Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 606
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 575
  • Total: 575

για το Ζάβαλο..

Ξεκίνησε από spellbound, Δεκεμβρίου 26, 2004, 11:55:16 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

skou70

tin prwti fora pou katevika athina gia meeting tou dc - apokriatiko party se ena bar pisw apo to hilton...nomizw to 2000 i to 2001...me rwtaei an exw pou na meinw...apantaw oti tha paw se kapoio ksenodoxeio...:"kala...plaka kaneis twra?"...me filoksenise 2 meres kai egine o proswpikos mou odigos ekeines tis meres...kai kathe fora pou eite autos erxotan thessaloniki eite egw erxomoun athina vriskomastan...ta piname kai panta me afine me ena xamogelo sto stoma gmt...

Pappas10

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Anonymous

to paidi den to gnwrizw alla simmerizomai ta logia sas.

kalo taxidi...

boston

αχ ρε παιδια.........ποσο ευκολα ξεχναμε τελικα.........................................
ο εαυτος μας πανω απο ολα.................

vasilis

Παράθεση από: "boston"αχ ρε παιδια.........ποσο ευκολα ξεχναμε τελικα.........................................

Αυτο ξαναπεστο μποστον

minoraki

Παράθεση από: "boston"αχ ρε παιδια.........ποσο ευκολα ξεχναμε τελικα.........................................
με ολη την συμπαθεια που σου εχω μποστον μου, νομιζω οτι θα διαφωνησω λιγο μαζι σου....προσωπικα πιστευω οτι ξεχναμε αυτους που θελουμε να ξεχασουμε.....υπαρχουν περιπτωσεις που δεν ξεχναμε ποτε! πολυαγαπημενα μας προσωπα που εφυγαν νωρις, πως ειναι δυνατον να τα ξεχασουμε! ζουν παντοτε μεσα στην καρδια, στην ψυχη και στο μυαλο μας! εξ αλλου η πραγματικη ζωη ειναι να ζεις μεσα στις σκεψεις των αλλων!

spellbound

δεν ξεχναμε ποτε μποστονακο,

Απλα το κρυβουμε πισω στο μυαλο μας, γιατι εχουμε να αντιμετωπισουμε τη ζωη που ειναι μπροστα μας με ολα της τα προβληματα, αλλα και τις χαρες της. Αλλως τε κατι τετοια συμβαντα ειναι που μας κανουν να εκτιμαμε τη ζωη.

Η ληθη πιστευω ειναι δωρο Θεου, ο ζαμανφουτισμος ομως ειναι του Διαβολου. Ο καθενας διαλεγει.

Ntama

Καλά να είσαι Γιωργο μου εκεί ψηλά...

ποτε δεν θα ξεχάσω το πασχα εκείνο πρίν 3 χρόνια... οταν και οι 6 μαζι, παρεούλα, περάσαμε μια αξέχαση ανασταση του Κυρίου... και θυμάμαι πόσο πολύ σου άρεσε η μαγειρίτσα που φάγαμε...

ευχομαι εκεί ψηλά στον παράδεισο - γιατι μόνο ο παραδεισος σου αξίζει - ν'απολαμβάνεις ό,τι καλύτερο...

η ψυχούλα σου ήταν τόσο αγνή που ο Θεος θέλησε να σε πάρει γρήγορα δίπλα του...

θα ξαναβρεθούμε Γιωργο μου μια μέρα...

...

KostasD33

Πέρασαν δυο χρονια Γιώργη που πήγες το ταξίδι που όλοι κάνουμε μονοι μας

Στην μνήμη σου Γιώργη
τα αχνάρια σου φιλε που άφησες και πάντα θα υπάρχουν

voliwtisa

Είχαμε μιλήσει κάποιες φορές στο site του Dating...

Αυτές όμως ήταν αρκετές για να καταλάβω...

FRENTO_GR

egw  tora ti  na pw  eyxaristo  kosta  ntamaki  eimastan  4 atoma  tote  bre 8imase  sthn  douleia moy  h magiritsa ths mamas  

giorgo  na eisai  kala se agapw  filaraki

DIMI_40

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ!

KostasD33

Στην μνήμη σου Γιώργη

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

575 Επισκέπτες, 0 Χρήστες