Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 638
  • Total: 638

Covers, Διασκευές, Τracks (πχ μουσική από παιχνίδια) και άλλα "περίεργα" ακούσματα

Ξεκίνησε από Nikos Apomakros, Νοεμβρίου 09, 2011, 10:23:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos Apomakros

Νομίζω θα ήταν καλύτερα να μπαίνουν ξεχωριστά κάπου κάποια βίντεο που θέλουμε
να αναρτήσουμε και δεν ανήκουν ακριβώς σε άλλες κατηγορίες...

Πχ βίντεο όπως το παρακάτω...

Nikos Apomakros

Και να με συγχωρήσετε που επαναλαμβάνομαι, αλλά ήθελα να μας τιμήσει με την παρουσία του
και σε αυτήν τη θεματική ενότητα...

black_velvet

[quote user="Nikos Apomakros" post="356981"]Και να με συγχωρήσετε που επαναλαμβάνομαι....

[/quote]

Παρακαλώ... ελεύθερα....

Εγώ όμως θα ήθελα να ζητήσω το εξής:

επειδή δεν είναι δυνατό να παρακολουθούνε όλοι τα ίδια πράγματα, θα ήθελα κάθε δημοσίευση σε αυτό το θέμα να συνοδεύεται και από τα ανάλογα στοιχεία. Π.χ. από ποιο παιχνίδι είναι η μουσική που ακούμε, από πού προέρχεται η διασκευή και με ποια αφορμή κλπ κλπ.
Μόνον έτσι έχει νόημα ένα τέτοιο θέμα.
Μία ξερή παράθεση κάποιων βίντεο δεν προσφέρει κάτι καινούργιο, ούτε και κάτι διαφορετικό σε σχέση με άλλα θέματα στην ενότητα αυτή. Και επομένως δεν συνάδει με τον σκοπό δημιουργίας ενός ξεχωριστού θέματος, έτσι όπως αυτός περιγράφηκε στην αρχική δημοσίευση.

Ευχαριστώ.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Πολύ ωραία η ιδέα σου Νίκο!  :smile:

Είχα εντυπωσιαστεί αφάνταστα ακούγοντας πριν χρόνια το Gnossienne n°1 του Erik Satie.

Εδώ με ένα επίσης αγαπημένο μου συγκρότημα [Triste Sire]

Nikos Apomakros

Δυστυχώς δεν μπορώ να ακολουθήσω την επιθυμία της συντονίστριας όσον αφορά στο σκοπό,
το ύφος και το περιεχόμενο της θεματικής ενότητας.
Δεν είμαι πάντα σε θέση ή σε διάθεση να πληροφορώ τα σχετικά, όπως προτάθηκε και θεωρώ
ότι όταν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα, για κάτι που τον "άγγιξε", μπορεί και
ανατρέχει σε wiki, google ή και στα σχόλια του youtube για να μάθει "τα πάντα" γύρω από αυτό.

Ο δικός μου σκοπός ήταν απλά να υπάρχει μια θεματική ενότητα που να συγκεντρώνει κάποια
πολύ συγκεκριμένα τραγούδια/βίντεο που δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα (αν όχι καθόλου) και θα
ήταν εκτός θέματος σε ενότητες όπως

"Τι ακούς τώρα",
"Ποιό τραγούδι ακούς τώρα??(ξένο)"
"Ακουσα στο ράδιο και ... στο αφιερώνω!"¨
"Αφιερώνω στον / στην ... το τραγούδι ..."
"Tραγούδια αφιερωμένα στη ΘΛIΨH και την MONAΞIA"
"ποιο τραγουδι σιγοψυθυριζεται αυτη τη περιοδο"
"Ποίο τραγούδι θα θέλατε να παίζουν την ημέρα της κηδείας σας"
"Mε ποια τραγούδια κολλάμε..."

Η πρότασή μου είχε να κάνει καθαρά με κατηγοριοποίηση, διαχωρισμό, συγκέντρωση, συλλογή.
Όμως...
Κατανοώ (και σέβομαι) την σκέψη από πλευράς συντονιστή ότι ήδη οι ενότητες με βίνετο είναι πολλές.
Η άποψή μου ωστόσο είναι ότι κάποιες από τις άνωθι υπάρχουσες θεματικές ενότητες είναι που
στερούνται νοήματος ύπαρξης και όχι αυτή που πρότεινα. Ωστόσο ούτε σεβαστή περιμένω να γίνει
η άποψή μου, ούτε να εισακουστεί. Όχι επειδή υποτιμάται, αλλά επειδή στην τελική δεν θα είμαι
εγώ αυτός που θα τρέχει πίσω από τα δημοσιεύματα για το περιεχόμενό τους ή την άσχετη πχ
θεματολογία των δημοσιευμάτων τους, ούτε αυτός που νοιάζεται πραγματικά για το γενικότερο
περιεχόμενο του α33. Η άποψη των συντονιστών, διαχειριστών κτλ έχει περισσότερη αξία,
επειδή τουλάχιστον είναι καλοπροαίρετη (εννοώντας ότι υπηρετεί/εξυπηρετεί το φόρουμ).
Δεν κολακεύω. Θεωρώ ότι λέω με έναν δικό μου τρόπο αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

Δεν έχω πρόβλημα να διαγραφούν ή να μεταφερθούν αλλού οι δημοσιεύσεις μου.
Για να είμαι ακριβής, ποτέ δεν είχα και ποτέ δεν θα έχω για καμία δημοσίευσή μου σε φόρουμ.
Είμαι φιλοξενούμενος.

Nikos Apomakros

(μαγική επιλογή pixie, ειλικρινά σ' ευχαριστώ, θα ψάξω και το αυθεντικό
αλλά ήδη με κέρδισε και συνεπήρε το cover από το άνωθι γκρουπ...)

black_velvet

[quote user="Nikos Apomakros" post="357001"]Δυστυχώς δεν μπορώ να ακολουθήσω την επιθυμία της συντονίστριας όσον αφορά στο σκοπό,
το ύφος και το περιεχόμενο της θεματικής ενότητας.
Δεν είμαι πάντα σε θέση ή σε διάθεση να πληροφορώ τα σχετικά, όπως προτάθηκε και θεωρώ
ότι όταν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα, για κάτι που τον "άγγιξε", μπορεί και
ανατρέχει σε wiki, google ή και στα σχόλια του youtube για να μάθει "τα πάντα" γύρω από αυτό.

Ο δικός μου σκοπός ήταν απλά να υπάρχει μια θεματική ενότητα που να συγκεντρώνει κάποια
πολύ συγκεκριμένα τραγούδια/βίντεο που δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα (αν όχι καθόλου) και θα
ήταν εκτός θέματος σε ενότητες όπως

"Τι ακούς τώρα",
"Ποιό τραγούδι ακούς τώρα??(ξένο)"
"Ακουσα στο ράδιο και ... στο αφιερώνω!"¨
"Αφιερώνω στον / στην ... το τραγούδι ..."
"Tραγούδια αφιερωμένα στη ΘΛIΨH και την MONAΞIA"
"ποιο τραγουδι σιγοψυθυριζεται αυτη τη περιοδο"
"Ποίο τραγούδι θα θέλατε να παίζουν την ημέρα της κηδείας σας"
"Mε ποια τραγούδια κολλάμε..."

Η πρότασή μου είχε να κάνει καθαρά με κατηγοριοποίηση, διαχωρισμό, συγκέντρωση, συλλογή.
Όμως...
Κατανοώ (και σέβομαι) την σκέψη από πλευράς συντονιστή ότι ήδη οι ενότητες με βίνετο είναι πολλές.
Η άποψή μου ωστόσο είναι ότι κάποιες από τις άνωθι υπάρχουσες θεματικές ενότητες είναι που
στερούνται νοήματος ύπαρξης και όχι αυτή που πρότεινα. Ωστόσο ούτε σεβαστή περιμένω να γίνει
η άποψή μου, ούτε να εισακουστεί. Όχι επειδή υποτιμάται, αλλά επειδή στην τελική δεν θα είμαι
εγώ αυτός που θα τρέχει πίσω από τα δημοσιεύματα για το περιεχόμενό τους ή την άσχετη πχ
θεματολογία των δημοσιευμάτων τους, ούτε αυτός που νοιάζεται πραγματικά για το γενικότερο
περιεχόμενο του α33. Η άποψη των συντονιστών, διαχειριστών κτλ έχει περισσότερη αξία,
επειδή τουλάχιστον είναι καλοπροαίρετη (εννοώντας ότι υπηρετεί/εξυπηρετεί το φόρουμ).
Δεν κολακεύω. Θεωρώ ότι λέω με έναν δικό μου τρόπο αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

Δεν έχω πρόβλημα να διαγραφούν ή να μεταφερθούν αλλού οι δημοσιεύσεις μου.
Για να είμαι ακριβής, ποτέ δεν είχα και ποτέ δεν θα έχω για καμία δημοσίευσή μου σε φόρουμ.
Είμαι φιλοξενούμενος.[/quote]

Δεν ήταν η pixie που ζήτησε κάτι τέτοιο - μιας και αυτή είναι η μόνη συντονίστρια που έγραψε στο θέμα αυτό.

Η απλή χρήστης black_velvet εξέφρασε μία απλή επιθυμία: να δίνονται περισσότερα στοιχεία, εφόσον υπάρχουν και τα γνωρίζει αυτός που δημοσιεύει την όποια διασκευή. Αν δεν τα ξέρει κι απλά κάνει κάποιος μια δημοσίευση χωρίς να γνωρίζει την ιστορία, πάσο.

Και το ζήτησε όντας φιλοξενούμενη όπως εσύ και οποιοσδήποτε άλλος χρήστης.
Μην ξαναμπερδέψεις οποιαδήποτε δική της δημοσίευση με τον συντονισμό του α33 και την εφαρμογή των κανόνων του. Για κανέναν απολύτως λόγο.

Και πάλι,
Ευχαριστώ.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Ταπεινή μου γνώμη, το θέμα που έχει ανοιχθεί εδώ είναι πολύ-πολύ ενδιαφέρον - στοχεύει μάλιστα και στη διαφορετικότητα - και θα μπορούσαμε να το δούμε απλά και όμορφα όπως έχει τεθεί.  
Όποιος έχει στοιχεία σαφώς τα τοποθετεί, αλλά δεν κρίνεται απαραίτητο αφού και η παραμικρή  διασκευή, το κάθε μουσικό κομμάτι, έχει μουσικά την ιδιαίτερη αξία του με ή χωρίς ειδικές πληροφορίες!

Για κάποιο λόγο - περισσότερο από όσες έχω ακούσει - μου αρέσει αυτή η πιο metal διασκευή! :grin:

fortune

Λυπαμαι ,που το προγραμματακι για να κατεβασω βιντεακια απ το you tube δεν τρεχει...Παρα ταυτα ομως παραθετω τον συνδεσμο για να το δειτε απ ευθειας απο το you tube....
http://youtu.be/ANB1J_x46yA....

O τιτλος ειναι< ενας αστεγος θρυλος>...Προκειται για διαγωνισμο ταλεντων στην Κορεατικη τηλεοραση...Ο 20 χρονος λοιπον ,που θα δειτε θα σας συγκινησει....

pixie

Νομίζω πως εδώ αναφέρεσαι fortune... Πολύ σκληρή ιστορία! :sad:

Αλλά τι ταλέντο!!! Μπράβο στο παληκάρι αυτό για τη δύναμη, την αυθεντικότητα και το πάθος του!
Συγκινητική η προσπάθειά του...

638 Επισκέπτες, 0 Χρήστες