Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 221
  • Total: 221

Άν μου τηλεφωνούσες...

Ξεκίνησε από Atma, Δεκεμβρίου 26, 2004, 01:03:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

ΑΤΜΑ  ΟΤΙ  ΑΡΧΙΖΕΙ  ΩΡΑΙΑ ΤΕΛΙΩΝΙ  ΜΕ ΠΟΝΟ...................ΑΛΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΚΑΛΟ ΜΑΣ  ΛΕΝΕ...................

Atma

Παράθεση από: "Sotinolka"ΑΤΜΑ  ΟΤΙ  ΑΡΧΙΖΕΙ  ΩΡΑΙΑ ΤΕΛΙΩΝΙ  ΜΕ ΠΟΝΟ...................ΑΛΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΚΑΛΟ ΜΑΣ  ΛΕΝΕ...................

Μικρό μου και πονεμένο :P  :P
σε έναν χωρισμό
πάντα κάποιος πονάει
ίσως και οι δύο

ναι, πάμε για άλλα
ο έρωτας με έρωτα περναει;;;;

fmas

Παράθεση από: "Atma"Μικρό μου και πονεμένο :P  :P
σε έναν χωρισμό
πάντα κάποιος πονάει
ίσως και οι δύο

ναι, πάμε για άλλα
ο έρωτας με έρωτα περναει;;;;

Atma............................

Νομίζω ότι πονάει αυτός που του ανακοινώνεται ο χωρισμός και όχι αυτός που αποφασίζει να χωρίσει γιατί το έχει συνειδητοποιήσει πλήρως...........

Αν πονάνε και οι δύο κάποιος πονάει πολύ περισσότερο (και πάλι για τον προαναφερόμενο λόγο.....)

Όσο για το αν ο έρωτας με έρωτα περνάει δεν νομίζω ότι περνάει εύκολα αλλά ο πόνος του χωρισμού γλυκαίνει λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιίγο.................

Φιλικότατα....................
Fmas

minoraki

αν τηλεφωνουσες τωρα, απλα θα χαιρομουν.....
ο πανδαματωρ χρονος εκανε και παλι το θαυμα του.....
χωρις καμμια στενοχωρια προχωρω.....
δεν υπαρχει λογος πλεον να περιμενω κανενα τηλεφωνημα.....
ξερεις ομως οτι η σκεψη μου τρεχει πολλες φορες κοντα σου.....
σου το εχω πει.....
καλλιτερα ετσι.....
σ'αγαπαω παρα πολυ....γι αυτο σε αφησα να φυγεις!

Evitaki

Δεν ξέρω αν θα γύριζα πίσω.....κ αν το ξαναέκανε?πάλι πόνος,πάλι κλάμματα?Συνήθως ένας άνθρωπος για να φύγει απο μια σχέση κ να ξαναγυρίσει πάει να πει οτι δεν ξέρει τι θέλει  κάτι δεν πάει κάλα...Οταν μια σχέση δεν τραβάει η κάθεσαι κ το συζητας η φεύγεις κ δεν ξαναγυρίζεις πισω.Ξαναζεσταμένο φαγητό τρώγεται???Οταν σπάει το γυαλί νομίζω οτι δεν ξανακολλαεί κ να κολλήσει κατι λείπει .....

Enia

Χμ... Έχω χωρίσει και έχω ξαναγυρίσει.. και από τη 'δεύτερη φάση' της σχέσης έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, δεν θα ήθελα να το είχα χάσει...
Ετσι κι αλλιώς είμαι άνθρωπος που δίνει δεύτερες ευκαιρίες 'εξ ορισμού'... Μέχρι αφέλεια και μαζοχισμό ορισμένες φορές, αλλά τεσπα... Όπως είπε η Άτμα 'δικά μου τα ρόδα, δικά μου και τα αγκάθια'...

Όσο για τα τρένα, τους σταθμούς και τους προορισμους...Δεν ξέρω τι να απαντήσω... Συνήθως είμαι του 'ήταν ένα μικρό καράβι που ήταν Α-Α-ΑΤΑΞΙΔΕΥΤΟ!'...
Όταν ξέρεις ότι ντε και καλά θες να πας Παρίσι, και το βλαδιβοστόκ (που το έχεις δει σε ντοκυμαντερ :P ) ξέρεις ότι δεν είναι του γούστου σου (ή του επιπέδου σου, ή των προσδοκιών σου, ή... ή... ή...) δεν είναι καλύτερα να κάτσεις στον κάμπο σου, στην ησυχία σου!??  :evil:

όχι το τηρώ πάντα... αλλά η φτωχή λογική μου αυτό λέει...  :?  :oops:

Anonymous

e xm ego den exo thl spiti kai to kinhto tha to kospso se ligo
sou leei tipota ayto???  :p

minoraki

Παράθεση από: "summer_o_tromeros"e xm ego den exo thl spiti kai to kinhto tha to kospso se ligo
sou leei tipota ayto???  :p
:D  :D  :D σαμμερ εισαι εσυ....ο,τι θελεις κανεις..... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

balland

θελει πολυ θαρρος να ξανατηλεφωνησει καποια τους..
μια που το ειχε,το εκανε απο ενδιαφερον...
ειπα αυτα που θα ηθελα να γινουν κ χαθηκε απο τοτε..
αλλη δεν τολμησε να κανει ουτε καν αυτη την κινηση
για να δει αν περναω καλα,αν εζησα απο το ατυχημα,
αν εχω ξεπερασε καποια αλλα προβληματα που υπηρχαν..
αν γινοταν η κινηση κ ημουν μονος,θα εδινα κ αλλη ευκαιρια!
οχι για εκεινη,αλλα για την ευτυχια μας....

PoiSoN_GiRL

Exw dwsei kai dinw genika polles eukairies ston allon... otan omws upervainei ta oria mou - thn antoxh mou - thn aksioprepeia mou - ta 8elw mou - tis anagkes mou kai paramerizei ton sevasmo wste na odhgh8w na fugw ... OXI ! den uparxei periptwsh na krathsw kamia apolutws epafh me to sugkekrimeno atomo . Den aksizei .. xamenos kopos... Ase pou uparxei kai to polu sofo rhto '' ksanazestameno faghto den aksizei''
Giati loipon na mhn valeis mia teleia kai na proxwrhseis parakatw me psila to kefali ?

Kuria hr8a ... Kuria 8a fugw !!

Feugw ki afhnw pisw mou suntrimia !!

kai outw ka8ekshs !  :wink:  :wink:

SALTARISMENOS

nomizw pws se ena tetoio thema ola einai ypokeimenika analoga me tin periptwsh pou antimetwpiizei o kathenas egw prosopika tha edina 2h eykairia se kapoion genikos then eimai atomo (elefantas then krataw kakies) se oles tis sxeshs  ektos apo ena pragma psema-ypokrisia giati alo to na prospathisis na gefyrwseis kapoies diafores pou einai empodio kai alo to na exei o alos 2 prosopa

Valia

Αν μου τηλεφωνούσες.... θα σου έλεγα ότι άργησες και πρόλαβε άλλος. Ξέρεις αυτό πού λένε ότί τώρα που με θυμήθηκες σε ξέχασα εγώ?Όχιιιιι....καιρός να το μάθεις λοιπόν και να πάψεις να είσαι ετεροχρονισμένος. :D  :D  :D

balland

Παράθεση από: "Barbara"Αν μου τηλεφωνούσες.... θα σου έλεγα ότι άργησες και πρόλαβε άλλος. Ξέρεις αυτό πού λένε ότί τώρα που με θυμήθηκες σε ξέχασα εγώ?Όχιιιιι....καιρός να το μάθεις λοιπόν και να πάψεις να είσαι ετεροχρονισμένος. :D  :D  :D

κοιτα τι λεει η υπογραφη σου κατω απο αυτα που γραφεις :roll:

Valia

Παράθεση από: "balland"
Παράθεση από: "Barbara"Αν μου τηλεφωνούσες.... θα σου έλεγα ότι άργησες και πρόλαβε άλλος. Ξέρεις αυτό πού λένε ότί τώρα που με θυμήθηκες σε ξέχασα εγώ?Όχιιιιι....καιρός να το μάθεις λοιπόν και να πάψεις να είσαι ετεροχρονισμένος. :D  :D  :D

Η υπογραφή μου λέει ποτέ μη λες ποτέ, αλλά στην συγκεκριμένη φάση που είμαι ΣΗΜΕΡΑ κι επειδή στο μυαλό μου έχω συγκεκριμένο άτομο, θα του έλεγα ακριβώς αυτό που απάντησα.

minoraki

Παράθεση από: "Barbara"
Παράθεση από: "balland"

Η υπογραφή μου λέει ποτέ μη λες ποτέ, αλλά στην συγκεκριμένη φάση που είμαι ΣΗΜΕΡΑ κι επειδή στο μυαλό μου έχω συγκεκριμένο άτομο, θα του έλεγα ακριβώς αυτό που απάντησα.
συμφωνω και επαυξανω μαζι σου βαρβαρακι....σωστοτατη!

221 Επισκέπτες, 0 Χρήστες