Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 393
  • Total: 393

Τι έχεις κάνει στη ζωή σου?

Ξεκίνησε από pixie, Απριλίου 03, 2011, 07:09:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos Apomakros

Τίποτε κε δικαστά! Είμαι αθώος...

pixie

:smile:  :mryellow:

Άστα αυτά και απολογήσου! ;-)

katinaki

κάτι λάθη και κάτι κοτσάνες θυμάμαι  :lol:

Belladona

"Νομίζω πως το συγκεκριμένο ερώτημα αντιπροσωπεύει όμως και τη φάση εξέλιξης! Κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό μπαίνεις στη διαδικασία της συνειδητοποίησης, και, ρίχνοντας ένα βλέμμα προς τα πίσω, αναμετράς τις εμπειρίες σου. Αναγνωρίζεις λάθη, συνεκτιμάς τα καλά στοιχεία, επαναπροσδιορίζεις τα όρια, αναθεωρείς, και βέβαια σχεδιάζεις τα βήματα που έρχονται με την έννοια πως η ζωή μας είναι μια πορεία που οδηγεί μπροστά.

Νομίζω, λοιπόν, πως το ερώτημα αυτό είναι πολύ σημαντικό να το θέτουμε στον εαυτό μας, θεωρώντας το ως κομμάτι μιας δημιουργικής διαδικασίας που σίγουρα βοηθά στο να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τον κόσμο
."

Συμφωνά απόλυτα μαζί σου . είναι μια διαδικασία που επιβάλετε να γίνεται από τον καθένα μας .
Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς της ζωής γιατί την βίωσα και από την καλή της αλλά και από την πολύ κακή της όψη. νιώθω ότι άρχισα να αντιλαμβάνομαι την ζωή από την ώρα της γέννησής μου. ίσως επειδή η οικογένειά μου με ενέταξε ενεργό μέλος της από την βρεφική μου ηλικία .
Ομολογώ ότι έζησα την μέχρι τώρα ζωή μου, έντονα, σε όλες τις φάσης της. Έκανα πολλά και σοβαρά λάθη, αλλά και καλές κινήσεις .
Βίωσα την χαρά , την λύπη , τον θάνατο, τον χωρισμό, την αγάπη, τον έρωτα, την απόρριψη  αλλά και την αποδοχή, ταξίδεψα πολύ, γνώρισα και έμαθα μέσα από τα βιώματά μου που ως επί το πλείστον ήταν αρνητικά και επίπονα στο έπακρο .Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως επιβίωσα ....
Αυτά μου  έδειξαν  την κίνηση των επόμενων βημάτων μου , όσο αυτό είναι δυνατό , γιατί δυστυχώς σε μένα πρυτανεύει το συναίσθημα και έπεται η λογική .
Χαίρομαι όμως γιατί μπορώ να πω " ναι έζησα την ζωή μου" και ευελπιστώ να συνεχίσω να την ζω ...

vencedor

...την εχω ξεσκισει,....την εχω κανει πτανα...την εχω βιασει κατα εξακολουθησει....
...κ της αρεσει της καργιολας.....

fortune

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Ψιτ???Φιλε χαλαρωσε....Οτι και να της εχεις κανει..η να σου εχει κανει αυτη,...στο χερι σου και στο μυαλο σου ειναι να αλλαξεις ροτα.
Ειναι μεσα στο dna μας η εξελιξη γιαυτο!.

Οπως λοιπον τα κυτταρα μας ανανεωνονται συνεχως(Του δερματος πχ αλλαζουν καθε μηνα),ετσι και οι σκεψεις μας ,μπορει να αλλαξουν.
Πως συμβαινει Αυτο??Με το να προσπαθεις να σκεφτεσαι θετικα.Τι κανει η θετικη σκεψη??Καθεται και κολλα πανω στους νευρωνες και τους ιστους του μυαλου και μεταλλασει τον τροπο λειτουργιας του.

Venc??Μην αφηνεις να σε παιρνει απο κατω...

Πως βοηθαμε την θετικη σκεψη να αναπτυχθει οταν μας φαινεται δυσκολο,λογω της κακης ψυχολογιας μας??
Κανοντας πραγματα ομορφα ,που και αυτα με την σειρα τους ,απο μονα τους και χωρις να το καταλαβαινουμε εντυπωνονται και εγραφονται στις νοητικες λειτουργιες,και παραγουν απο μονα τους μετα θετικη σκεψη!!!

Ποια μπορει να ειναι αυτα τα ομορφα πραγματα??.........

Να διαβασουμε ενα ομορφο βιβλιο!!Να παμε ενα σινεμα(που να μην περιεχει ομως βιαιες σκηνες,γιατι στην διαδικασια αλλαγης ,που θα βρισκομαστε δεν θα βοηθησουν)!!Να παμε μια βολτα και να απολαυσουμε ενα ηλιοβασιλεμα!!Να παμε μια εκδρομη και να μυρισουμε την φυση η την θαλασσα!!Να βρουμε τοπους που συγκεντρωνονται ανθρωποι με αναζητησεις πανω σε πνευματικα ζητηματα και να γραφτουμε και εμεις ως μελη(Συνηθως σε τετοιου ειδους χωρους δε υπαρχουν αμοιβες,οι πορτες ειναι ανοικτες για ολους η αν υπαρχει αμοιβη με τον μηνα θα ειναι καπου 20-30 ευρω)!!
Να βγουμε με τον φιλο μας και να κανουμε πραγματα απο το να περπατησουμε μεχρι να παμε σε μπαρακι και να απολαυσουμε καλη μουσικη με συζητησουλα ,που εδω..λειτουργει και ευεργετικα!Να αγορασουμε ενα κατοικιδιο!!(Εχει βρεθει, οτι το χαιδεμα του σκυλου βοηθα παρα πολυ γιατι με το χαιδεμα του κατοικιδιου εκκρινονται εφεδρινες ,που βοηθουν στην ευεξια του σωματος και του πνευματος).

Αν τωρα δεν ειμαστε μονοι και εχουμε συντροφο,μπορει να μας βοηθησει πολυ τονωνοντας την ψυχολογια μας και παιζοντας τον ρολο του <ψυχολογου>.Αν παλι δεν εχει την δυνατοτητα να το κανει ,οχι γιατι δεν θελει ,αλλα γιατι δεν ξερει...δεν πειραζει!!Καταστρωνουμε προγραμμα εκδρομων.Εκει  η επαφη μας μαζι του η καθημερινη, σε περιβαλλον αγνωστο ,θα βαλει το νου μας σε διαδικασια διαφορετικης σκεψης.

Φιλε vencedor ,τα παραπανω θα μπορουσα να στα γραψω και με  pm,δεν το κανω ομως.
Και ξερεις γιατι??
Γιατι απο καταστασεις οποιαςδηποτε παρομοιας  μορφης εχουμε περασει η θα περασουμε ολοι.
Θελω λοιπον το post μου αυτο να μπορεσει να βοηθησει και αλλο κοσμο.
Αν αυτο επιτευχθει θα μου δωσει χαρα και εμενα.
Επι του παροντος προσπαθησε εσυ με αυτο.
Θα δεις οτι θα εχει αποτελεσμα!

fortune.

vencedor

σε ευχαριστω αμιγκο...
δεν ειναι βεβαια ετσι αλλα οκ...
δεν με ξερεις κ ενταξει...
να σαι καλα παντως. ;-)

kapoia_za

μακάβρια ερώτηση......
!
μόνη μου απορίες..
με παρέα..βήματα

κι έχει ο καιρός

Nikos Apomakros

Μισό να θυμηθώ...

...

.......

.............

ποιά ήταν η ερώτηση;

pixie

[quote user="Nikos Apomakros" post="355992"]Μισό να θυμηθώ...
ποιά ήταν η ερώτηση;[/quote]
Yπεκφυγή? :smile:

Τελειώνει κι άλλος κύκλος... πολλές οι απόπειρες ερμηνείας... τίποτα δεν ήταν αρκετά ανιδιοτελές...
Γεμάτες οι ώρες μου... βαρύς ο εξοπλισμός ανεβαίνοντας...

jcdenton

Εξαιτίας μου κάποιοι "σκότωσαν" 2-3 δάση, για να πάρουν χαρτί και να φτιάξουν τα πτυχία μου  :sad:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

larus audouinii

Τοποθετούνται  και σε κορνίζες στο f/b να σκεφτείς.
χμ Τι φταίει σήμερα, έλα χαμογέλαασε βρε.

MEGA 1

Τι ΔΕΝ έχουμε κάνει είναι το θέμα πάντα.

pixie

[quote user="MEGA 1" post="371914"]Τι ΔΕΝ έχουμε κάνει είναι το θέμα πάντα.[/quote]
Για λέγε εσύ, και θα το εκτιμήσουμε αναλόγως. ;-)  :lol:

393 Επισκέπτες, 0 Χρήστες