Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 525
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ!

Ξεκίνησε από fortune, Νοεμβρίου 21, 2011, 07:03:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fortune

Mου ηρθε ορεξη για χορο μου φαινεται... :smile:  :smile:
Στην ντισκο ,που δουλευα αυτο το τραγουδακι οταν μαζι με τα φωτα ,που επαιζα ,εκανα και τον dj.. :cool:  το εβαζα να παιζει κοντα συχνα... :smile:
Παμε για να συνεχισουμε τον χορο με Rick Astley???
....Ας παμε....Νever gonna give you up...λοιπον... :lol:  :lol:

fortune

Ε...μετα και απο τον Rick...Σειρα νομιζω εχει η κυρια Dayne...και <<Τell it to my heart...>>>...
Eλπιζω να μην σας κουρασω με τον χορο... :lol:  :lol:

fortune

Και επειδη ο Φορτσουν σημερα εχει κεφια... :cool: ...σειρα εχει ενα πολυ αγαπημενο μου τραγουδι ,απο μια πολυ μεγαλη τραγουδιστρια...
Φιλοι και φιλες την επομενη συναντηση του Α33...μου φαινεται θα πω του Κωστα να τη κανουμε σε Disco και να κανω και προγραμμα...ετσι για να ξεσκουριασουμε λιγο....

Παμε ολοι ορθιοι...<<<...Its party time...>>>....Lets dance.......

Lorraine Mc Kane .....και .....<<...Let the night,take the Blame.>>....

fortune

Θα συνεχισουμε στον ρυθμο...ετσι για να μην κατσουμε καθολου...
Sandra...και .<<..Ιn the heat of the night..>>>

fortune

Kαι επειδη οσο περνα η ωρα ο χορος φουντωνει.... :cool:  :smile:  :smile: ....
Παμε με Modern Talking...????

fortune

Aκολoυθει ενα δυνατο χορευτικο τραγουδι με τον Phill Collins...και <<..Εasy Lover....>>

fortune

Συνεχιζουμε με ...Flashdance...και ..<<..She is a maniac...>>..και Michael Sembello....!!

fortune

Να και οι...Εurythmics.....και με αυτο το τραγουδακι...το μικρο μας παρτακι...τελειωνει για σημερα...Οχι τιποτα αλλα...θα μας ακουσει και ο D33...και θα μου λεει...Ντισκο μου το εκανες εδωωωω????............ :lol:  :lol:  :lol:  :cool:  :cool:

Καλη ακροαση...και ......<<Sweet Dreams>>...σε ολους και ολες..... :smile:  :smile:

fortune

Ας επιστρεψουμε στα χαλαρα ερωτικα ποπ μπλουζ κομματια...
Ο Ατζεντης της εβαλε υποθηκη το σπιτι του για να χρηματοδοτησει τον πρωτο της δισκο...Τοσο πολυ την πιστεψε...
Αργοτερα παντρευτηκαν...
Ας ακουσουμε την πριγκιπησα της μουσικης Celine Dion να μας ρωτα...<<Εχετε ερωτευθει ποτε?....>>>
Οι στιχοι ειναι εκπληκτικοι...

fortune

Το συγκροτημα ,που ακολουθει ειναι Γερμανικης προελευσης.Λεγονται Freiheit και δεν θα τους ξερετε τοσο απο το ονομα τους,οσο απο μια μεγαλη επιτυχια ,που εκαναν το 1987 κυκλοφορωντας το πρωτο αγγλοφωνο αλμπουμ τους και πουλωντας αρκετα εκατομμυρια κοπιες...
To καλυτερο single του αλμπουμ ειναι ενα γρηγορο <μπλουζακι>.. :cool:πολυ δροσερο και ερωτικο..
Λεγεται....<<Every time>>....

fortune

Ας χαθουμε παλι για λιγο στις ομορφες μελωδιες του Ramazzotti...

Ακουμε <<...Un Altra te...>>Καλη ακροαση σε ολους!

fortune

Η Τραγουδιστρια ,που ακολουθει εχει την εξης πρωτια..:Στο ντεμπουτο της  αλμπουμ ανεβασε στο Billboard Hot 100  ,τρια νουμερο ενα singles...
Exει καταπληκτικη φωνη και αυτο φανηκε απο πολυ μικρη ηλικια.Τραγουδα κυριως Pop, R&B, soul, dance (την ειδαμε και στο Burlesque..).
Ας την ακουσουμε σε μια πολυ δυνατη μπαλαντα απο το αλμπουμ της :<<Back to Basics >>,που κυκλοφορησε το (2006).

Φιλοι κα φιλες η Christina Aguilera στο...<<Hurt>>!!

larus audouinii

Αρκετά καλή η σκηνική παρουσίαση fortune
..........
Κάτι πιο παλιό

fortune

:roll:  :roll:  :roll:

Εβαλα τα δυνατα μου Λαρουσακι...να φτιαξω καλα...σκηνικα....!! :lol:

fortune

Η τραγουδιστρια ,που ακολουθει εγινε γνωστη απο το ιταλικο x factor, οταν το 2008 ηρθε δευτερη.
Μεσα σε δυο χρονια απο τοτε πουλησε περιπου 900.000 αντιγραφα απο το ντεμπουτο της αλμπουμ!!
Γιατι??...Μα σε αυτο υπαρχουν δυο εκπληκτικα τραγουδια ,που καθησαν πολλες εβδομαδες και τα δυο
στο Iταλικο  singles chart...

Δεν ξερω γιατι αλλα συμπαθω ιδιαιτερα τους ιταλους καλιτεχνες,ισως γιατι ειναι πολυ ερωτικοι σαν
και εμας,ισως επειδη βοηθα και η γλωσσα σε αυτο.

Ας ακουσουμε την γλυκια Giusy Ferreri στο << Novembre>> πρωτα.....

531 Επισκέπτες, 1 Χρήστης