Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 473
  • Total: 473

ηνεα κετροδεξια

Ξεκίνησε από sevenseas, Δεκεμβρίου 23, 2013, 03:28:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

[size=14]η Αρστερα , η πραγματικη Αριστερα επαγγελεται θεσμους κι αρχες , που πηγαινουν την κοινωνια προστα
Η πραγματικη Αριστερα ειναι ρωτοπορα στις κοινωνκες αλλλαγες.
Ας μου πει ενας ΕΝΑΣ ποιες αλλαγες προτεινει οΣΥΡΙΖΑ?
καμμια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ουτε μια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οι εξαγγελιες του περιοπριζονται μονο στο...............
Θα επαναφέρουμε τα πράγματα εκεί που ήσαν !!!!!!!!!!!!!
με λίγα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οππισθοδρμικος κι αντιδραστικος
Θαμου πειτε τοτε ο λαος γιατι τον βγαζει πρωτ κομμα?
μα και η Χσυση Αυγη εχει ανοδο
τέλος και συμπαρασματικα ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελει την νεα κεντροδεξια ,που δεν μπορεσε να τα καταφερει
οι συνομιλίες κι οι αποδοχές του Τσιπρα σε Αμερική κι Ευρώπη αυτό δειχνουν,
μια νεα διαχειριση
[/size]

κώστας

eLe

KostasD33

(θες ή δεν θές δηλαδή χιόνι?)

(θα ψάξω να δω αν έχει καταιγίδα)

Υπενθύμισε μου αν σου το έχω πει ότι ήσουν και είσαι και θα είσαι γκρινιάρης.

papadia

[quote user="KostasD33" post="374592"](θες ή δεν θές δηλαδή χιόνι?)

(θα ψάξω να δω αν έχει καταιγίδα)

Υπενθύμισε μου αν σου το έχω πει ότι ήσουν και είσαι και θα είσαι γκρινιάρης.[/quote]

..ειμαι κιεγω λιγο γκρινιαρα κ ολιγον ....πολυ ολιγον...οσο παταει η γατα...ιδιοτροπη

δε ξερω αλλα μου χαλαει την αισθητικη μου η κακη ορθογραφια κ συγνωμη κιολας δηλαδη

που το λεω....χρονιαρες μερες :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

papadia

...αναφερομαι στις επτα θαλασσες...στους επτα ωκεανους....στους επτα σοφους της αρχαιοτητος...στα επτα θαυματα του κοσμου  στα επτα κακα της μοιρας μας.. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

sevenseas

μαλλον παπαδα δνε ξεψωριζεις την ορθογραφια απο τα πληκτρολογια λαθη
εμενα με ενοχλει η αγραμματοσυνη κιη μκροωυχια
συγγνωμη κι ολας
για πς μας που βλεπεις κακη ορθογρφα ?
φαινεται η περψυωπια της ηλικιας σου φταιει

sevenseas

ετσι να μην μπορεις να διαβασεις

sevenseas

Κωστα ντιγαση δεν υπαρχει στι γραφεν μου
μαλλον δεν διαβασες καλα
ανοοδο εχει οχι μονο ο Συριζα αλλα και η ΧΑ
τππι επιισημανα γιατι ο λαικισμος σε περιδους κρισης ανεβαζει τα ποσοστα των λαικιστών και των σωτηρων !!!!!!!!!!!!!!με ειρωνικη διαθεση . Οι μικροαστοι προστρεχουν σ΄αυοτυς για να τους σωσουν
 προσεξα τ πλητκτρολογιο μου καπως που κι εσυ μου ειπες πεωσ ειναι δυνατον να γραφω μ΄αυτο  γιατι καποιες που ειναι σχετες με οποιοδηπτε θεμα εδω μεσα θελουν να με μαθουν ρθογραφια χαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε τις ερμες

pixie

Μετά μεγάλης χαράς κε παρησίας χερετίζω την απλούστεφσιν της ορθογραφίας, καθότι κε το δικό μου πληκτολόγιο - προσφάτος αφτονομηθέν - ενίοτε πανθάνει διαλήψεις.

Αν και ίμεθα εκλογικός νεκροί διακρίνουμε βεβέως κε το εκλογικόν λίπασμα παρά την πρεσβύοπον ηλικείαν. ;-)

Δεν χορεί αμφιβολίαν περί τούτου, η θεία πρόνια και η δημοκρατία καταφανός στο τέλος θα νικίσουν - ως συνήθως - οπότε διατηρώ την ψυχραιμία μου ακερέα.  :razz:

Αφτά επί του θέματος σημιώνοντας ότι στη Θεσσαλονίκη, παρά την πολή κακή επίδρασι της εθαλομίχλης, τα καταστίματα μπουγάτσας λιτουργούν εβρύθμως.  :mryellow:

κώστας

μαλλον δεν διαβασες καλα

[size=13]Εδώ το τερμάτισες.[/size]
eLe

sevenseas

καωστακη ετσι το ερημωσες το δολιο α33
[αοτνβ και παλι των ομματιων μου και την κανω

για την κεντροαριστερα ειναι το θεμα
αλλα παπαρια κανεις δεν εχει να μιλησει γι΄αυτο

sevenseas

οσο για λαποια παπαδια, τι να της απαντήσω?
βλημα γεννηθηκε
βλημα α πεθανει

papadia

[quote user="sevenseas" post="374611"]οσο για λαποια παπαδια, τι να της απαντήσω?
βλημα γεννηθηκε
βλημα α πεθανει[/quote]

...αναρωτιεμαι ...τι σου εκανα βρε αγορι μου κ εχεις τοσο μενος μαζι μου???

μηπως (λεω εγω τωρα ..μηπως) μου ζητησες να σου κατσω...κ δε σου εκατσα?????

πως αλλοιως αληθεια να εξηγησω το τοσο μενος σου.....αχ αχ ποθος κ παθος ειναι βρε... :lol:  :lol:  :lol:

αλλα οκ....αντε παρε λοιπον τα κουβαδακια σου

κ αντε σε αλλη παραλια......

ααααα και κατι ακομα

εισαι τυχερος που το βλημα μου δε σε επληξε....

μα πολυ τυχερος λεμε...... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

pixie

[quote user="sevenseas" post="374610"]για την κεντροαριστερα ειναι το θεμα
αλλα παπαρια κανεις δεν εχει να μιλησει γι΄αυτο[/quote]
Μάλιστα... Είπα να μην το πάρω σοβαρά, αλλά με ενοχλεί ο εύκολος και πρόχειρος τρόπος που μπαίνουν κάποιες ετικέτες. Επίσης με ενοχλούν οι συντεχνίες και ο λαϊκισμός και οι γαλαζοπρασινοκόκκινες συμμορίες.
Το θέμα δεν είναι ιδεολογικό, δλδ. δεν είναι ζήτημα πολιτικής κουλτούρας, είναι να δοθούν εφικτές λύσεις στα προβλήματα. Κάποιος να μιλήσει επιτέλους με ανθρώπινη γλώσσα και να σταθεί ικανός να υποστηρίξει πρακτικά ένα σχέδιο ευφυούς ανάπτυξης με προοπτικές και δυνατότητες. Μεθοδικά, ουσιαστικά, με σταθερούς κανόνες και κυρίως αξιόπιστα και δίκαια.

Εδώ που φτάσαμε, έχει τόση σημασία ποιό κόμμα θα είναι αυτό?
Ποιός θα κάτσει να ασχοληθεί με θεωρίες που καθημερινά αυτοακυρώνονται?

κώστας

[size=13]Υποθέτω ότι έγινε αντιληπτό πως το "είμαι κι εγώ λίγο γκρινιάρα" (papadia) αναφέρεται στο "ήσουν και είσαι και θα είσαι γκρινιάρης" (KostasD33) το οποίο αναφέρεται σε μένα, χωρίς φυσικά να ισχύει αυτό σώνει και καλά, όπως υπονοεί το "κι". Θέλω να πω δηλαδή ότι δεν με ρώτησε για να με συμπεριλάβει στον κόσμο της. Ούτε βέβαια της έχω γκρινιάξει ποτέ. Εν ολίγοις, σοφόν το σαφές.[/size]
eLe

473 Επισκέπτες, 0 Χρήστες