Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 324
  • Total: 324

ΤΑΛΕΝΤΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 28, 2004, 04:01:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

riaghul

Παράθεση από: "fmas"Κυρία μου που τα ξεθάβεις αυτά τα θεματάκια??????????????

Πάντως νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε έναν όμιλο στον οποίο να μπορέσουμε να εκμεταλευθούμε στο έπαρκο τα ταλέντα μας.....

Πάντα Φιλικά,
Fmas

εγω θα κρατησω...το
να εκμεταλευθούμε στο έπαρκο τα ταλέντα μας.....

Ειμαι καλη στη εκμεταλλευση!!!!
και στο επακρο......αυτης... :wink:

kuria

Παράθεση από: "summer_o_tromeros"hlektronikh pena e?
paei o palios kalos kairos me ta ftera kai ta melanodoxeia
krima.....

αχ summerako μου ο παλιός καλός καιρός που η ταχύτητα του τρένου μετριόταν με φτυαριές κάρβουνο του μαύρου... δυστυχώς πέρασε ανεπιστρεπτί... μας έφαγε η τεχνολογία βλέπεις...    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Evitaki

to na spaw ta neyra twn allwn.........
megalo talento :wink:  :wink:

Sotis

NAI  MEGALO  TALENTO... :wink:  :wink:  :wink:

fmas

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "summer_o_tromeros"hlektronikh pena e?
paei o palios kalos kairos me ta ftera kai ta melanodoxeia
krima.....

αχ summerako μου ο παλιός καλός καιρός που η ταχύτητα του τρένου μετριόταν με φτυαριές κάρβουνο του μαύρου... δυστυχώς πέρασε ανεπιστρεπτί... μας έφαγε η τεχνολογία βλέπεις...    :P

Προτιμώ να το μετράω σε χιλιόμετρα ανά ώρα παρά σε φτυαριές κάρβουνο.... Αν υποψιαστώ ότι θα έκανα το Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε πάνω από 5 ώρες θα πεθάαααααααααααααααααααααααανω λέμε...........

Ζήτω η τεχνολογίαααααααααααααα!!!!!!!

kuria

Παράθεση από: "evita_79"to na spaw ta neyra twn allwn.........
megalo talento :wink:  :wink:

το μεγαλύτερο λέμε γυναικάρα μου ...

ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ!!!!

KiSSeS

egw 8a sumfwnhsw me thn gikama kai thn zark..... autos o magnhths einai mesw gonidiwn??? vre mpas kai vgoume aderfes??????  

:tongue: :tongue:

kuria

κι ομως kissilouni μου ξερεις τι ταλενταρες ειναι οι περισσοτερες αδερφες με την καλαισθησια που τις διακρινει; (αν και δεν προσυπογραφω τον ορο "αδερφες" παροτι εχει καθιερωθει για ατομα με ιδιαιτερες σεξουαλικες προτιμησεις)

fmas

Πάντως τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αποκτάω και εγώ το ταλέντο του να έλκω όλα τα προβληματικά άτομα...... Κάτι δεν πάει καλάαααααααααααα

KiSSeS

χεχεχεχεχε κυρια μου!

λοιπον... περα της ιδιοτητος μου της @@πριξας καθ'οτι εχουμε τα προσοντα να τα πριζουμε καλα τα @@ (με την κακη εννοια), διαθετω τα απιστευτα ταλεντα οπως, να πληγωνω τον εαυτο μου, να επενδυω πολλα σε λαθος ατομα, να περιμενω με αγωνια ενα τιποτα, να μιζεριαζω για τα λαθη μου, να μην συγχονιζομαι σωστα και να "χανω το τρενο", να βασανιζω τον εαυτο μου με ατελειωτες ωρες σκεψεων οι οποιες δε βγαζουν πουθενα, να καταστρεφω τα ονειρα μου και αλλα πολλα τα οποια λεω να τα κρατησω για αλλο ποστ...

το καλο ειναι οτι ο Θεος με λυπηθηκε και καποια απο αυτα διορθωθηκαν... μεχρι να τα καταστρεψω παλι.....

αχ βαχ.......

SmoutS!

kuria

αντε βρε καταθεστε τα ταλεντα σας...

kuria

τετοιο ταλεντο που νομιζω πως εχω να παει τσαμπα;

ταδε εφη Γεωργια Αθανασοπουλου ετων 29 στο χτεσινοβραδινο σοου γιου θινκ γιου καν ντανς...

Rakendytos

εχω ταλεντο στο να φευγω ολιγοημερες διακοπες με 600 ευρωπουλα και να επιστρεφω με 800.. 8)

Alabastro

xm... endiaferon to talento tou rak.. mexri pou skeftomai na pao mazi tou diakopoules... :lol:

:arrow:  EGO EXO TALENTO STHN MAGEIRIKH... MPORO NA BRASO KAI ...NOSTIMO NERO...ETSI MOU LENE... KAI POIO POLY GIATI GOUSTRO NA MAGEIREYO..THEORO OTI EINAI MIA TEXNH POU KSYPNAEI OLES TIS AISTHISEIS... KAI MALISTA EINAI KAI SYNIFASMENH OXI MONO ME THN PSYXHKH ALLA KAI THN SOMATIKH MAS ANAPTYKSH... OTAN MAGEIREYO...KSEKOURAZOMAI KSEDINO KAI XARARONO... ME MIA OMOS DIAFORA... POS DEN MPORO NA MAGEIREPSO PANO APO 4 ATOMA... DEN EIMAI EGO MAGEIRAS TOU LOXOU... ...  :roll:

kuria

Παράθεση από: "Rakendytos"εχω ταλεντο στο να φευγω ολιγοημερες διακοπες με 600 ευρωπουλα και να επιστρεφω με 800.. 8)

καταλαβα ισα για να πας θες λεφτα... για διαμονη κι επιστροφη τουμπερλεκι και σηκω χορεψε κουκλι μου... ετσι βγαζεις και τα επιλπεον κατιτια σου

324 Επισκέπτες, 0 Χρήστες