Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 167
  • Total: 167

Ψυχολογικος πολεμος

Ξεκίνησε από Delmar, Ιουνίου 14, 2011, 08:09:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Delmar

Μετα απο μια περιοδο διαφορων ''βυθισματων'' - ''ανυψωσεων'' γενικου ''ξεκαθαρισματος'' και ''ξεσκαρταρισματος'' ας το πουμε...επανηρθα...εχωντας ενα προβληματισμο...και ναι...οκ χρειαζομαι την συνδρομη - συμβουλες φιλων....για κατανοηση και λυση του προβληματος...μια αναλογη σταση συμπεριφορας.

Ο ψυχολογικός πόλεμος, αποβλέπει στο να μεταβάλλει – με μια καθορισμένη έννοια – τη συμπεριφορά των ατόμων – αντιπάλων ή συμμάχων – διά της επιδράσεως επί της νοημοσύνης των, του ψυχισμού τους, του πνεύματός τους και της συνειδήσεως, χωρίς να προσφεύγει στην υλική βία.

Ο Ψυχολογικός πόλεμος έχει σκοπό την κατάληψη του νου και της καρδιάς των ανθρώπων με συνέπεια στην ουσία την κατάληψη της ανθρώπινης οντότητας και υπόστασης.

Μέσα του ψυχολογικού πολέμου, είναι οι ιδέες και τα συναισθήματα.

Εδω και δυο μερες μου ασκειται ψυχολογικος πολεμος στον χωρο εργασιας μου απο τα αφεντικα,το εκλαμβανω προς το παρον ως μια μορφη εκδικητικοτητας.

Αν ειναι να δωσω μια βαθυτερη υποσταση στο θεμα ειναι αφου ειδαν και αποειδαν οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος για αντληση ενεργειας μεσω του φοβου,κατεβαλαν σε δραστικα μετρα μεσω του ψυχολογικου πολεμου για σπασιμο του ηθικου.

Υ.γ ανταποδιδω τις καλησπερες μου..

Υ.γ.Παρακαλουνται οι αρμοδιοι να απαντησουν στο θεμα μου!!!....

Υ.γ Ρε σεις ξεχασα πως βαζουν τραγουδακι....κατσε μπορει να φαω φλαςμπακ και να θυμηθω χαχα....

Delmar

Ισως και να ειναι καποιο ειδους κρας τεστ,που αν το περασεις,μπαινεις κατευθειαν στην ''επιλεκτη'' ομαδα.

Αλλα μπα.....θα δειξει....

Υ.γ. Μονο ο ''Τσακ Νορις'' μπορει να τα καταφερει...χαχαχα....

pixie

Delmar?  :shock: Τι έπαθες αγόρι μου, ποιός σε στενοχώρησε και δεν πήρες ούτε ένα τηλ. να βοηθήσουμε?  :mad: :smile:

Λοιπόν... για μένα ο ψυχολογικός πόλεμος είναι η πιο ύπουλη στρατηγική, αφού στοχεύει στο να εξοντώσει κάποιον ηθικά! Όχι μόνο στον ψυχισμό, αλλά και στη νοημοσύνη σου επιδρά και στη συνείδηση ακόμα, ώσπου να σε μετατρέψει σε ράκος χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα και φυσικά τη διπλωματία.

Υπομονή... θέλει έξυπνη αντιμετώπιση... ;-)

larus audouinii

Delmar καλώς σε βρήκαμε και πάλι ! Μήπως φταρνιζόσουν κιόλας ;  :lol:
Στην παρέα μπήκε και ο fortune...αφου σκέφτομαι πως έχει καλο χερικό η CHRIS!  :lol:

Το έχω βιώσει σε μεγάλο βαθμό.Δεν ξέρω αν είναι η διπλωματία ή κάτι άλλο αλλά κατά τα υπόλοιπα μια χαρά τα λέει η pixie

Delmar

Mπα τι υπομονη....εμπλεξα με τερατα....ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιοι?....και να κανουν τετοιες ενεργειες?...δηλαδη αν καποιος εντοπισει την διαφορετικοτητα...πεφτουν σαν τα αρπακτικα να σε φανε?

Παλι φυγη...αλλα δεν γινοταν αλλιως...ελπιζω να μην εχω νομικα μπερδεματα.......υπεγραψα στην αρχη ενα χαρτι...αλλα ουτε που το ειδα....δεν ξερω αν λεει καπου για εξαμηνη συμβαση....

KostasD33

Ερώτησεις.

Η εργασία σου έχει αντικείμενο?
Άτομα απασχολούμενα (περίπου)?
Αν περισσότερα από 30 στην ομάδα που είσαι εσύ αριθμός ατόμων?
Πόσο χρονικό διάστημα είσαι εκεί?
Η δική σου δουλεία εκεί έχει αντικείμενο?
Η δουλειά σου ή η επιστήμη ή η ειδικότητα σου έχει υπογραφικά δικαιώματα άρα και υπογραφικές ευθύνες ή όχι?
Έχει προβλήματα εισπράξεων η εταιρία σου και δανείων? Αν ναι μόνο τα τελευταία 2 χρόνια ή κι από παλιά το είχε απλά τώρα είναι πιο έντονο το φαινόμενο?

(χωρίς σωστή ανάγνωση των κλινικών ενδείξεων δεν μπορεί να βγει διάγνωση και άρα συγκεκριμένη θεραπεία)
Εκτός αν σου επαρκεί μια γενικότητα (πχ ασπιρίνη ή ένα αντιβιοτικό ευρέως φάσματος) ως θεραπεία.

εδιτ
κι ενα ερώτημα ακόμα

Η διαφορετικότητα που αναφέρεις σε τι συνίσταται? (πχ είσαι ΠΑΟΚτηζης και είναι όλοι Αριανοί, είσαι Πακιστανός που γράφει καλά Ελληνικά, Μουσουλμάνος, ομοφυλόφιλος, κοντός, αλλήθωρος, είσαι κούκλος και όλοι οι άλλοι είναι Κουασιμόδο κλπ)

CHRIS_FEMALE_

:neutral: Καλημέρα ! Επειδή στενοχωρήθηκα με την περιπτωση του παιδιου και τον ψυχολογικο πολεμο που περναει εκει μεσα στο χωρο εργασιας του,είπα να γράψω κι εγώ τη δική μου γνώμη.Συνηθως αυτες τις αθλιότητες, τις κανουν γενικα παντού(έχουν ξεφύγει κατά πολύ οι εργοδότες αλλά και κάποιοι φιλοδοξοι υπάλληλοι) ,αλλα περισσοτερο συμβαίνουν σε πολυεθνικές εταιρείες που εργαζονται και δικοι μας μεσα.Δυστυχως πολύ λυπαμαι που θα το αναφερω αυτο ,αλλα μερικοι νεοπικροελληναράδες(τρομάρα τους)ειναι χειροτεροι, όταν καθοδηγουνται κι εχουν ανωτερους τους αλλοδαπους και πρέπει να δίνουν και καθημερινή αναφορά.Η δειλία ,ο εγωισμός(συνήθως αρρωστημένος απο κάποια κόμπλεξ τους),ο ανταγωνισμός ,ο ατομισμός, η κρυφή ζήλεια και η μιζέρια "του σκύψε κι αλλο το κεφαλι μπάσταρδο σκουλήκι ,θα με υπακούς γιατί ειμαι ανώτερός σου κι αν κουνηθείς σε διώχνω ή σε λιώνω " τους μεταλλασει το dna τους, ένα πράγμα, σε τέρατα άν μή τί άλλο...!!!Προφανώς διέκριναν στο φίλο μας κάτι ανώτερο,άξιο,ειλικρινές και ηθικό, και του κανουν επίθεση για να τον "βγαλουν έξω από το παιχνίδι" ,για να μην τους χαλάσει τα πονηρά σχέδιά τους.Πάντα  "χτυπάνε όλοι μαζί για περισσότερο σπάσιμο νεύρων".Μην εμπιστεύεσαι κανέναν από το χώρο εργασίας σου,εκεί μέσα,βασίσου μόνο πάνω σου!!!(εγω λειτουργώ με την διαίσθησή μου και δεν εχω βγει χαμένη). Ίσως να τα παραλέω για μερικούς,αλλά καποιοι άλλοι θα καταλάβουν τι εννοώ.Ο φίλος μας δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να δείξει τις αδυναμίες του γιατί εκεί θα τον πατήσουν και νομικά άν χρειαστεί για να τον βλάψουν(π.χ.αν είναι νευρικός ή άν αργεί στο ωράριο εργασίας του κ.ά.,ή και σε άλλο τίποτα να μην έχει δώσει δικαίωμα για παρατήρηση επαναλαμβανόμενη αυτοί κάτι άσχετο θα βρούν για να τον λασπολογήσουν και με ψευδομάρτυρες επί χρήμασι άν χρειαστεί ).Έχω αρκετά παραδείγματα να σας διηγηθώ.Σαφέστατα και δεν υπερβάλλω.Έχουν συμβεί και συμβαίνουν σε αρκετούς απο εμας.Ο φίλος μας θα πρέπει να κινηθεί έξυπνα και με στρατηγική σαν να παίζει μια παρτίδα σκάκι ή σαν να έχει μπεί σε εμπόλεμη ζώνη :neutral:

fortune

[quote user="KostasD33" post="349346"]Ερώτησεις.

Η εργασία σου έχει αντικείμενο?
Άτομα απασχολούμενα (περίπου)?
Αν περισσότερα από 30 στην ομάδα που είσαι εσύ αριθμός ατόμων?
Πόσο χρονικό διάστημα είσαι εκεί?
Η δική σου δουλεία εκεί έχει αντικείμενο?
Η δουλειά σου ή η επιστήμη ή η ειδικότητα σου έχει υπογραφικά δικαιώματα άρα και υπογραφικές ευθύνες ή όχι?
Έχει προβλήματα εισπράξεων η εταιρία σου και δανείων? Αν ναι μόνο τα τελευταία 2 χρόνια ή κι από παλιά το είχε απλά τώρα είναι πιο έντονο το φαινόμενο?

(χωρίς σωστή ανάγνωση των κλινικών ενδείξεων δεν μπορεί να βγει διάγνωση και άρα συγκεκριμένη θεραπεία)
Εκτός αν σου επαρκεί μια γενικότητα (πχ ασπιρίνη ή ένα αντιβιοτικό ευρέως φάσματος) ως θεραπεία.

εδιτ
κι ενα ερώτημα ακόμα

Η διαφορετικότητα που αναφέρεις σε τι συνίσταται? (πχ είσαι ΠΑΟΚτηζης και είναι όλοι Αριανοί, είσαι Πακιστανός που γράφει καλά Ελληνικά, Μουσουλμάνος, ομοφυλόφιλος, κοντός, αλλήθωρος, είσαι κούκλος και όλοι οι άλλοι είναι Κουασιμόδο κλπ)[/quote]

Delmar

Συμφωνω με τα παραπανω του Κωστα.Για να μπορεσουμε να δωσουμε σωστες συμβουλες θα πρεπει να απαντησεις.

fortune.

Delmar

Eυχαριστω για τις απαντησεις σας....καποια στιγμη θα επανερθω.....θα δω πως θα εξελιχθει...

Υ.γ.Κωστας you know...ειμαι...αριανος...χαχαχα....φετος θα σκισουμε..p....p...p

Y.γ. Αντε να πτωχευσουμε και επισημα γιατι βαρεθηκα....

167 Επισκέπτες, 0 Χρήστες