Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 346
  • Total: 347
  • Leon

...Καλο καλοκαιρι...

Ξεκίνησε από papadia, Ιουλίου 26, 2012, 09:37:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papadia

....ευχομαι σε ολους να περασετε καλα

οπως ο καθενας το εννοει το ..καλα.....
...οσο μπορω...οταν μπορω...

jcdenton

Καλό καλοκαίρι και σε σένα. Καλά να περάσεις  :mryellow:  :mrgreen:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

λποιπόν φίλε μου , να βρίσκομαι και να εργάζομαι στην Πλ. Βάθης εν μέσω , κλεφτών, πρεζάκιδων, βαβελ αλλοδαπών, και μαχαιροβγαλτών δεν το θεωρώ και ωσαν καλό καλοκαίρι .
αυτό να μου το ευχηθείς μετά τις 4 Αγούστου και μόνο για ένα 20ημερο , γιατί δεν μπορώ μακρυά από τα προαναφερόμενα πρόσωπα. τόσα χρόνια μου έχουν γίνει εξάρτηση πλέον  :twisted:  :mrorange:

kuria

εικοσι ολοκληρες μερες αδεια;     :shock:

καλα αυτο ειναι χλιδα!!!  :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Belladona

[quote user="kuria" post="368543"]εικοσι ολοκληρες μερες αδεια;     :shock:

καλα αυτο ειναι χλιδα!!!  :roll:[/quote]

αγαπητή μου κυρία , χλιδα θα ήταν να πάω σε ένα spa ή άντε σε ένα resort, να με περιποιούνται όλη μέρα και εγώ να αφήνομαι στην νιρβάνα μου
όταν όμως έχεις ένα δικό σου σπίτι στην νότια άκρη της Ελλάδος και θα πρέπει να κάνεις την "Παναγιωταρά" ,σε αρκετούς έως πολλούς φιλοξενούμενους. δεν το θεωρώ χλίδα , κοροιδία και εκμετάλλευση το θεωρώ. προτιμώ να καθίσω μόνη μου τελείως στο σπιτάκι μου και να απολαύσω την ησυχία που τόσπ πολύ μου λείπει . αν θέλεις πάντως αλλάζουμε θέσεις. η κουζίνα μου διαθέτει αρκετά κατσαρολικά, τραπεζομάντηλα και ποδιές κουζίνας. φιλάκιαααααααα

kuria

δε σε συμφερει να κανεις ανταλλαγη, για πολλους λογους... πιστεψε με...   :lol:  :lol:

jcdenton

Καλο καλοκαίρι κι από 'μένα. Τις επόμενες 2 βδομάδες θα είμαι Χαλκιδική, όπου θα ξεκουράζω την δίμετρη κορμάρα μου. Θα σας παρακολουθώ όσο μπορεί να τραβήξει το wi-fi, αλλά επιφυλάσσομαι για το πόσο συχνά θα απαντώ. Καλά να περνάτε και καλά μπάνια.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

καλά να περάσεις στην όμορφη Χαλκιδική Billy, να διασκεδάσεις μέχρι τελικής πτώσεως και κάνε τις  φετεινές διακοπές να σου  μείνουν αξεχαστες

larus audouinii

Καλό υπόλοιπο,καλές μας διακοπές ! ! !

( Από την πατρίδα, από γνωστα πρόσωπα  ;-)  )

kuria

εσεις πατε διακοπες κι εγω εδω μονη μου να μασουλαω σπανακοπιτα και να πνιγω τον καημο μου στην πορτοκαλαδα...

jcdenton

Belladona σ' ευχαριστώ. Σου εύχομαι ομοίως και δεκαπλάσια.

Αγαπημένη kuria, πάρε τη σπανακόπιτα και έλα Χαλκιδική. Βάζω τον χυμό :)
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

αμ αν ερθω χαλκιδικη ουτε που θα προφτασεις να με δεις μικρουλη μου... θα με απαγαγει η φιλεναδιτσα μου το γλαρακι...   :lol:

saliara

Και εγώ βρήκα και αρρώστησα κατακαλόκαιροοο!!!!!!!!! :cry:  :cry:

ΕΛΕΟΣ λέμεεεε!!!!Εγώ πάλι αν και έκανα 1 βδομαδούλα κι αυτό γιατί με πήρε η αδερφούλα μου ...τπτ!!Αν και πάλι σ...όρεξη για διακοπές,αλλά τλσπ!!
Να περάσατε όμορφα όσοι θα πάτε.Το σημαντικότερο είναι να έχεις δίπλα σου άτομα που τα αγαπάς και ΣΕ αγαπούν.Οπότε και σε  καλύβα να μείνεις τέλεια θα'ναι... ;)
Αρκεί να χει θάλασσα :lol:

katinaki

επίσης! εγώ συνδυάζω διακοπές και δουλειά... όπως μπορεί ο καθένας

erika1

Δύσκολο για τους περισσότερους αυτό το καλοκαίρι μιάς και οι μέχρι και πέρσι καλοκαιρινές μας διακοπές φαντάζουν μακρινό όνειρο. Ας είμαστε όσο γίνεται αισιόδοξοι όμως ! Θα έρθουν καλύτερες μέρες, υπομονή!

346 Επισκέπτες, 1 Χρήστης