Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 266
  • Total: 267
  • Leon

Άν μου τηλεφωνούσες...

Ξεκίνησε από Atma, Δεκεμβρίου 26, 2004, 01:03:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

fmas

Παράθεση από: "gikama"

Αγαπητή μου Gikama.............

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση αλλά [size=18]ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ[/size]

Πάντα φιλικά....
Γιάννης

spellbound

Σμουτς βρε, απλα δε θελω να στενοχωριεσαι για ανθρωπακια που ΔΕΝ αξιζουν σε σενα...

Σ αγαπω πολυ πολυ μικρουλινο   ]

fmas

Gikama.............

Τελικά δεν μπορώ να σας καταλάβω καθόλου εσάς τις γυναίκες......

Περίεργα πλάσματα, περίεργη ψυχοσύνθεση............

Μας Δουλεύετε μου φαίνεται..............

Χωρίζεται μεν αλλά.........

Φιλικά
Fmas

Atma

fmas

στην δεδομένη περίπτωση μας  ΧΩΡΙΣΑΝ

κι όμως ξαναγυρνάμε ΠΙΣΩ

====

Atma

+

κι όταν λες ψυχάκιας τι εννοείς;

χαλάς την εικόνα μου για σένα

fmas

Atma μου......

Απλά διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις σας προβληματίζομαι πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μου δημιουργούνται πολλοί προβληματισμοί........

Το αν μου τηλεφωνούσες μου θύμησε μια κακή κατάσταση με μια παλιά μου ιστορία με αποτέλεσμα να τίνω να γίνω ψυχάκιας..............

Φιλάκια Πολλά
Fmas

Atma

αχ αχ φμα ένα σου λέω
κι εγώ καμιά φορά κοιτώ τι γράφω ή καλύτερα ξανακοιτώ και γελώ
όσοι διαβάζουν κάτω από τα γραφόμενα μας
μπορεί να έχουν μια α' εικόνα μας
αλλά ελάχιστοι έχουν αυτό το χάρισμα
αν θέλεις να με γνωρίσεις κάντο ιδιαιτέρως
θα 'δεις' μια άλλη άτμα
εδώ απλά κινείτε ένα φόρουμ

αυτά το ολίγα
γιατί είσαι καλό παιδί
και φίλος του γιάννη :P  :P μην το ξεχνάμε

fmas

Atma.........

Και εγώ γελάω απίστευτα..........

Απλά κάπου χαλάει η σύσταση..................

Τέλος Πάντων...............

Επειδή ήμουν σε μια κατάσταση μεγάλη αγάπης και προδώθηκα έντονα από το άτομο αυτό όταν τα θυμάμαι σπάζομαι άγρια................

Τώρα για το ότι είμαι φίλος του Γιάννης απλά  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

Anonymous

Παράθεση από: "gwgw"Τρένα περνάνε πολλά αλλά πιο είναι το κατάλληλο για τον καθένα μας;;;;;;
........
....

Ναι τρένα περνάνε πολλά αλλά αν πρόσεξες αυτό που εγώ τόνισα είναι ότι λίγα κόβουν ταχύτητα και κάνουν στάση για να ανεβούμε (ειδικά δε αν δεν ξέρουμε που είναι ο σταθμός και περιμένουμε στη μέση του κάμπου)

Τώρα αν δεν περιμένουμε και στη σωστή γραμμή κι αντί για Παρίσι (π.χ.) βρεθούμε Βλαδιβοστόκ κι αυτό είναι σημαντικό.
Αν δεν ανέβουμε όμως, ακόμα αν το τρένο παει σε άλλο προορισμό από αυτόν που η λογική μας είχε οργανώσει, ίσος δεν σταματήσει ποτέ άλλο τρένο και μείνουμε στο σταθμό αταξίδευτοι

sun-sweet

Είμαι της αρχής καλώς ή κακώς... Εκεί που φτύνω, δεν γυρνάω να τα γλύψω
Η επαναφορά σε σχέσεις τους παρελθόντος και δη όταν αυτός ο άνθρωπος δεν με έχει σεβαστεί μάλλον σε μαζοχισμό μου κάνει, ποτέ δεν θα έριχνα τόσο πολύ το αυτοσεβασμό μου και τον εγωισμό μου για να γυρίσω σ'εναν άνθρωπο τέτοιο.

Anonymous

Κώστα αν δεν βρούμε το τρένο που θα μας πάει εκεί που θέλουμε θα πάρουμε το καράβι...  ]

Atma

Παράθεση από: "gwgw" Κώστα αν δεν βρούμε το τρένο που θα μας πάει εκεί που θέλουμε θα πάρουμε το καράβι...  ]

το άλλο μας μισό θα σφυρίξει τρεις φορές
ή μόνο μία;

Anonymous

oti teleiose teleiose kai paei
ante geiaaaaaaaaa   pame gi alla kalyteraaaaaaaa , eipame kratame tis omorfes stigmes kai proxorame mprosta
oxi komplex , oute anasfaleies , exoume panta empistosynh stous anthropous an aytoi apodeixtoun anaxioi ths empistosynhs mas mpainoun sth lista me tous adiaforous kati san na mhn yparxoun
de xaliomaste gia kanena leme makiaaaaaaaaa

minoraki

εγω παλι ειμαι της γνωμης οτι θα πρεπει να δωσουμε μια δευτερη ευκαιρια στις σχεσεις μας! και λεγοντας "σχεσεις", εννοω τις παντος ειδους σχεσεις μας, ειτε αυτη ειναι με τα παιδια μας, τους γονεις, τους φιλους, τους ερωτικους συντροφους! εαν και αυτη η ευκαιρια αποδειχθει λαθος, τοτε αλλαζουμε σελιδα και προχωρουμε, με ο,τι και εαν μας αφησαν αυτες οι σχεσεις θετικο ή αρνητικο!

266 Επισκέπτες, 1 Χρήστης