Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 227
  • Total: 228
  • Leon

Συζήτηση για Άτακτα παιδιά..."Οne Night Stand"...Πόσοι-ες παραδέχονται ό,τι το έχουν κάνει,έστω και για μία φορά...;

Ξεκίνησε από CHRIS_FEMALE_, Ιουνίου 12, 2011, 01:24:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos Apomakros

Δεν με συγκινεί το "άθλημα".

Όχι, δεν είμαι γκέι (ούτε bi).
Ναι, θα είμουν σε θέση να το κάνω.
Ναι, αποτελεί σωματική ικανοποίηση... δεν νομίζω δηλαδή πως θα "χάλαγε" κανέναν σ' αυτό το επίπεδο.

Πριν όμως πεταχτεί κάποιος και πει "ναι, θα σε χάλαγε εσένα" θα προσθέσω γρήγορα το εξής:

Πιθανότατα σωματικά να μην με χάλαγε να κάνω έρωτα ακόμα και με δεκαπεντάχρονο
ή για να πάμε και σε πιο "βλαμμένες" καταστάσεις... με ένα ζώο. Δεν σημαίνει ότι επειδή θα ικανοποιείτο
το σώμα μου, θα το έκανα και ποτέ. Αλοίμονο αν όλα ήταν εξαρτημένα από το τι ικανοποιεί το σώμα.

Το σώμα λειτουργεί διαφορετικά μα δεν καθορίζει τα πάντα. Σε περιπτώσεις βιασμού υπήρχαν απίστευτες
τύψεις από το ίδιο το θύμα, επειδή το σώμα ακολουθούσε, σ' αυτό που το μυαλό και το συναίσθημα
δεν ήταν σε θέση να δεχτούν.

Το πρόβλημα λοιπόν έγκειται στο ότι για μένα στη σεξουαλική πράξη παρεμβάλλονται περισσότερα
θέματα από το σωματικό. Το λογικό, το ηθικό (αρχές ή ταμπού), το συναισθηματικό κ.ο.κ.

Δεν με συγκινεί λοιπόν το να ικανοποιήσω μόνο το σώμα μου (και ένα τμήμα της αυταρέσκειας μου ίσως),
τη στιγμή που είμαι σε θέση και με ενδιαφέρει φυσικά να ικανοποιήσω τον εαυτό μου σε παραπάνω επίπεδα.

Έτσι λειτουργώ προς το παρόν... Μπορεί και να αλλάξω γνώμη κάποτε.

Nikos Apomakros

[quote user="kapoia_za" post="349861"]τελικά δεν κατάλαβα..
φοβάσαι ή βαριέσαι;;[/quote]

Επιλέγω κάτι καλύτερο  ;-)

CHRIS_FEMALE_

[quote user="Nikos Apomakros" post="349866"][quote user="kapoia_za" post="349861"]τελικά δεν κατάλαβα..
φοβάσαι ή βαριέσαι;;[/quote]

Επιλέγω κάτι καλύτερο  ;-)[/quote]

Ταντρισμός.Η απόλυτη ένωση και εναρμόνιση δύο ψυχών,δυο πνευμάτων και δυο σωμάτων όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με το σύμπαν. ;-)

SoFiA24

Το έχω κάνει αλλά μου δημιούργησε πολλά προβλήματα...
Τελικά οι συναισθηματικοί άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ... Ως επιλογή έχει απορριφθεί παμψηφεί διότι έρωτας άνευ συναισθήματος δεν υπάρχει για μένα  ]

Belladona

δεν εμπεριέχεται στις επιλογές μου . εκτός από το γενετήσιο πόθο, διαθέτω  συναίσθημα & ψυχή που υπερτερούν εκείνη την ώρα

vencedor

black_velvet

[quote user="Nikos Apomakros" post="349854"]...
 Το λογικό, το ηθικό (αρχές ή ταμπού), το συναισθηματικό κ.ο.κ.

....
[/quote]

Επειδή λοιπόν έχουμε ξεχάσει την ετυμολογία κάποιων λέξεων, άρα και της πραγματική σημασία και έννοιά τους, δράττομαι της ευκαιρίας να θυμίσω πως η λέξη "ηθική" προέρχεται από το "ήθος" ήτοι "έθος" που θα πει "συνήθεια" ("ως είθισται" -> όπως συνηθίζεται κλπ κλπ).

Το "ηθικόν" λοιπόν ήταν αυτό που συνήθιζε να κάνει ο κόσμος. Και απέφευγε αυτό που έβλεπε ότι του κάνει κακό. Χωρίς να έχει και επιστημονικές τεκμηριώσεις, όπως σήμερα.

Για να απαντήσω όμως και στο θέμα, ναι, το έχω κάνει και αυτό σ' αυτή τη ζωή.
Τι προσέφερε; Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο απ' ό,τι θα μπορούσε να προσφέρει.
Αν το έχω μετανιώσει; Σε μία περίπτωση ναι. Διότι μετά ο τύπος έγινε πολύ ενοχλητικός κι είδα κι έπαθα για να γλυτώσω από αυτόν. Μάλλον κάποιος πρέπει να εξηγήσει και σ' αυτόν τι πάει να πει "ουάν νάιτ σταντ" (όχι, δεν είμαι εγώ τίποτε το σπέσιαλ το καταπληκτικό, εκείνος είχε κάλλο στον εγκέφαλο).  :razz:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

vencedor

αααα.... τωρα που το εξηγησε το απο πανω καταλαβα τι ειναι λεμε. :razz:

μπααα.. δεν εχω κανει εγω τετοιο.
μεσημεριανο κ απογευματινο της μιας φορας ειναι το ιδιο? μετραει δλδ? :razz:

black_velvet

vencedor

[quote user="black_velvet" post="354085"]Χαχαχαχαχαχα!!!! Γιατί όχι;

Θα μπορούσε να λέει "One κάτι stand".  :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

εεε. νταξει τοτενες...
απο αυτο εχω...
σιχτηρ....φοβομουν μην μεινω ανεξεταστεος λεμε. :razz:

jcdenton

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

τι ωραίο θέμα! πώς μου είχε ξεφύγει τόσο καιρό;  :lol:

Θα συμφωνήσω με το Μιχάλη. Το ερώτημα θα 'πρεπε να είναι ποιος δεν το 'χει κάνει. :oops:

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Έλα βρε παιδιά τώρα! Ας μην κολλάμε στην ώρα. Είπαμε, η έκφραση είναι αυτή. Στην πραγματικότητα πρόκειται για "one-οποιαδήποτε-ώρα-stand".  :razz:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

227 Επισκέπτες, 1 Χρήστης