα 2 πράγματα:
α) να θέσεις το δικό σου ερώτημα σε δικό σου θέμα. Ξέρεις ήδη πώς να το κάνεις, όπως διαπιστώσαμε.
β) να προσέξεις λίγο περισσότερο το κείμενό σου. Δεν είναι και τόσο ευανάγνωστο και είναι κρίμα...
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

PoisonBlonde

Σας ευχαριστώ ολόψυχα για το καλωσόρισμα σας. χμ, λοιπόν δεσποινίδα BLACK_VELVET. Λυπούμε αλλά δεν καταλαβαίνω την απάθεια σας με το μήνυμα μου. Τι δεν καταλαβαίνετε? Ποιο απλά υποστηρίζω την ιστορία του Durothil. Και δικαιολογώ τα συναισθήματα που τρέφει. Ο ερωτάς και η αγάπη είναι τόσο όμορφη και γλυκιά αλλά εξίσου και επώδυνη. Ο κύριος είπε το πρόβλημα του και πρέπει να τον καταλάβουμε και να τον βοηθήσουμε κι όχι να τον χλευάζουμε και να παραγκωνίζουμε την κατάσταση του.

pixie

[quote user="kuria" post="345810"]τωρα εσυ και με ειπες διεστραμμενο πολυ ανθρωπο και μου ζητας να μην καταργησω και την συνουσια...
καλαααααα...   :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

Aχού! Διαστρέφεις την ουσία μου σε συνουσία σου?   :mad:   :mryellow:

Πονάει αυτό το θέμα, λέμε... Στον πόνο είμαστε... :idea:

rain

Μόνο εγώ τον συμπόνεσα σαν κι εσένα. Άσε που έχω σκοπό να του κάνω κονέ με μιά θείτσα μου σιτεμένη και ώριμη για παρηγοριά αφού το έχει το βίτσιο. :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εγώ να δω πότε θα βρω συμπόνια στην κατάστασή μου, κακούργα κοινωνία. :x  :x  :x

pixie

Πάνω σε ποιό θέμα θέλεις να σε συμπονέσουμε εσένα, rain?

Σε πάτησε κανείς στα ακροδάχτυλα?  :roll:  :o

rain

Σους εσύ τι πετάγεσαι, την ξανθιά προσπαθώ να με συμπονέσει τώρα. :P  :P  :P

pixie

Α, καλά... Σε αφήνω τρυφερά στα μπαμπάκια της ευαισθησίας... :razz:  :smile:

rain

1,1 χυλόπιτα
4,5 συμπόνια
7,8 να κάτσει

*τελική απόδοση.
το τούμπα σενάριο κάθεται.

πάς το στοίχημα?