Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 347
  • Total: 348
  • Leon

Κάτι κακό συνέβη (;)

Ξεκίνησε από Nikos Apomakros, Φεβρουαρίου 16, 2013, 06:56:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Το me είσαι εσύ.
Με, σε, τε που λένε...
Κι εγώ όταν μπαίνω για εμένα βλέπω το me όλους τους άλλους κι εσένα φυσικά βλέπω το nick name σου κανονικά....

Συνοπτικά ο κάθε ένας βλέπει τον εαυτό του ως me και όλους τους άλλους κανονικά... και οι άλλο τον βλέπουν με το όνομα του και όχι ως me....

(κακό που μας βρήκε βρε παπαδίτσα... )

kuria

εμενα το μονο κακο που μου συνεβη σημερα ειναι οτι την ωρα που επλενα τα μουτρα μου σηκωσα το κεφαλι και τα ειδα στον καθρεφτη... κοψοχολιαστηκα λεμε...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

jcdenton

Είδες τα πιο ομόρφα μουτράκια των Αθηνών;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

η αληθεια ειναι πως αν φορουσα τα "ελεηστε τον αομματο" γυαλακια του τυπου στο αβαταρι σου, μπορει και να μην ειχα τρομαξει τοσο...   :lol:  :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

larus audouinii

Να έρθω να το κάνουμε μαζί και να δεις τρομάρες ...χαχαχαχα

katinaki

[quote user="kuria" post="373374"]εμενα το μονο κακο που μου συνεβη σημερα ειναι οτι την ωρα που επλενα τα μουτρα μου σηκωσα το κεφαλι και τα ειδα στον καθρεφτη... κοψοχολιαστηκα λεμε...[/quote]

άσε ρε Μαράκι κι εσύ... εμένα έλα να δεις στην κουζίνα που δουλεύω. Κάτι κακό συνέβη θα πεις  :mrgreen:   :lol:

rain

Ρε Κατίνα άλλο μπήκα να γράψω και το ξέχασα με το τακούνι και την διασταύρωση των αστραγάλων σου.
Έτσι δουλεύεις στην κουζίνα εσύ? :D  :D  :D

katinaki

[quote user="rain" post="373631"]Ρε Κατίνα άλλο μπήκα να γράψω και το ξέχασα με το τακούνι και την διασταύρωση των αστραγάλων σου.
Έτσι δουλεύεις στην κουζίνα εσύ? :D  :D  :D[/quote]

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

όχι με κλειστό παπούτσι σπορ δουλεύω μην πέσει και τίποτα βραστό πάνω μου  :mrgreen:

347 Επισκέπτες, 1 Χρήστης