Σενάρια "επιστημονικής σωτηρίας" της Ελλάδας, οι Έλληνες σωτήρες και η "E.N.D"

Ξεκίνησε από larus audouinii, Οκτωβρίου 02, 2012, 01:38:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

Hellas Never Die.
Είχα πρωτακούσει για το θέμα το καλοκαιράκι από έναν συνομιλλητή μου σε επαγγελματικό επίπεδο φοβερά αγανακτισμένο. "Υπάρχει λύση", μου είχε πει, "αλλά δεν τους αφήνουν, ούτε θα τους αφήσουν".
Τον κοιτούσα περίεργα,είναι και αυτός ο καύσωνας..., στην μέση του καλοκαιριού μιας οικονομίας στην εντατική και που δεν φαινόταν να έχει προοπτικές να ζεσταθεί και αυτή. Τελικά το θέμα, επανήλθε και έγινε γνωστό από φυλλάδες του κίτρινου τύπου, ενώ φαίνεται λογικό το ό,τι επίσημη ενημέρωση δεν ακούστηκε ποτέ. Σήμερα διαβάζοντας την έκθεση της αμερικάνικης citygroup που αναφέρει πως οι πιθανότητες της Ελλάδας εξόδου από το euro στο άμεσο μέλλον είναι 90%, το ξαναθυμήθηκα γιατί έχει κυκλοφορήσει πλέον ευρύτερα έξω.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν απτά τον λόγο που αν δεν χρηματοδοτηθούν οι τράπεζες σύντομα, θα πτωχεύσουν, βάση ποιού παλιού ομόλογου που χρωστά η Ελλάδα και οι λύσεις που προτείνουν. Συνεχίζοντας και σύμφωνα με αυτά η End National Debt προσπάθησε να δώσει τέλος στο Ελληνκό πρόβλημα αλλά ..και στο πρόβλημα της Κύπρου.

Η ομάδα Ελλήνων ομογενών -κυρίως από τις ΗΠΑ- εξέφρασε τη βούληση να εξαγοράσει το συνολικό χρέος.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης, Μανόλης Λαμπράκης, υποστηρίζει ότι βρίσκονται ήδη κατατεθειμένα σε τράπεζες του Καναδά αμερικανικά ομόλογα, ύψους 600 δισ. δολαρίων, που προορίζονται για την εξαγορά του συνόλου του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τα ευρωπαϊκά κράτη αλλά και τους ιδιώτες πιστωτές.
Φυσικά, οι επίδοξοι ευεργέτες θέτουν δύο απαράβατους όρους:

να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους και να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας και να προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές.
Ο ίδιος, μάλιστα, συμπλήρωσε ότι σε έναν δεύτερο λογαριασμό έχουν συγκεντρωθεί 50 δισ. για το χρέος της Κύπρου.

Χωρίς καπνό δεν υπάρχει φωτιά

Τον Απρίλιο του 2010 οι δικαιούχοι είχαν έλθει σε επαφή με την Τράπεζα της Ελλάδος. Ο Διοικητής της κ. Προβόπουλος είναι απόλυτα ενήμερος γι' αυτό. Μετά από συζητήσεις η Κεντρική Τράπεζα πρότεινε συμβιβασμό (συμφωνία) ύψους 1,5 δισ. ευρώ για 10 μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής».

Οι δικαιούχοι αιφνιδιάστηκαν όταν άκουσαν τους νομικούς συμβούλους να προτείνουν μία «παράξενη διαδρομή» ώστε να καταβληθεί το 1,5 δισ. μέσω μία βρετανικής εταιρείας. Είχε πλέον καταστεί σαφές πώς οι δύο τράπεζες, η Κεντρική και η Εθνικής ήθελαν πάση θυσία να αποφύγουν την ευθεία εμπλοκή τους σε μία τραπεζική πράξη ώστε να μην υφίσταται κίνδυνος να εκτεθούν απέναντι σε άλλους ενδιαφερόμενους για την ίδια υπόθεση.

Οι δικαιούχοι αρνήθηκαν να υιοθετήσουν αυτήν την «παράξενη διαδρομή». Στράφηκαν αλλού και ίδρυσαν μία μη κερδοσκοπική εταιρεία, την «END», με έδρα την Ελλάδα στην οποία πρόεδρος είναι ο γνωστός καρδιολόγος στη Νέα Υόρκη Εμμανουήλ Λαμπράκης και αντιπρόεδρος ο καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης.

Η οικογένεια Σώρρα προχωρεί και σε ένα ακόμη βήμα. Δωρίζει 4 μετοχές στην «END» και καταθέτει την δήλωση φόρου δωρεάς στην Γ' Δ.Ο.Υ. Πατρών. Ο στόχος είναι σαφής. Το ελληνικό κράτος υποχρεούται να εκδώσει διπλότυπο είσπραξης του ανάλογου φόρου δωρεάς που για τις Μ.Κ.Ο. είναι της τάξης του 0,5% και να εισπράξει φόρο της τάξης των 13,5 δισ.. Η Εφορία παραπέμπει το θέμα στο υπ. Οικονομικών.

Τα χρήματα αυτά επαρκούν για τον μηδενισμό του δημοσίου και του ιδιωτικού χρέους

Το σκεπτικό των μελών της «END» αλλά και της οικογενείας Σώρρα είναι ξεκάθαρο. Η αξία των 4 μετοχών επαρκεί για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους αλλά και του σωρευμένου χρέους σε τράπεζες των ελλήνων πολιτών αλλά και για την ύπαρξη ενός μεγάλου αποθεματικού για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Είναι προφανές πώς το τραπεζικό σύστημα της χώρας αλλά και το ευρωπαϊκό στο σύνολο του δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει στο σύνολο του αυτό το ποσό που συνεπάγεται η αξία των μετοχών. Τι μένει λοιπόν; Ο συμβιβασμός ή αλλιώς μία συμφωνία ή πιο απλά μία συμπεφωνημένη από όλα τα μέρη Σεισάχθεια (παραγραφή του χρέους).

Ο κ. Γ. Παπανδρέου, ο κ. Αντ. Σαμαράς, ο κ. Ευ. Βενιζέλος και ο κ. Γ. Προβόπουλος είναι πλήρως ενημερωμένοι. Ωστόσο δεν έχει ανιχνευθεί καμία ακόμη αντίδραση τους. Δεν απομένει παρά να πληροφορηθεί τα περί της «Τράπεζας της Ανατολής» και τους αποθεματικού της σε χρυσό, τότε το 1932 και η κυρία Κριστίν Λαγκάρντ.

Ναι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Προκειμένου να γελάσει και το χείλι του κάθε πικραμένου.

Πηγή

Στο τελευταίο βίντεο, ο δημοσιογράφος Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων, δείχνει την επιταγή των 670 δις ευρώ, το χρέος (ολικό) της ΅Ελλάδας.
Αξίζει να το δει κάποιος...

Μπορεί να βρει κάποιος υλικό στο διαδίκτυο (και αρχίζοντας με τις λέξεις,  Αρτέμης Σώρρας,Θ. Καρυώτης)

KostasD33

Γιατί εγώ είμαι πεπεισμένος ότι όλα αυτά τα σουργελα σωτήρες κάνουν σενάρια επιστημονικής κομπίνας?
Η παλιά θεωρία της «τράπεζας Ανατολίας» και ότι μια μετοχή αξίζει όσο ο ουρανός με το φεγγάρι και άλλες θεωρίες.

Στο τέλος θα πιστέψω ότι πράγματι μας ραντίζουν....

Ή μάθανε ότι πηδιόμαστε πλάκωσαν και οι γύφτοι (ρομά για να είμαι και πολιτικάλ κορέκτ αλλά δεν κάνει ρήμα γμτ)

Στέλλαααα θέλουν φάπες και προσπαθούν μέσα από τα σκατά μπας και επιπλεύσουν οι φελλοί ,,,,

larus audouinii

Το καλύτερο είναι να βγάζει ο καθένας (επιτέλους, εννοώ μέσα από όλα όσα διαβάζει) συμπέρασμα, την αλήθεια. Μου το χαλάς :-)
Το δημοσιεύσα με αφορμή το πρόσφατο φορουμ που έγινε στην Αθήνα αυτές τις μέρες.
Και δεν ειναι Πρωταπριλιά ακόμη  :lol:  :lol:

pixie

Eγώ είχα ακούσει την παρακάτω εθνοσωτήρια επίσης ιστορία με τον Ιβάν Σαββίδη, έψαξα τώρα και την βρήκα από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ συγκεκριμένα...

Λέει λοιπόν ο Ι. Σαββίδης:


''Η Ρωσία έδινε δάνειο με ευνοϊκούς όρους και η Ελλάδα αδιαφόρησε!''

''Ηρθε ο Παπανδρέου στη Ρωσία πέρυσι τον Φεβρουάριο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθε. Ο ηγέτης της Ρωσίας ήταν έτοιμος να δώσει 25 δισ. ευρώ, δεν έχω λόγο να μην το πω δημοσίως, γιατί έχω ο ίδιος γνώση του ζητήματος. Και ήταν μάλιστα έτοιμος να τα δώσει ως πρώτη δόση βοήθειας στην Ελλάδα, όμως, δυστυχώς...
'Ηταν δάνειο με χαμηλό επιτόκιο, οι λεπτομέρειες δεν έχουν πια σημασία, αφού προφανώς οι Αμερικανοί, το ΔΝΤ και η Ε.Ε. είπαν όχι. Τότε γιατί ήρθε στη Μόσχα ο Παπανδρέου; Για να δει ο ελληνικός λαός ότι συναντιέται με τον Πούτιν;'', μας είπε με πάθος ο Ι. Σαββίδης, που διαμαρτύρεται ότι οι ελληνορωσικές σχέσεις είναι τόσο παγωμένες, όσο ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια.

''Ηταν έτοιμος!''

''Δεν είναι μυστικό ότι εγώ κανόνισα την κατ' ιδίαν συνάντηση, ζητήθηκε η βοήθειά μου από την ελληνική πλευρά. Το πρωί συναντήθηκα με τον Παπανδρέου στην Κρατική Δούμα, μείναμε οι δυο μας με τον μεταφραστή και του είπα ότι δεν χρειάζεται να προβληματίζεται για τίποτε, ότι ο Πούτιν έχει καλή και θετική διάθεση, γι' αυτό και θα προτείνει να μείνουν μόνοι τους κι εφόσον δώσει κι αυτός τη συγκατάθεσή του, μπορεί να του θέσει οποιοδήποτε ζήτημα θεωρεί χρήσιμο. Ηταν έτοιμος να ακούσει τα πάντα'', υποστήριξε ο κ. Σαββίδης, υπογραμμίζοντας ότι η συνομιλία κράτησε τελικά μόλις 20 λεπτά και λίγο αργότερα ενημερώθηκε από το Κρεμλίνο ''ότι κατά τη διάρκειά της ο Παπανδρέου ουσιαστικά δεν έκανε απολύτως καμία ερώτηση, αλλά μιλούσε για τα οικολογικά προβλήματα της Ελλάδας''.  :mryellow:

''Γιατί ήρθατε;''

Σύμφωνα με τον ηγέτη των ομογενών της Ρωσίας, ο Β. Πούτιν είχε νωρίτερα σε ένδειξη καλής θέλησης ορίσει ως υπεύθυνο για την υλοποίηση των διμερών συμφωνιών τον Ιγκορ Σέτσιν, ''έναν από τους ισχυρότερους αντιπροέδρους της ρωσικής κυβέρνησης, ο οποίος επιβλέπει ολόκληρο το ενεργειακό σύμπλεγμα και τη βαριά βιομηχανία μηχανοκατασκευών''.

Αυτό σήμαινε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για άμεση συμφωνία και επιτάχυνση των διαδικασιών, όμως η Ελλάδα δεν έδειξε καμία διάθεση και ''το ίδιο βράδυ πήγα στο προεδρικό ξενοδοχείο "Πρέζιντεντ" όπου έμενε ο Παπανδρέου, και τον ρώτησα: Πείτε μου σας παρακαλώ, γιατί ήρθατε και γιατί χρειαζόταν η κατ' ιδίαν συνάντηση, γιατί μου ζητήσατε βοήθεια, για να με δυσφημήσετε;''.

Κατά τις εκτιμήσεις του ομογενή πολιτικού, ''η αντίδραση που ακολούθησε είναι πλέον προς την αντίθετη κατεύθυνση'' και έτσι μπορεί να εξηγηθεί και η πρόσφατη αναβολή της προγραμματισμένης για τις 5 Ιουλίου επίσκεψης Λαμπρινίδη στη Μόσχα, έπειτα από ρωσική πρωτοβουλία και με διατύπωση πρωτοφανών αιχμών για έλλειψη περιεχομένου στις διμερείς επαφές.

Σύμφωνα με τον Ι. Σαββίδη, το Κρεμλίνο ζήτησε να εξηγηθεί στον πρωθυπουργό ότι θα μπορούσε να ζητήσει οποιαδήποτε διευκόλυνση ήθελε, έστω και τηλεφωνικά, από τον Β. Πούτιν, γι' αυτό και αργότερα προτάθηκε να χορηγηθεί δάνειο, ''που θα πληρωθεί εν μέρει με κρατικές δεσμεύσεις και εν μέρει με αγροτικά προϊόντα'', έτσι ώστε να υλοποιηθεί το συμβόλαιο αγοράς τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού από τη Ρωσία, όμως και η πρόταση αυτή απορρίφθηκε.

Οι ελληνικές επιλογές οδηγούν, κατά τον Ι. Σαββίδη, στη σταδιακή μεγιστοποίηση των ρωσοτουρκικών σχέσεων, καθώς ''στο φόντο μιας Ελλάδας που αδυνατίζει και όλο και περισσότερο αποστρέφει το πρόσωπό της από τη Ρωσία, όλο και ενεργότερα η τουρκική οικονομία συνεταιρίζεται με τη ρωσική και η Τουρκία ισχυροποιείται'', εξέλιξη, που ''θα είναι το χειρότερο έγκλημα για πολλές χιλιετίες. Και τότε δεν θα μπορούμε πλέον τίποτε να διορθώσουμε''.

larus audouinii

Καλημέρα.
χρωστάω μια απάντηση εδώ.
Μάγια νομίζω πως μέρος της κοινής γνώμης έχει στρέψει το βλέμμα και προς  την Ρωσία, εξάλλου κλασσικά είναι από τις χώρες κοντά στην ελλάδα (μια μικρή χώρα) ίσως και λόγω κοινών όπως της θρησκείας.
Αν σκεφτόταν όμως κάποιος πως όλες αυτές οι παρόμοιες "ιστορίες" που περνάνε από την καθημερινότητά είναι ακόμη ένας αστικός μύθος , δεν θα είχε άδικο. ¨ομως το θέμα δεν είναι εκει. Το αντιμετώπισα με χιουμορ γράφοντας, όμως η πραγματικότητα είναι πως πισω του κρύβει ειρωνία. Συχνά ακούμε χωρίς να φιλτράρουμε και το απίστευτο είναι πως με την ίδια ευκολία παιρνουμε ίσως σημαντικές αποφάσεις που ορίζουν την ζωή μας. Έχω απογοητευτεί, κατά βάθος ούτε παραπάνω διάθεση έχω, μεγάλη η κατηφόρα, με κούρασε. Χτες παρακουλούσα τον Βενιζέλο, Καθηγητή Συνταγματολογίας, εκνευρισμένο...να αναφέρει την λέξη "'άτυπη". Να γίνει δηλαδή μια άτυπη έρευνα από έναν εισαγγελέα που έχει αναλάβει μεγάλες υποθέσεις, αν δεν απατώμαι όπως της 17 Νοέμβρη. Άτυπη θα πει, όπως το καταλαβαίνω εγώ, εκτός πλαισίων της νομότητας. Λένε λιγότερα , μάλλον δεν μπορούν να τα πουν όλα, όπως τα μερικά ονόματα κατ' επιλογή,  όμως το τελικό συμπέρασμα είναι πως με ανάλογους χειρισμούς δεν είναι διόλου τυχαίο που φτάσαμε ως εδώ. Που πάμε δεν ξέρω, και ελπίζω τουλάζιστον στην δανειοδότηση, δεν βλέπω άλλη διέξοδο.
Όσο για το θέμα που πόσταρα, δεν γνωρίζω πολλά, ούτε μπορώ να έχω γνώμη πέρα από αυτά που καταλαβαίνω. Ο Κώσταςδ από την θέση του γνωρίζει περισσότερα. Για τα ονόματα που διάβασα εκφέρω μια συμπαθεια, δεν τους γνωρίζω, όμως από την πρώτη σειρά έλειπε η διασπορά. Τουλάχιστον εκεί που ο καθένας και από εμας εδώ θα συνεβαλλε, άσε που τα ποσά σε πάνε άνετα στον άρη, όπως και οι ημερομηνίες κλπ Για τον κι'ιτρινο τύπο δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια προ πολλού.
Αν το σκεφτώ πάλι, γενικότερα, από ένα πρίσμα, η κρίση έχει και τα καλά της σε ατομικό επίπεδο. Δεν θεωρώ πως τα χρήματα είναι η τελική έξοδος προς την ευτυχία, λαμβάνοντας υπόψιν και τις  υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά μας που ορίζουν τις προτεραιότητες, Βάζω όμως εδώ τελεία.

tziger

Link


ια νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση με τα 600 δισ. των ομογενών της οργάνωσης End National Debt. Ο στενός φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην 4η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ομολογεί την ενεργό του εμπλοκή στην απάτη.

Ο κ. Καρυώτης που σήμερα, εκ των υστέρων, αποκηρύσσει την οργάνωση και προσωπικά τους κυρίους Μανώλη Λαμπράκη και Αρτέμη Σώρρα κάνοντας λόγο για απατεώνες, χρυσαυγίτες και δωδεκαθεϊστές στην απολογητική του επιστολή αναφέρει όλο το χρονικό της συμμετοχής του στην υπόθεση.

Υποστηρίζει βέβαια, σήμερα, ότι τον χρησιμοποίησαν επιχειρώντας να παρουσιάσει τον εαυτό του ως αφελή.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Θεόδωρου Καρυώτη:

Επειδή το όνομά μου έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην υπόθεση End θεωρώ απολύτως αναγκαίο να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα.

Το καλοκαίρι το 2011 γνώρισα στη Νέα Υόρκη, τον ιατρό Μανώλη Λαμπράκη και μου ανέφερε ότι θαύμαζε τη δουλειά μου στο θέμα της ΑΟΖ. Αργότερα μου σύστησε τον κ. Αρτέμη Σώρρα, λέγοντας μου ότι ο κ. Σώρρρας είχε στην κατοχή του 40 μετοχές μιας κάποιας τράπεζας που λεγόταν Τράπεζα της Ανατολής και με παρακάλεσε να κάνω μια αποτίμηση αυτής της μετοχής, καθόσον γνώριζε ότι είμαι οικονομολόγος και θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια αποτίμηση. Μου εξήγησε επίσης ότι αυτή η μετοχή δεν είχε αγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα.

Με τους υπολογισμούς που έκανα έφτασα στο συμπέρασμα ότι η αξία της μετοχής σήμερα έφτανε στο εξωφρενικό και ασύλληπτο ποσό των 675 δισ. ευρώ. Δυο ημέρες αργότερα ο Λαμπράκης με επισκέφθηκε αργά το βράδυ σε φιλικό σπίτι στη Νέα Υόρκη και μου ζήτησε να υπογράψω αυτή την αποτίμηση, πράγμα που έκανα. Σημειώνω επίσης ότι ουδέποτε εξέφρασα γνώμη για τη μετοχή που μου έδειξαν αναφορικά με τη γνησιότητα της ή εάν είχε γίνει εκκαθάριση αυτής της μετοχής.

Αργότερα, ο Μανώλης Λαμπράκης αποφάσισε να δημιουργήσει μια οργάνωση που την ονόμασε END που είναι τα αρχικά των λέξεων End National Debt. Διόρισε τον εαυτό του πρόεδρο της οργάνωσης και εμένα αντιπρόεδρο. Δυστυχώς εγώ δεν έφερα καμία αντίρρηση γιατί δεν γνώριζα ότι σκεφτότανε να με χρησιμοποιήσει στα σχέδια του μια και κάποια στιγμή θα χρησιμοποιούσε την επιστημονική αλλά και την πολιτική μου υπόσταση.

Ξαφνικά, την ίδια περίοδο εμφανίστηκε ο κ. Αρτέμης Σώρρας λέγοντας ότι έχει στη διάθεσή του ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου αξίας 2,8 τρισ. δολαρίων. Δυστυχώς ούτε τότε έφυγα από την οργάνωση. Αρχισα βέβαια σιγά σιγά να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά και ιδιαίτερα πρόσφατα όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι πολλά μέλη ήταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής και Δωδεκαθεϊστές.

Επαψα να είμαι μέλος της οργάνωσης, πολύ καθυστερημένα, την 9η Σεπτεμβρίου 2012. Εκείνη την ημέρα συνάντησα τον Μανώλη Λαμπράκη στο ξενοδοχείο Χίλτον της Αθήνας και του είπα προφασιζόμενος ότι υπάρχει πιθανότητα να αρχίσω να εργάζομαι για το ελληνικό δημόσιο και επομένως, με βάση τους κανονισμούς της οργάνωσης, δεν μπορούσα να παραμείνω μέλος της εκτός εάν ο μισθός μου προέρχεται όχι από το ελληνικό δημόσιο αλλά από την ίδια την οργάνωση. Τον ερώτησα εάν η πάμπλουτη οργάνωση ήταν σε θέση να μου παρέχει αυτό το μισθό και μου τόνισε ότι η οργάνωση δεν διέθετε χρήματα για κάτι τέτοιο. Προηγουμένως βέβαια μου είχε αναφέρει ότι η οργάνωση διέθετε 600 δισ. δολάρια για να σώσει την Ελλάδα και άλλα 50 δισ. για να σώσει την Κύπρο. Δυστυχώς με καθυστέρηση τουλάχιστον ενός έτους, κατάλαβα ότι η υπόθεση θύμισε το νερό του καματερού και υπέβαλα την παραίτησή μου.

Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για την καλοπροαίρετη ανάμειξή μου σε μια τέτοια υπόθεση με την οποία ουδεμία σχέση επιθυμώ πλέον να έχω.

Ο κ. Καρυώτης είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, αρμόδιο για θέματα Διεθνούς Δικαίου της ΘάλασσαΠηγή: Κολλητός του Βενιζέλου, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην απάτη με τα 600 δισ. των ομογενών | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/70766#ixzz28RfFFxRc

tziger

όσο για τις διάφορες πηγές χρηματοδότησης,εκτός ΔΝΤ και ΕΚΤ, δηλ. Πούτιν,η πρόσφατη εξέλιξη με την χρηματοδότηση της Κύπρου: "Δανείζουμε την Κύπρο με 5 δις euro, αρκεί να συγκροτηθεί τροικα και μηχανισμός στήριξης απο την Ε.Ε. ΜΕ Ρώσσο εκπρόσωπο( αντι για τον Τόμσεν)...) Δυστυχώς τιποτα δεν είναι τζάμπα σ αυτήν την παγκοσμιοποίηση...

Βεβαια σ αυτην την φτωχή χώρα αναγκάστηκε η διοικηση της Πολεμικής Αεροπορίας να βγάλει ανακοίνωση οτι δεν μας ψεκάζουν..ή μας ψεκάζουν τελικά..?

tziger


larus audouinii