Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 392
  • Total: 393
  • Leon

ΒΙΒΛΊΑ.

Ξεκίνησε από PoisonBlonde, Μάρτιος 14, 2011, 12:31:50 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoisonBlonde

Γεια σας, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο. Ενδιαφέρομαι για κάποιο μυθιστόρημα βασιζόμενο στον ερωτά και στην αγάπη. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε.[size=12] [/size]

KostasD33

Περισσότερο από το 20% της παγκόσμιας και ελληνικής βιβλιογραφίας μυθιστορημάτων είναι βασισμένο στον έρωτα και στην αγάπη.

Εγώ προσωπικά σου συνιστώ το Άρωμα του ονείρου του Τομ Ρόμπινς.
Καταπληκτικό βιβλίο, καταπληκτικό μυαλό, ακόμα και ο έρωτας είναι καταπληκτικός (και όχι νερόβραστος), σ αυτό το βιβλίο

Καλώς όρισες .........

Υ.Γ.

το εξώφυλλο του
[align=center] [/align]

ZANASA

Pappas10

Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο που προτείνει ο Κώστας. Αν έχεις τον χρόνο διάβσε και το "Έρωτας στα χρόνια της Χολέρας" του Μαρκέζ.

Βασικά το θέμα του έρωτα είναι ιδιαίτερα ευρύ. Μπορείς να το συγκεκριμενοποιήσεις λίγο;

Π.χ, έρωτα σαν συναίσθημα ή σαν πράξη; Θέλεις να πραγματεύεται την ψυχολογία του έρωτα ή την πρακτική του (δηλαδή πως νοιώθει ο Ερωτευμένος ή πως λειτουργεί όντας ερωτευμένος).

Θα σου συστήσω και δύο κλασικά. Το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" του Γουίλιαμ Σέικσπιρ (κατά τη γνώμη μου το κορυφαίο ερωτικό μυθιστόρημα και έργο) αλλά και τον "Ερωτόκριτο" του Βιντσέντζου Κορνάρου που είναι και μέρος της Ελληνικής παράδοσης.

Τέλος, βρες κάπου και το ποιήμα "Μονόγραμμα" του Οδυσσέα Ελύτη.

Αυτά για την ώρα.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

392 Επισκέπτες, 1 Χρήστης