Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 606
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 513
  • Total: 513

Άν μου τηλεφωνούσες...

Ξεκίνησε από Atma, Δεκεμβρίου 26, 2004, 01:03:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παράθεση από: "Barbara"
Παράθεση από: "balland"
Παράθεση από: "Barbara"Αν μου τηλεφωνούσες.... θα σου έλεγα ότι άργησες και πρόλαβε άλλος. Ξέρεις αυτό πού λένε ότί τώρα που με θυμήθηκες σε ξέχασα εγώ?Όχιιιιι....καιρός να το μάθεις λοιπόν και να πάψεις να είσαι ετεροχρονισμένος. :D  :D  :D

κοιτα τι λεει η υπογραφη σου κατω απο αυτα που γραφεις :roll:

Η υπογραφή μου λέει ποτέ μη λες ποτέ, αλλά στην συγκεκριμένη φάση που είμαι ΣΗΜΕΡΑ κι επειδή στο μυαλό μου έχω συγκεκριμένο άτομο, θα του έλεγα ακριβώς αυτό που απάντησα.

ki an argotera, pou den 8a eisai sth fash pou eisai shmera, to deis apo allh pleura to 8ema (giati pote mh les pote) kai to metanoiwseis!?  :roll:  :roll:  :roll: an alla3eis gnwmh? ti ginetai tote bre barbara?  :?:

fmas

Παράθεση από: "Barbara"Αν μου τηλεφωνούσες.... θα σου έλεγα ότι άργησες και πρόλαβε άλλος. Ξέρεις αυτό πού λένε ότί τώρα που με θυμήθηκες σε ξέχασα εγώ?Όχιιιιι....καιρός να το μάθεις λοιπόν και να πάψεις να είσαι ετεροχρονισμένος. :D  :D  :D

Και εγώ που ήμουν συγχρονισμένος τι κατάλαβα???????????

PoiSoN_GiRL

Εμενα προσωπικα μην μπεις στον κοπο να μου τηλεφωνησεις !! αλλαξα νουμερακι βρε κουτοοοοο !  :P

Valia

Παράθεση από: "Enia"

Η υπογραφή μου λέει ποτέ μη λες ποτέ, αλλά στην συγκεκριμένη φάση που είμαι ΣΗΜΕΡΑ κι επειδή στο μυαλό μου έχω συγκεκριμένο άτομο, θα του έλεγα ακριβώς αυτό που απάντησα.

ki an argotera, pou den 8a eisai sth fash pou eisai shmera, to deis apo allh pleura to 8ema (giati pote mh les pote) kai to metanoiwseis!?  :roll:  :roll:  :roll: an alla3eis gnwmh? ti ginetai tote bre barbara?  :?:

Όταν πάρω μια απόφαση και την ανακοινώνω φίλη enia μετά ότι και να αλλάξει μέσα μου δεν μετακινούμαι από αυτή. Το ποτέ μη λες ποτέ το αναφέρω γιατί οι πιο πολλοί απο εμάς στην ζωή μας έχουμε απορρίψει άτομα ή καταστάσεις πριν ακόμα τις ζήσουμε, εδώ μιλάω για μια κατάσταση που έχω βιώσει με το συγκεκριμένο άτομο κι έτσι είμαι αποφασισμένη και συνειδητοποιημένη για τα συναισθήματά μου προς αυτόν.

minoraki

:D  :D  :D βαρβαρακι κατασταλλαγμενο σε βρισκω....μπραβο! λιγοι εχουμε καταφερει κατι τετοιο στη ζωη μας! keep on going & trying!

balland

Παράθεση από: "Enia"

Όταν πάρω μια απόφαση και την ανακοινώνω φίλη enia μετά ότι και να αλλάξει μέσα μου δεν μετακινούμαι από αυτή. Το ποτέ μη λες ποτέ το αναφέρω γιατί οι πιο πολλοί απο εμάς στην ζωή μας έχουμε απορρίψει άτομα ή καταστάσεις πριν ακόμα τις ζήσουμε, εδώ μιλάω για μια κατάσταση που έχω βιώσει με το συγκεκριμένο άτομο κι έτσι είμαι αποφασισμένη και συνειδητοποιημένη για τα συναισθήματά μου προς αυτόν.

η σφυρια στην καρδια κ οχι στο μυαλο ειναι υπουλη..
δεν προσπαθω να σου πω οτι εισαι λαθος στην θεση σου..
απλα αναφερω κ την μια πιθανοτητα που αποκλειεις...

balland

με την φρικη που με εχει πισαει για ακομη μια φορα,θα απαντουσα..

να'σαι καλα αλλα το χαπακι-στελιος εληξε ημερομηνιακα...

(τι λεξη ειπα παλι?? :roll: )

minoraki

αν μου τηλεφωνουσες τωρα....απλως θα ημουν πολυ ευγενικη.....εως συγκρατημενη....εχουν αλλαξει πολλα!

PoiSoN_GiRL

Αν μου τηλεφωνουσες τωρα (οταν λεμε τωρα ομως .. εννοουμε τωρα !) θα τα ακουγες ενα χερακι .. δεν ξερεις οτι μεχρι να ξυπνησω καλα καλα δεν μιλαω σε ανθρωπο ?????  :evil:  :evil:

Sotis

ουτε  ενα  τηλεφωνο   γιατι? :cry:  :cry:  :cry:

Evitaki

χαιρομαι που εχω μεινει απο μπαταρια κ δεν ξερω που βοσκει ο φορτιστης μου........................ :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P μια αποτοξινωση που κ που χρειαζεται

Sotis

ειπαρχουν και  τα  σταθερα... :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"ειπαρχουν και  τα  σταθερα... :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

υπαρχει κ ο Ο.Τ.Ε :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"
Παράθεση από: "Sotinolka"ειπαρχουν και  τα  σταθερα... :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

υπαρχει κ ο Ο.Τ.Ε :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
σου  το  κοπσανε..... :lol:  :lol:  :lol:

Evitaki

οσιιιιιιιιιιιι
εγω δεν θελω να παρω κανενα τηλ  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

513 Επισκέπτες, 0 Χρήστες