Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 291
  • Total: 292
  • Leon

Ο επόμενος πρόεδρος του Παναθηναϊκού?

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 19, 2011, 11:26:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

[align=center][/align]

Κάτι είχα στο μυαλό μου να πω αλλά περιττεύει....
Μία εικόνα χίλιες λέξεις.....

larus audouinii

Μάλλον καταλαβαίνω τι είχες στο μυαλό σου...Αλλά αν σκεφτώ ό,τι τον τελευταίο καιρό δεν βλέπω παρά το ξένο κεφάλαιο ελπιδοφ'ορα (;) να επενδύει, αγοράζει,τροφοδοτεί...ας το πει ο καθένας όπως θέλει, και εδώ που ζω, δεν μου πολυαρέσει!. Ούτε που έστω κάποιος άραβας 26 ετών, με την κλασσική φωτογραφία...πειραγμένη ή μη,  ίσως αγοράσει μια ελληνική ομάδα!,ούτε που και η περιοχή του Ολύμπου θα χωροταξηθεί για να μπορούν να επενδύσουν κυρίως Ρώσοι. Με ενοχλεί...
(θα μου πεις τι σχέση έχει; Όπως στην περιοχή π.χ, που ανέφερα, θα γκρεμιστούν ίσως κάποια καταφύγια, που θεωρώ λόγω της γραφικότητάς τους και της ιστορίας να έχουν λόγω ύπαρξης, έτσι γιατί μια ελληνική ομάδα να γίνεται εμπορικό φιλέτο σε ξένους επενδυτές.Αλλά θα μου πεις, οι υπόλοιπες φάτσες που διοικούν τις ΠΑΕ, και κατάντησαν έτσι το ποδόσφαιρο, αν το ξανασκεφτείς, είναι καλύτερες ; )  :roll:

KostasD33

[quote user="larus audouinii" post="354962"]
... ελληνική ομάδα να γίνεται εμπορικό φιλέτο σε ξένους επενδυτές.
....[/quote]
ε όχι και φιλέτο ο Βάζελος, το οικόπεδο για τον Βοτανικό παίζει να είναι.

Αλλά βρε Στέλλαμ εσένα ο από πάνω σου φαίνεται για σύμβουλος επιχειρήσεων?

black_velvet

Του Βοτανικού ο μάγκας και ο Άραβας Σουλτάν...

Η επιβεβαίωση από τα επίσημα χείλη και το δημοσιογραφικό σκέλος στην πρόταση του Σαουδάραβα πρίγκιπα. Διαβάστε ακόμη στο σχόλιο του Δημήτρη Κριτή για τις κινήσεις των Βγενόπουλου – Βαρδινογιάννη. Τσάκας: "Η Πόρτο της Ανατολικής Μεσογείου". Contra αποκλειστικό: Η επιστολή του Σαουδάραβα πρίγκιπα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΙΤΗΣ
Τελ. ανανέωση : Σεπτέμβριος 20 2011 10:17

Καθ' όλη τη διάρκεια της μεσημβρινής live συζήτησής μας θα διαπιστώσατε ότι κατέβαλλα φιλότιμες προσπάθειες να μην λογοκρίνω το μπαράζ των χιουμοριστικών αναφορών, γιατί τις θεώρησα απόλυτα φυσιολογικές ως πρώτη αντίδραση, αλλά και να μην επιτρέψω την απαξίωση ενός δημοσιογραφικού ρεπορτάζ, στο οποίο κάποιοι δεν δίστασαν να αποδώσουν διαστάσεις εντεταλμένης υπηρεσίας!

Δεν θα με πείσει κανείς, ότι δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ελέγξει την αξιοπιστία της πρότασης και όχι να αποκαλύψει την ύπαρξή της. Και το Contra.gr αυτό έκανε. Αποκάλυψε την είδηση και ανέμενε την επιβεβαίωσή της, δεχόμενο (και δημοσιεύοντας) ακόμη και χλευαστικά σχόλια ως τότε. Η επιβεβαίωση ήρθε από τα πιο επίσημα χείλη και αυτό αρκεί ως προς το δημοσιογραφικό σκέλος.

Το Contra.gr αποκάλυψε πρώτο την είδηση της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, δεν είμαι πεπεισμένος για την επιτυχία του εγχειρήματος. Έχω κάθε δικαίωμα να αμφιβάλλω για την αξιοπιστία, όπως επίσης είμαι υποχρεωμένος να περιμένω την απάντηση των εντεταλμένων να την ελέγξουν εξονυχιστικά.

Ως τότε παραμένει μία ελκυστική προοπτική, ακόμη και στο σενάριο να μην επιλεγούν εξειδικευμένοι συνεργάτες και να αναλάβει ηγετικό ρόλο ο Βλάσσης Τσάκας, κάτι άλλωστε που δεν απέκλεισε μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία...

Άλλα πράγματα όμως με προβληματίζουν περισσότερο. Με τρομάζουν θα έλεγα. Γιατί μόνο τρόμο προκαλεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για μία αστεία ιστορία, που κατάφερε να διασύρει για ένα ολόκληρο 24ωρο τον ιστορικότερο ελληνικό σύλλογο, χωρίς κανείς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση.

Θα ανέμενα μία πρώτη αντίδραση μέσω κύκλων ή τετραγώνων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Ανδρέα Βγενόπουλου, ανθρώπων που διατηρούν χρόνια επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες με τον αραβικό κόσμο, ωστόσο εισέπραξα από το περιβάλλον τους μεγαλύτερη στάση αναμονής.

Θα είναι όντως σοκαριστικό, το ενδεχόμενο να αποδειχθεί, ότι ένας επιδέξιος φαρσέρ θα μπορούσε με τέτοια τρομακτική ευκολία να γελοιοποιήσει ένα ολόκληρο σύστημα.

Περιμένουμε λοιπόν (δεν έχουμε τίποτε καλύτερο άλλωστε να κάνουμε) να αποδειχθεί η αξιοπιστία ή η αναξιοπιστία της πρότασης και εν συνεχεία η βιωσιμότητα μιας τέτοιας λύσης όπως σχετικά έχει δεσμευτεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ως τότε, ας εξετάσουμε τα δεδομένα που υπάρχουν από την πρωινή ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου, στην οποία δεν απάντησε ως αυτή την ώρα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Είναι ένα ερωτηματικό, το γεγονός ότι δεν υπήρξε απάντηση, ακόμη κι αν δεν συνδεθεί με το  αιφνίδιο σαουδαραβικό ενδιαφέρον.

Όπως επίσης αποτελούν ένα ερωτηματικό τα όσα σκέφτεται για το θέμα του Βοτανικού ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Και εξηγούμαι: μιλώντας για τον Βοτανικό, αναφερόμαστε σε ένα πρότζεκτ που είναι εν ισχύ. Βαλτωμένο μεν, αλλά εν ισχύ. Ποια είναι λοιπόν η βάση πάνω στην οποία ο Ανδρέας Βγενόπουλος εδράζει την πεποίθηση περί ναυαγίου;

Υπό τις παρούσες συνθήκες, ναυάγιο μπορεί να υπάρξει μόνο εφ' όσον ο Παναθηναϊκός αποσυρθεί από το πρότζεκτ. Μα, αν αποσυρθεί από το πρότζεκτ, δεν θα προκύψουν αξιώσεις, εκ μέρους των εμπλεκομένων στο έργο, σε βάρος του;

Εκτός κι αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να στοιχειοθετήσει ευθύνες άλλων, πριν αποσυρθεί, αλλά θυμάμαι ότι όταν τον περασμένο Νοέμβριο η ΠΑΕ προσέβαλλε την σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων, με τη δυνατότητα που της έδινε η απραγία 12 μηνών, ο Ερασιτέχνης διαφώνησε με την κίνηση αυτή και δια του Θανάση Γιαννακόπουλου διεμήνυσε ότι δεν εγκαταλείπει τον Βοτανικό.

Αυτά είναι ερωτηματικά τα οποία πρέπει να απαντήσουν όλοι όσοι εμπλέκονται και όχι αποκλειστικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος βέβαια φέρει το κύριο βάρος της ευθύνης για τα πεπραγμένα, ως καθ' ύλην αρμόδιος για την δρομολόγηση του έργου.

Από το contra.gr
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

katinaki

όταν ήμουν μικρή στο σχολείο μας έλεγε ένας δάσκαλος ότι στις χώρες που η οικονομία πάει χάλια, ανεβάζουν το ποδόσφαιρο για να στρέφουν την προσοχή του κοσμάκη αλλού. Εδώ πάλι και το ποδόσφαιρο είναι στο ιδιο επίπεδο της οικονομίας

KostasD33

Μαυρούλα τα εναλλακτικά σενάρια κατά την γνώμη μου είναι δυο

1ο - Είναι πολλά τα λεφτά βρεεεε...
(βλέπε οικοπεδάρα βοτανικός και τα περί Παναθηναϊκής ιδέας  μπρίκια)
Οπότε και το κάθε σενάριο συνομωσίας δεκτό

ή αν δεν ισχύει αυτό τότε το

2ο- Μάθανε ότι πηδιόμαστε πλακώσαν και οι γύφτοι ....

Θύματα φυσικά πάλι οι χαζοβιόληδες οπαδοί. Οι κατά κανόνα στήνοντες [size=24](_(_)[/size] ανάλογα τις ανάγκες της ομάδας .....

291 Επισκέπτες, 1 Χρήστης