Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 213
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 235
  • Total: 235

ΔΩΡΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 29, 2004, 01:07:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

από όλα τα δώρα που δεχτήκατε μέχρι σήμερα... ποιο ήταν εκείνο που πραγματικά σας συγκίνησε;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

ενα ζευγαρι σκουλαρικια που μου εκανε δωρο η μεγαλη μου κορη αυτα τα χριστουγεννα και που ξερω οτι ηταν παρα πολυ ακριβα, οπως και εκεινη ξερει οτι λατρευω τα σκουλαρικια και δεν βγαινω εξω χωρις να φοραω ενα ζευγαρι απο αυτα! με συγκινησε αφανταστα και την ευχαριστω πολυ γι αυτο!

sun-sweet

Το ωραιότερο δώρο το έλαβα απο τον πατέρα μου, ένα άλμπουμ με φωτογραφίες που συγκέντρωνε απο όλες τις φάσεις τις ζωή μου, καλές και άσχημες.

spellbound

... εχω ακομα μια ζωγραφια της κορης μου, οταν ηταν 5 ετων, με εναν αστραφτερο ηλιο και μια μεγαλη κατακοκκινη καρδια, και δεν ξερω ποιος μπορει να της ειπε το πως γραφεται... αλλα ειχε ενα Πελωωωωωριο
" Μαμα σ'αγαπω", κακογραμμενο μεν, ειλικρινες δε.

Και αυτο το βρηκα ανημερα Πρωτοχρονια στο δεντρο, και η μικρη στεκοταν  διπλα ακριβως, με ενα τεραστιο χαμογελο και τα χερακια απλωμενα γι αγκαλιτσα.

Μα δεν την αλλαξα  με τιποτα εκεινη τη στιγμη...   ]

fmas

Δώρα.......

Ωραίο θέμα........

Έχω πάρει τόσα πολλά που δεν θυμάμαι πλεόν ποιο να διαλέξω....

Αρκετά αγαπημένο δώρο είναι ένα ζευγάρι παντόφλες που μου πήρε ο Κολλητός μου στα γενέθλειά μου...

kuria

Enia

χμ... δώρο που να με συγκίνησε...?

το πιο πρόσφατο: ένα δεματάκι από ένα ψιψινάκι... με συγκίνησε γιατί ήταν απρόσμενο, ψαγμένο, περιποιημένο και με πολύ πολύ αγάπη...
σ'ευχαριστώ ζουζουνίτσα... :D

θα πρέπει να αναφέρω επίσης συνολικά τα δεματάκια της μαμάς μου... ειδικά το τελευταίο που μου είχε στείλει με την κολλητή μου, πριν το πάσχα... είχε τα κλασσικά που πάντα περιμένω, κουλουράκια, τσουρέκι, τη λαμπάδα μου από τη νονά μου (ναι, είμαι παραδοσιακό παιζάκι λέμε!)...
αλλά τη διαφορά έκαναν τα ψιλοπραγματάκια που είχε βάλει μαζί... μια σοκολάτα ΙΟΝ, ένα υάκινθο σε γλαστρούλα που ξέρει πως λατρεύω το άρωμά του, και άλλα που δεν τα θυμάμαι... δεν θα ξεχάσω όμως πως όταν διάβασα την καρτούλα έκλαιγα με αναφιλητά... :) highlight η υπογραφή του μπαμπά και του αδερφού μου στην κάρτα... :)

μου έχει λείψει να κάνω πάσχα με τους δικούς μου...

άει στο καλό σας με συγκινήσετε πάλι χαμένα!!....  :)

spellbound

Ενιακι,

αυτα ειναι που μενουν.... :wink:
θα τα θυμασαι ακομα και οταν φτασεις στην ηλικια μου και ακομα και πολυυυυυυυ αργοτερα! (ελπιζω ομως να τα εκτιμας και τοτε κοριτσαρα μου )

moon-fairy

ena daxtylidi pou to latreyw mou to exei kanei dwro h kollhth mou

PoiSoN_GiRL

ψιψινακι μου δεν ξερω αν ηταν περιποιημενο .. αλλα ηταν με πολυ πολυ αγαπη ! σ' αγαπαω βρε και πιστευω οτι το νοιωθεις αυτο !!  :wink:  :lol:

Δωρο .. αχμμμ .. φετος τον χειμωνα που ειχα την ατυχια να περασω μια ασχημη κατασταση υγειας , ενας απιστευτος ανθρωπος μου εστειλε λουλουδια και σταθηκε πολυ κοντα μου ολο το διαστημα που δεν ημουν καλα ... Ηταν απο τα πιο σημαντικα δωρα πραγματικα ! Να ειναι καλα οπου κι αν βρισκεται !!  :lol:

spellbound

Α, δε μου τα λες καλα νυφουλα μου...... ]

PoiSoN_GiRL

Του εβγαλα την ψυχη πεθερουλα μου !!
Αλλα παραπονο δεν εχω ! Ηταν και ειναι ενας ανθρωπος που παντα θα υπαρχει στην καρδια μου  :lol:

kuria

σημερα μου εφερε ενας πιτσιρικας στο νοσοκομειο, ενα μεγαλο μπαλονι με μια καρδουλα μεσα... με συγκινησε το σκασμενο...

akatanomastos

Gia mena to megalytero dwro htan otan phra gia prwth fora sta xeria mou thn koroula mou kai thn taisa to zaxaronero pou dinoun sta mwra otan geniounte. H apolyth eftyxia, ola ta alla epontai.  ]

chriastina

Με έχουν συγκινήσει αρκετά δώρα,άλλοτε το είδος του δώρου και άλλοτε το άτομο που σκέφτηκε να μου κάνει ένα δώρο.
Το τελευταίο δώρο που με συγκίνησε ήταν ένα ρολόι κι αυτό γιατί ξέρω πως το άτομο που μου το πήρε κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες (χωρίς να πάρω είδηση)να μάθει τι θα μου άρεσε και τι σχέδιο.

235 Επισκέπτες, 0 Χρήστες