Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 230
  • Total: 231
  • Leon

Συμμετοχή στις φαντασιώσεις... Ναι ή Όχι?

Ξεκίνησε από pixie, Μαΐου 01, 2011, 09:09:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fortune

A ρε Μαρω...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εισαι απαιχτη!!!!! :smile:  :smile:  :smile:
Υποκλινομαι!!!!!

f.

pixie

[quote user="Belladona" post="348984"] Εξαρτάται κατά πόσο είναι "ανοικτή" η σχέση.[/quote]

Ακριβώς! Και είναι πολύ σημαντική η παρατήρησή σου.

Νομίζω πως στις σχέσεις που δεν υπάρχουν ταμπού, οι φαντασιώσεις βοηθούν το ζευγάρι.
Άλλωστε αυτού του είδους οι εξομολογήσεις περί των φαντασιώσεών μας είναι μια συζήτηση φιλάργυρα ιδιωτική και εντελώς προαιρετική! :grin:

jcdenton

[quote user="KostasD33" post="347789"]συμφωνώ, μια φαντασίωση την ημέρα την πλήξη την κάνει πέρα ... :P[/quote]

:oops:  :oops:  :oops: Δοκιμασμένο;;;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

τι ρωτάς καλέ? θέλεις πιστοποίσηση για να πράξεις???? :grin:

jcdenton

Καλέ, εγώ είμαι μικρούλης & δεν ξέρω απ' αυτά  :oops:  :oops:

Χρειάζομαι πιστοποίηση ISO9001 για επαλήθευση  :twisted:  :twisted:
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

εχω και εγω μια φαντασιωση...

να ειμαι δευτεραγωνιστης (αυτος που δερνει) στο βιντεο κλιπ του "αχ κουνελακι ξυλο που θα το φας" με πρωταγωνιστη (κουνελακι που τις τρωει) τον jcdenton...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

jcdenton

kuria μόνο για σένα, θα το έκανα!!   :twisted:  :twisted:  :twisted:
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Kαλά ναι...Αναλόγως την φαντασίωση...Γιατί μερικοί είναι πολύ.....γιούυυχουυυυυυ!!!

Έλεος λέμε...Τώρα αν σου πεί να κρεμαστείτε και απο κανα δέντρο γιατί έτσι την βρίσκει...Ε σκέψου τις υπόλοιπες..χαχαχαχαχα

MEGA 1

[quote user="pixie" post="347787"]Πιστεύετε πως οι φαντασιώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση της επικοινωνίας ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα?

Είναι λένε η πιο δραστική μορφή αυτο-αποκάλυψης... αλλά μήπως είναι και απειλητικός ο κόσμος των φαντασιώσεων για όποιον υποστηρίζει ένα κλειστό συμβόλαιο σχέσης?

Κατά πόσο είναι εφικτό να εξομολογείται και να μοιράζεται κάποιος τις φαντασιώσεις ή τις απαγορευμένες ''πανάκριβες'' επιθυμίες του με κάποιον άλλο - τον σύντροφό του - εκτός του ψυχαναλυτή?

Η δική μου γνώμη είναι πως η αξία μια τέτοιας συζήτησης είναι τεράστια γιατί έτσι ανοίγεται μια απέραντη περιοχή επικοινωνίας με τον εαυτό μας και με τον σύντροφό μας και πλουτίζεται εξαιρετικά η γνώση του ενός για τον άλλον![/quote]

Πολύ ενδιαφέροντα θέματα βρίσκεις pixie.
Και θα σου πώ  ότι ο άνδρας έχει ενα τόσο ευρύ πεδίο φαντασιώσεων όσο το σύμπαν.
Προσωπικά πιστεύω ότι λίγες γυναίκες μπορούν να διαχειριστιούν τις φαντασιώσεις ενός άνδρα.

MEGA 1

[quote user="saliara" post="361426"]Kαλά ναι...Αναλόγως την φαντασίωση...Γιατί μερικοί είναι πολύ.....γιούυυχουυυυυυ!!!

Έλεος λέμε...Τώρα αν σου πεί να κρεμαστείτε και απο κανα δέντρο γιατί έτσι την βρίσκει...Ε σκέψου τις υπόλοιπες..χαχαχαχαχα[/quote]

Κανείς δέν θα στο πεί αυτό εκτός και έαν είναι πράγματι τρελός και με τρελόχαρτο απο τον στρατό που λέμε, με βούλα τρελός δηλαδή.
Αλλά πολλές γυναίκες δέν "συνεργάζονται" ούτε για πολύ πιο "λογικές" φαντασιώσεις.
Στην καλύτερη των περιπτώσεων, γελάνε, ντρέπονται στο τέλος γελάς και εσύ που γελάνε αυτες με αυτά που λένε!
Για γέλια δηλαδή στο τέλος. :mryellow:  :mryellow:  :lol:  :lol:

Nikos Apomakros

Προσωπικά με ξενερώνει αρκετά η ιδέα της Υποκριτικής...
η οποία σαφώς δεσπόζει στην εκπλήρωση φαντασιώσεων.

Προτιμώ την "πραγματικότητα".

papadia

[quote user="Nikos Apomakros" post="361451"]Προσωπικά με ξενερώνει αρκετά η ιδέα της Υποκριτικής...
η οποία σαφώς δεσπόζει στην εκπλήρωση φαντασιώσεων.

Προτιμώ την "πραγματικότητα".[/quote]   συμφωνω με τον προλαλησαντα

αλλα ειναι κ μερικες φορες που αγαπας τοσο πολυ καποιον που ξεπερνας

τα δικα σου ορια, ξεχνας τις δικες σου αναγκες.....λαθος βεβαια κ αυτο...

αλλα συμβαινει
...οσο μπορω...οταν μπορω...

ma8ousalas

[quote user="MEGA 1" post="361443"][quote user="saliara" post="361426"]Kαλά ναι...Αναλόγως την φαντασίωση...Γιατί μερικοί είναι πολύ.....γιούυυχουυυυυυ!!!

Έλεος λέμε...Τώρα αν σου πεί να κρεμαστείτε και απο κανα δέντρο γιατί έτσι την βρίσκει...Ε σκέψου τις υπόλοιπες..χαχαχαχαχα[/quote]

Κανείς δέν θα στο πεί αυτό εκτός και έαν είναι πράγματι τρελός και με τρελόχαρτο απο τον στρατό που λέμε, με βούλα τρελός δηλαδή.
Αλλά πολλές γυναίκες δέν "συνεργάζονται" ούτε για πολύ πιο "λογικές" φαντασιώσεις.
Στην καλύτερη των περιπτώσεων, γελάνε, ντρέπονται στο τέλος γελάς και εσύ που γελάνε αυτες με αυτά που λένε!
Για γέλια δηλαδή στο τέλος. :mryellow:  :mryellow:  :lol:  :lol:[/quote]

AFTO EXI PLAKA POLI   GIA AFTO 8A GRAPSO

8A I8ELA MIA MERA   NA GRAPSETE SE OPIODIPOTE 8EMA  ALI8INA   KAI OXI  EPIDI ETSI PREPI I ETSI 8A ARESI

ALA ALI8INA

KAI AS FATE DIAGRAFI SIGA TORA  

APOPSI MOU  INE   OSO P[IO POLI ERE3IZESE TOSO PIO POLI FANTASIONESE

KAI AN DEN EXI KOPLE3  TA PRAGMATOPIHS

KAI STO DENTRO GIATI OXI ?   DEN TO KATALABA AFTO

KAI STO DENTRO KAI 8A LES KAI ENA TRAGOUDI

OSO GIA TRELES TORA TI NA PO?

TO POLI POLI  NA SKEFTOUN  TIN FRADI

OREOS KEROS SIMERA  KAI NA PROSPERASOUN

KAI  APORO KAI ME ROTO

TELIKA O MONOS TRELOS KAI ANOMALIARIS  IME  EGO   MONO EDO MESA  ?????????????????

IPOGRAFI  

OUI

rain

saliara

Αχαχαχαχα..Εντάξει...Πάντως εγώ γέλασα!!!Η αλήθεια είναι...Άλλο να πεί σε κούνια σε δέντρο...και άλλο πάνω στο δέντρο!!!Τι είμαι τσίτα??? :lol:

Επίσης αναλόγως την φαντασίωση ξαναλέω πάλι!!Γενικότερα αναλόγως την ώρα που στο λέει ο άλλος..Όταν αρχίζει και στο λέει την ώρα που υπάρχει μια κατάσταση(καταλαβαίνουμε τι)..εεεε εντάξει εγώ εκεί πάλι γελάω!!! :lol:  :P

230 Επισκέπτες, 1 Χρήστης