Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

...ξερεις πως ειναι να....

Ξεκίνησε από papadia, Δεκεμβρίου 16, 2011, 06:06:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

Να σου κάνει η φιλενάδα σου επίσκεψη!

kuria

...να μιλας... να μην σε ακουνε... να κανουν του κεφαλιου τους... να την πατανε... και μετα να σου ζητανε βοηθεια;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

CINDY

Να σου λείπει καποιός ασφυκτικά..και να τον έχεις χάσει για πάντα....

larus audouinii

Να πετάς με αντίξοες συνθήκες για να σώζεις ζωές με 3 και 60. Με παλιά συστήματα έστω. Τουλάχιστον υπάρχει το αίσθημα καθήκοντος στο λιμενικό, στην Ελληνική αεροπορία, στο Εκαβ.. Σε κάποιους ακόμη. Και ας τους τρώνε κάποιοι ημέτεροι.

kuria

... πρεπει να κανεις διαλογη (triage) υπο συνθηκες γενικευμενου πανικου;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

larus audouinii

Γελάω...γιατί το τριάζ σκεφτόμουν και εγώ σήμερα, δηλ χτες το απόγευμα.
1.να γλυτώσουν ΟΛΟΙ. Κλπ κλπ
Όμως ξέρεις τι άλλο σκέφτομαι τώρα που το αναφέρεις; Πολύ σημαντικό είναι σε ατομικό επίπεδο να συνειδητοποιήσει ο κάθε ένας μας πως είναι το απαραίτητο και λογικό να αντιδράσει και να πράξει κάτω από ανάλογες συνθήκες.
Κρατώντας την ψυχραμία καταρχήν. Είναι λογικό ο τρόμος και ο πανικός, το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και αυτό του εγκλωβισμού σε μεγάλο κίνδυνο. Σκέπτοντας και πράτοντας ορθολογιστικά και γνωρίζοντας πάνω κάτω τι να κάνει, είναι ο μόνος καλύτερος (και σίγουρα αξιοπρεπής τρόπος) να βοηθήσεις τον εαυτό σου -τους δικούς σου και τους άλλους δίπλα που βρίσκονται στην ίδια θέση. Συχνά δίνεις και την δυνατότητα να σου προσφέρουν πιο εύκολα και γρηγορότερα (άρα και περισσότερη) αλλά και με μεγαλύτερη ασφάλεια βοήθεια. Ίσως δεν είναι τυχαίο πως κάποιοι φορτηγατζήδες βοήθησαν αρκετούς.
Δεύτερον ας μην ξεχνάμε τι ψηφίζουμε και σε τι κατάσταση βρίσκονται τα συστήματα διάσωσης στην Ελλάδα. Τουλάχιστον αυτά.Ψυχή υπάρχει. Λεφτά υπάρχουν παρεπιπτόντως, σε μίζες.

kuria

...εχεις τα χαλια σου να σε παιρνουν και δεκαδες τηλεφωνα ολοι οι ασχετοι απο τα γραφεια των υποψηφιων βουλευτων που ποτε δεν ψηφισες ουτε και προκειται να ψηφισεις...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...