Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 191
  • Total: 192
  • Leon

Veganism. Best Speech From Gary Yourofsky.

Ξεκίνησε από Nikos Apomakros, Σεπτεμβρίου 27, 2012, 11:47:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos Apomakros

Αυτή η ομιλία ήταν η κατάλληλη ώθηση για να αποφασίσω να το γυρίσω σε Vegan.

Έχει μεγάλη διάρκεια το βίντεο, αλλά αξίζει κάθε δευτερόλεπτο του χρόνου σας. Κι όπως λέει:
Μετά απ' αυτήν την ομιλία, δεν έχει κανείς ακροατής πλέον μια πειστική δικαιολογία.

Όντως από τις καλύτερες ομιλίες που έχω ακούσει ποτέ. Πολύ καλή ανάλυση, με ωμό ρεαλισμό,
ορθολογισμό, λεπτομέρεια, επιχειρηματολογία, αλτρουιστική διάθεση, ακόμα και χιούμορ κ.α.
Τα βίντεο είναι ιδιαίτερα φρικιαστικά, αλλά όπως λέει κι ο ίδιος στο ακροατήριό του:
"μην γυρίσετε αλλού το κεφάλι και μην κλείσετε τα μάτια".

Έχει και ελληνικούς υπότιτλους, απλά επιλέχτε τους και μετά ενεργοποιήστε τους.

pixie

Στ΄αλήθεια έχω σοκαριστεί και σ΄ευχαριστώ που το είδα αυτό και μου έφυγαν και οι τελευταίες αμφιβολίες για το ότι είναι τραγικό λάθος να βασανίζουμε ζώα και στη συνέχεια να τρώμε πτώματα ζώων.

Πολλά χρόνια της ζωής μου τα πέρασα σε αγρόκτημα με ζώα [American Farm School] που τα εκμεταλλεύονταν για τα προϊόντα και το κρέας τους, και σήμερα αισθάνομαι απαίσια όταν τα σκέφτομαι όλα αυτά.

:sad:

KostasD33

Νικόλα επειδή εμπιστεύομαι σ αυτό που λες, λεω να μη το μέχρι την δευτέρα.

Nikos Apomakros

Τη μεγαλύτερη φρίκη την έφαγα με αυτό που αναφέρει για το γάλα.
Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται για υπερβολή μοιάζει απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει...
Κάθε φορά λοιπόν που έβαζα γάλα στο καφέ μου σήμερα, το θυμόμουν κι αναγούλιαζα.

Μου φαίνεται θα το γυρίσω και σε ελληνικό καφέ... αναγκαστικά.

pixie

Με τα κρεατικά και τα κάθε είδους αλλαντικά συμφωνώ απόλυτα με όσα αναφέρονται. Τα περισσότερα λουκάνικα ή ζαμπόν κλπ. αν δει κανείς τι περιέχουν θα τα χαρακτήριζε σκουπίδια από άποψη διατροφής για τον οργανισμό.

Δεν έπινα ποτέ γάλα, με χαλούσε ούτως ή άλλως. Αλλά είναι όντως έτσι?
Και το μέλι? Γιατί όχι?

Κι αν, ναι, τι θα δίνουμε στα παιδιά?

191 Επισκέπτες, 1 Χρήστης