Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 227
  • Total: 228
  • Leon

πώς τους εξωθείτε;

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 27, 2004, 08:23:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Eley8eros

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "Eley8eros"ξεφύγαμε απ το θέμα η απλά προσπαθείς να εξωθήσεις στα ακρα την Κυρία? Αλύπητο χτύπημα (λεκτικό, μη παρεξηγηθώ)  όπου τον πονάει...

όπως καλά κατάλαβες σ' αυτό το θέμα προσπαθούμε να εξωθήσουμε ο ένας τον άλλο... όμως το κάνουμε με ένα τρόπο που κάποιος νεόφερτος ή γενικά ανυποψίαστος που δεν μας ξέρει, μπορεί να πιστέψει στην χειρότερη πως μισιόμαστε και στην καλύτερη πως ξεκατινιαζόμαστε...
χαχαχαχα δεν ισχύει τίποτα από τα δυο... τόσο με το ksenixtismeno μου όσο και με το sotinolka είμαστε φιλαράκια... έχουμε όμως μια αδυναμία να πειράζει ο ένας τον άλλο...
όσο για τον αιχμηρό είναι από τα καλύτερα παιδιά (το τι σκεύη μου στέλνει κάθε φορά άλλο πράμα... χαχαχα)
μόλις τους γνωρίσεις κι αυτούς από κοντά θα καταλάβεις...

πάσσο λοιπόν.... νομιζα πως έπρεπε να αναφέρουμε τι κάνουμε για να εξωθήσουμε τον άλλο στα άκρα.. όχι να το κάνουμε... χιχιχιχιχι... φιλιά!!!!

Evitaki

καταρχην καλημερουδια κ καλο μηνα

μερικες φορες η αναισθησια κ η αδιαφορια
διωχνει  τον αλλον χωρις πολλα.....
δεν θελει κοπο τροπο θελει :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Βρε Εβιτακι μου δεν διαφωνω .. αλλα τι κανεις στην περιπτωση που δεν ειναι στον χαρακτηρα σου ουτε η αδιαφορια ουτε η αναισθησια ?  :roll:

Anonymous

Παιδια το θεμα ειναι πολυ απλο.
Αν κανεις σε καποιον ο,τι ακριβως σου κανει τοτε αυτο δεν το ανεχετε...
Αλλα οταν λεμε ακριβως εννοουμε ακριβως αυτα που σου κανει να του κανεις και εσυ.....
Ε, ρε γλεντια λεμεεεεεεεεεεεεεεε
Και μετα σου λεει "γιατι μου φερεσαι ετσι"???
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

PoiSoN_GiRL

Νικολα αν ομως δεν την εχεις στο αιμα σου την εκδικηση ??
ασε που για μενα το να μπεις σε μια τετοια διαδικασια , εκτος απο χασιμο χρονου ειναι και ψυχοφθορο ..
Γιατι να ασχοληθεις με το σπασιμο νευρων καποιου ? Γιατι να μην αποχωρησεις αξιοπρεπως χωρις να του δινεις τροφη .. ?
Δεν ειναι πιο ''ξηγημενο'' και εντιμο ?

Anonymous

Ξηγημένο και έντιμο ??
χμμμμ.... ]

PoiSoN_GiRL

Γωγουλα μου σωστη η απορια σου .. και ως γνωστο .. εγω ζω ακομη στο ροζ συννεφακι μου .. ενω οι περισσοτεροι γυρω μου λειτουργουν με διαφορετικο τροπο ..
δεν βαριεσαι .. ο ανθρωπος γεννιεται , δεν γινεται ! Προτιμω να ειμαι εντιμη και ''ρηγμενη'' παρα ανεντιμη και με βαρια συνειδηση ..
Γιαυτο και οι επιλογες μου ως προς τα ατομα που συναναστρεφομαι ειναι χιλιοδοκιμασμενες .. για να μην μπαινω σε τετοιες διαδικασιες ..  :?  :?
(τι σου λεω .. τα ξερεις κι εσυ αυτα φιλεναδα μου .. )

Evitaki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Γωγουλα μου σωστη η απορια σου .. και ως γνωστο .. εγω ζω ακομη στο ροζ συννεφακι μου .. ενω οι περισσοτεροι γυρω μου λειτουργουν με διαφορετικο τροπο ..
δεν βαριεσαι .. ο ανθρωπος γεννιεται , δεν γινεται ! Προτιμω να ειμαι εντιμη και ''ρηγμενη'' παρα ανεντιμη και με βαρια συνειδηση ..
Γιαυτο και οι επιλογες μου ως προς τα ατομα που συναναστρεφομαι ειναι χιλιοδοκιμασμενες .. για να μην μπαινω σε τετοιες διαδικασιες ..  :?  :?
(τι σου λεω .. τα ξερεις κι εσυ αυτα φιλεναδα μου .. )

γιατι εγω συμφωνω κ επαυξανω :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

PoiSoN_GiRL

Anonymous

Βρε σουρουκλεμε αυτο που λεω ειναι το πιο απλο και ευκολο!
Δεν ειπα να μπει κανεις σε καμια διαδικασια... Απλα να κανει ο,τι κανει κανει ο αλλος....
"Κανε ο,τι κανω"
Και μετα θα σου πω εγω γελια που θα γινουν...

PoiSoN_GiRL

αααααααααααααααααα ! σους και διαβαζε ! διαφωνω και καθετως και οριζοντιως λεμε !
Δεν ειναι διαδικασια το να το παιζεις μαιμουδακι ??
σιγα μην σπαταλησω τον πολυτιμο χρονο μου με το να καθομαι να ανταποδιδω στον αλλον αυτα που μου κανει !! την τσαντουλα μου την prada (ειμαι και ψωνιο οπως γνωριζεις) και δρομοοοοοοοο !  :wink:  :lol:  :P

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αααααααααααααααααα ! σους και διαβαζε ! διαφωνω και καθετως και οριζοντιως λεμε !
Δεν ειναι διαδικασια το να το παιζεις μαιμουδακι ??
σιγα μην σπαταλησω τον πολυτιμο χρονο μου με το να καθομαι να ανταποδιδω στον αλλον αυτα που μου κανει !! την τσαντουλα μου την prada (ειμαι και ψωνιο οπως γνωριζεις) και δρομοοοοοοοο !  :wink:  :lol:  :P
Ασταδιαλα ρε :P  ψωναρα!

Anonymous

Και μένα δοκιμασμένες είναι και επιλεκτικές Ζουζούνα μου,
γι' αυτό και με λένε περίεργο άτομο που δεν ανοίγεται και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο έχουν πει.
Από και πέρα, έντιμο και ξηγημένο είμαι στους ανθρώπους τους δικούς μου, δίκαιη όσο μπορώ με όλο τον κόσμο αλλά οι άνθρωποι έχουν χάσει την μπάλα και ο καθένας έχει όχι μόνο τον δικό του κόσμο, τις δικές του συνήθειες αλλά και τον δικό του απίστευτο τρόπο να δείξει πόσο κακός μπορεί να είναι.

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"Και μένα δοκιμασμένες είναι και επιλεκτικές Ζουζούνα μου,
γι' αυτό και με λένε περίεργο άτομο που δεν ανοίγεται και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο έχουν πει.
Από και πέρα, έντιμο και ξηγημένο είμαι στους ανθρώπους τους δικούς μου, δίκαιη όσο μπορώ με όλο τον κόσμο αλλά οι άνθρωποι έχουν χάσει την μπάλα και ο καθένας έχει όχι μόνο τον δικό του κόσμο, τις δικές του συνήθειες αλλά και τον δικό του απίστευτο τρόπο να δείξει πόσο κακός μπορεί να είναι.
Aλλος κομφουκιος εδω.... Ειχαμε τη μια σουρουκλεμε τωρα εχουμε και την αλλη!

Anonymous

Μην αφήσεις άνθρωπο να αγιάσει εδώ μέσα εσύ ΤΕΖΟΔιώχτη και δεν ξέρω τι άλλο να πω για σένα.. ]

227 Επισκέπτες, 1 Χρήστης