Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 239
  • Total: 240
  • Leon

Μια ευχή

Ξεκίνησε από KostasD33, Νοεμβρίου 27, 2013, 09:29:58 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

"Την επόμενη ζωή μου θέλω να τη ζήσω ανάποδα.

Ξεκινάς από νεκρός κι έτσι το γλιτώνεις αυτό.

Μετά ξυπνάς σε ένα γηροκομείο κι αισθάνεσαι κάθε μέρα και καλύτερα.

Σε πετάνε έξω από το γηροκομείο, γιατί δεν είσαι πλέον τόσο γέρος.

Πηγαίνεις και εισπράττεις τη σύνταξή σου και μετά όταν αρχίζεις να δουλεύεις σου δίνουν δώρο ένα χρυσό ρολόι και κάνουν πάρτι για σένα την πρώτη μέρα στη δουλειά.

Δουλεύεις τα επόμενα 40 χρόνια μέχρι να γίνεις αρκετά νέος για να χαρείς την ζωή.

Κάνεις πάρτι, πίνεις αλκοόλ και γενικά είσαι 'ατακτούλης'.

Μετά είσαι έτοιμος για το γυμνάσιο.

Στη συνέχεια πας στο δημοτικό, γίνεσαι παιδί, παίζεις.

Δεν έχεις ευθύνες, γίνεσαι βρέφος μέχρι την στιγμή που γεννιέσαι.

Μετά περνάς 9 μήνες κολυμπώντας σε ένα πολυτελές σπα με όλα τα κομφόρ, κεντρική θέρμανση και πλήρη εξυπηρέτηση, κάθε μέρα και μεγαλύτερο χώρο και νάτο...

Τελειώνεις σαν...ένας οργασμός..."

[align=right]
Γούντυ Άλεν[/align]

pixie

Η ιδέα αυτή μου φαίνεται εντελώς οικεία καθώς φέρνω κατά νου μια γνωστή και αγαπημένη μου ταινία με τον Μπραντ Πιτ στο ρόλο ενός άντρα που γερνούσε με αντίστροφο τρόπο, προ πενταετίας.

''Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον'' λέγεται η ταινία [The Curious Case of Benjamin Button] και με τη διαμόρφωση του σεναρίου για σινεμά είχαν ασχοληθεί οι Έρικ Ροθ και Ρόμπιν Σουίκορντ, το σενάριο όμως αυτό ήταν  βασισμένο στο ομότιτλο διήγημα του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ, που είχε ήδη γραφεί το 1921.

Συνεπώς τι να μας πει κι ο Γούντι σε επίπεδο πρωτοτυπίας... :smile:

papadia

...ολα σωστα pixie

εκτος απο ενα

η πρωτοτυπια του Γουντυ

ειναι  στη τελευταια φραση

"κ τελειωνεις σαν ενας οργασμος""""""" :lol:  :lol

(ολα τα λεφτα......)
...οσο μπορω...οταν μπορω...

KostasD33

Συμπέρασμα Α
Και ο οργασμός από μόνος του είναι μια ευχή

KostasD33

Αφιερωμένο σε αυτούς που προσπαθούν να δώσουν χαρά και αγάπη σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.
Αφιερωμένο σε αυτούς που προσπαθούν να εκπληρώσουν ανείπωτες ευχές....

Αφιερωμένο σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.... και είναι πολλοί...

[align=center]
[/align]

κώστας

[size=13]Ρε κουμπάρε, αυτό το στοπ-καρέ προκαλεί αηδία. Όπως και ένα χειρουργείο. Εύχομαι να μην βάλεις video με εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, στο σημείο που το νυστέρι πάει να σκίσει τον (λουσμένο με αντισηπτικό) θώρακα του ασθενή.[/size]
eLe

KostasD33

Μπλιαχ δεν αντέχω ούτε ένεση να βλέπω και αλλάζω κανάλι τι ανοιχτή καρδιά μου λες τώρα...

Πέρα απ αυτό και περί ευχών θυμήθηκα μια άλλη που στροβιλίζει το μυαλό μου

Αν είναι να πάθω κάτι σοβαρό στην υγεία ας είναι καρδιακή προσβολή...
Ή πας μια κι έξω (μπαμ και κάτω που λένε) ή άμα την σκαπουλάρεις δεν έχει σημαντικά κουσούρια .... (σαν κάτι εγκεφαλικά ή κάτι βαριά τροχαία με σπασμένες σπονδυλικές στήλες κλπ)

(μακάβριο το κάναμε γμτ)

larus audouinii

[quote user="KostasD33" post="374517"]Μπλιαχ δεν αντέχω ούτε ένεση να βλέπω και αλλάζω κανάλι τι ανοιχτή καρδιά μου λες τώρα...

Πέρα απ αυτό και περί ευχών θυμήθηκα μια άλλη που στροβιλίζει το μυαλό μου

Αν είναι να πάθω κάτι σοβαρό στην υγεία ας είναι καρδιακή προσβολή...
Ή πας μια κι έξω (μπαμ και κάτω που λένε) ή άμα την σκαπουλάρεις δεν έχει σημαντικά κουσούρια .... (σαν κάτι εγκεφαλικά ή κάτι βαριά τροχαία με σπασμένες σπονδυλικές στήλες κλπ)

(μακάβριο το κάναμε γμτ)[/quote]

Καλά που το κατάλαβες Κώστα...που το κάναμε ψιλομακάβριο. Πιάσε την ηλικία του Μητσοτάκη και μετά το συζητάμε. :razz: Ο σοφός λαός λέει πως η ζωή είναι γλυκιά.  :grin:

Πλάκα πλάκα στην εγχείρηση που έκανα περίμενα υπομονετικά το χειρουργείο 2 μήνες. Είχα τιμ και από νέα σχετικά τσακαλάκια από το πανεπιστήμιο. Θυμάμαι πως γελούσαμε μέχρι τις ανάσες του οξυγόνου μαζι με την νάρκωση. Πέρασαν και με είδαν μετά, τον θάλαμο τον κάναμε χώρο εστίασης και πονούσα γμτ την πρώτη μέρα. Δεν φοβήθηκα, όλως παραδόξως, ούτως ή άλλως η ζωή μάχες απαιτεί να δίνουμε καθημερινά, μια αρένα είναι. Το θέμα είναι να ζεις, να έχεις επιλέξει καλά και εκπληρώσει.

larus audouinii

Η στάση είναι στο παιδί που χαμογελά.
Αφήνοντας πίσω από το νήμα που κόπηκε τις αντιξοοότητες, τις δυσκολίες, στο τέλος τα πρότυπα του κόσμου μας.
Αυτή την στιγμή δεν είναι αυτά, είναι η χαρά, η πληρότητα και η αισιοδοξία Οι γονείς του- οι άγγελοί του, καμαρώνουν, έχουν ξεχάσει τους κόπους και τις δυσκολίες.
Μακάρι στις γκρίζες μέρες που περνάμε να μην ξεχνάμε να χαμογελάμε όπως ένα παιδί και ας μη φαίνεται καθαρός ουρανός στο αύριο. Μακάρι να έχουμε αγγέλους δίπλα μας.

pixie

katinaki

papadia

...εκτος βεβαια απο την υγεια την οποια

ευχομαι να την εχετε ολοι σας

επισης οτι αγαπατε ...να σας αγαπαει...

κ οτι επιθυμειτε ..να σας επιθυμει...

το θεωρω πολυ αναγκαο αυτο!!!!
...οσο μπορω...οταν μπορω...

κώστας

[size=13]Κατηγορείς τον sevenseas αλλά κι εσύ ένα "ζ" το ξέχασες.[/size]
eLe