Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 571
  • Total: 571

ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ...ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ > 11 Νοεμβρίου 2011

Ξεκίνησε από Belladona, Οκτωβρίου 19, 2011, 10:34:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Belladona

[quote user="fortune" post="356457"]:roll:  :roll:  :roll:

Λοιπον ξερεις κατι Βella??Mε την μαεστρια σου στα events με εχεις συγκινησει....  :razz:  ....και με εχεις συγκινησει τοσο... :shock: ..,που αποφασισα...να γινεις η προσωπικη διοργανωτρια στα event μου!!! :lol:  :lol:  ;-)[/quote]

λες ??? να το κάνω παράλληλο επάγγελμα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε?
άντε θα σου κάνω και καλή τιμή.

Elcorazon

[quote user="Belladona" post="356462"][quote user="Elcorazon" post="356460"]Αμ δε ξέρεις τι ξανθιά είναι!!
 :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:[/quote]

natyral blond είμαι , έχεις πρόβλημα μικρή κοκκινομάλα?
άντε μην ανεβάσω τις τελευταίες φωτό από τα Γιάννενα .....
πάντως όταν τις χαζεύω ,γελάω ακόμα  
ήταν από τις ωραιότερες εκδρομές μου  :razz:[/quote]

Ε οχι μη μη ..δεν αντεχω μετα ναμου ζητούν αυτόγραφα :p
κρύβε λόγια κρυβε λόγια σε λέω!!
ε φυσικά κ ηταν σιγά μη δεν ήταν ..μην ήταν η τελευταία δε ξέρω :P
Θυμάσαι ένα βράδυ ..κάτσε να δεις που είμασταν σε ενα μαγαζι στο θυσίο
είχαμε κ τον Αργεντίνο μαζί..ηταν κι ο Σταυρος τι γελιο!!

fortune

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Λοιποοοοονν!!Επειδη τα παληα περασαν και δεν ξαναρχονται...Και επειδη η νοσταλγια η γλυκια καλη ειναι...αλλα..ειναι παρελθον...οπως και να το κανουμε...Προτεινω,να σκεφτεστε τα καινουργια ,που ειναι μπρος...!!!

[size=14]η 11η Νοεμβρη..[/size].... :smile:  :smile:  :smile:

Belladona

[quote user="fortune" post="356471"]:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Λοιποοοοονν!!Επειδη τα παληα περασαν και δεν ξαναρχονται...Και επειδη η νοσταλγια η γλυκια καλη ειναι...αλλα..ειναι παρελθον...οπως και να το κανουμε...Προτεινω,να σκεφτεστε τα καινουργια ,που ειναι μπρος...!!!

σωστός !!!! και εσύ σαν veteranos του site ειδοποίησε και παλιότερα μέλη που ξέρεις.

fortune

:roll:  :roll:  :roll:

Και τι θα το κανουμε...ντερμπυ Βετερανων...??? :cool:

Κανονισε να χει και χαμομηλια... :shock:  :shock:  :shock:  :lol:  :lol:

Belladona

πάντα οι veteranoi ασχέτου ηλικίας ξερουν περισσότερα  :!:  :!:  :!:

και όσο για χαμόμηλα είναι απαγορευμένα . το λέει και ο γιατρός . άντε να σου δώσουμε ρακόμελο ζεστό μμμ αν και προτιμώ ζεστό κονιάκ με μέλι.
αλλά ας ξεκινήσουμε με καφέ ..... :roll:  και μετά έρχονται τα πιο χαλαρωτικά :grin:

fortune

:roll:  :roll:  :roll:

Κανονισε να εχει και την κανουργια την Αμστελ,την Πιλσενερ.... :lol:  :lol:

saliara

Έχει και Βιτάλη!!!Αγαπώ....
Πάντως επειδή κι εγώ έχω καεί(καμένο site τελικά..xaxaxaxa)δεν είναι λόγος να μην ξαναπάς σε μια συνάντηση..Υπάρχουν πολλά άτομα που θα θέλουν να σε δούν.. :wink: Εμείς πάντως σε θέλουμε!! :D

Mpetatzis

8elo  na  aposiro  tin simetoxi mou  sto  ivent

epidi  8eoro oti  to    8ema   pikilotropos  egine  poli diskolo

kala na perasete  

ipografi

oui

Belladona

[quote user="Mpetatzis" post="356584"]8elo  na  aposiro  tin simetoxi mou  sto  ivent

epidi  8eoro oti  to    8ema   pikilotropos  egine  poli diskolo

kala na perasete  

ipografi

oui[/quote]

φυσικά και έχεις το δικαίωμα να αποσύρεις την συμμετοχή σου και είναι αποδεκτή .
αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό που γράφεις <epidi  8eoro oti  to    8ema   pikilotropos  egine  poli diskolo >
αν θέλεις να μας διευκρινήσεις που βρίσκεται η δυσκολία του θέματος , γιατί όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις.
το ότι θα περάσουμε καλά , είναι σίγουρο , είτε είμαστε 5 άτομα είτε 50. η καλή διάθεση είναι εξασφαλισμένη .
κρίμα που δεν θα σε γνωρίσουμε  :roll:

Mpetatzis

na apantiso lipon

to  egine diskolo  to 8ema ine edo  

Σημείωση: χαρακτηριστικό σημείο αναγνώρισης  τα CINEPOLIS. ;όπου και να ρωτήσεις στην Γλυφάδα το γνωρίζουν.

ego    den perimeno pote or8ios   ma pote

oute otan patreftika otan i gineka mou pige na feri strofi  thn eklisia kai kala

me piasane ta aderfia ths  se  dio stena apostasi

trexane pio  grigora  blepis

sory ala ego na sti8o e3o  kai na permeno kai na mpo  stin sira   na pao  se ena kafe

den to exo kani pote stin  zoi mou  

gia afto ekana  kai th  proigoumeni anafora mou  

to  na perasete kala diloni oti  8elo na perasete  kala  

nomizo  oti apantisa se ola  

aloste  oute   stous c 20    tous bazoun kai perimenoun se sinema mprosta   gia  na pane na lisoun ta problima  ths ghs  stin  sinexia

afta ixa mono na po  

ipografi

oui

Belladona

[quote user="Mpetatzis" post="356587"]na apantiso lipon

to  egine diskolo  to 8ema ine edo  

Σημείωση]

ego    den perimeno pote or8ios   ma pote

oute otan patreftika otan i gineka mou pige na feri strofi  thn eklisia kai kala

me piasane ta aderfia ths  se  dio stena apostasi

trexane pio  grigora  blepis

sory ala ego na sti8o e3o  kai na permeno kai na mpo  stin sira   na pao  se ena kafe

den to exo kani pote stin  zoi mou  

gia afto ekana  kai th  proigoumeni anafora mou  

to  na perasete kala diloni oti  8elo na perasete  kala  

nomizo  oti apantisa se ola  

aloste  oute   stous c 20    tous bazoun kai perimenoun se sinema mprosta   gia  na pane na lisoun ta problima  ths ghs  stin  sinexia

afta ixa mono na po  

ipografi
oui[/quote]

μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά .που είδες να αναφέρεται ότι η συνάντηση θα γίνει έξω από σινεμά?  όπως πολύ διευκρινιστικά αναφέρεται στη Σημείωση, τα Cinepolis είναι απλά και μόνο σημείο αναφοράς ,προς διευκόλυνση, για την για την ευκολότερη πρόσβαση στην καφετέρια που είναι πάρα πολύ κοντά. Δεν αναφέρεται πουθενά ότι εκεί είναι το σημείο συνάντησης.
Έχει γίνει μεγάλη κατατοπιστική αναφορά για το σημείο συνάντησης που θα είναι η καφετέρια στην οποία μάλιστα θα υπάρχει και ενδεικτική κάρτα α33.
Ακόμα έχουν γραφτεί , όνομα καφετέριας , οδός και αριθμός, τηλέφωνο και έχει  προσαρτηθεί και χάρτης της περιοχής.
Δεν νομίζω να έχει γίνει πουθενά καλύτερη πληροφόρηση και πιο διευκρινιστική από αυτή που υπάρχει .

μάλλον το πρόβλημα σου  είναι άλλο και σε παρακαλώ μην αποπροσανατολίζεις τα μέλη

Belladona

[quote user="fortune" post="356500"]:roll:  :roll:  :roll:

Κανονισε να εχει και την κανουργια την Αμστελ,την Πιλσενερ.... :lol:  :lol:[/quote]

craft καπνιστή (draft) έχεις πιει Χρηστάκη? άλλο πράμα  :!:  :!:  :!:  :lol:  :lol:  :lol:

saliara

Δυστυχώς εγώ δε θα μπορέσω... :cry: :cry: Συγγνώμη μωρέεεε..Αλλά υποχρεώσεις!!Belladona ευχαριστώ πάρα πολύ για τις οδηγίες..Θα τις κρατήσω αν είναι για άλλη φορά.. ;-) Καλά να περάσετε και ελπίζω στην επόμενη να είμαι!!! :D

fortune

[quote user="Belladona" post="356591"][quote user="fortune" post="356500"]:roll:  :roll:  :roll:

Κανονισε να εχει και την κανουργια την Αμστελ,την Πιλσενερ.... :lol:  :lol:[/quote]

craft καπνιστή (draft) έχεις πιει Χρηστάκη? άλλο πράμα  :!:  :!:  :!:  :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

Mωρε εχω πιει... :smile: ειναι πολυ καλη και αυτη οντως και ειναι και πιλλς. ;-)

571 Επισκέπτες, 0 Χρήστες