Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 359
  • Total: 359

Τι είναι..

Ξεκίνησε από Atma, Ιανουαρίου 02, 2005, 01:57:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

Παράθεση από: "kap"είχα διαβάσει κάπου "πως μπορείς να δεις έναν πίνακα και να μην σκεφτείς ότι κάποιος τον ζωγραφισε".

ακριβώς δημιουργός!!

Atma

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "loucas"Ο Δίας
ΟΙ ινδιανοι

Λεξάριθμος 285
xmxmxmxmxmxm......theos an einai..........

αυτό περί λεξαρίθμων του λουκά είναι μεγάλη
ιστορία αν μπορώ να πω επιστήμη ή θεωρία
θα γράψω δυο λογάκια
αλλά δείχνει το θεός
με ποια άλλη λεξη ταιρίαζει

Atma

Παράθεση από: "loucas"Αγιος
Αγαθός
Θεός
Εχουν λεξαριθμο 284

Λεξάριθμος= το σύνολο, το άθροισμα το αριθμητικό που έχει
η κάθε λέξη και είναι μοναδικό. ¨Οταν δύο λέξεις ή και φράσεις
έχουν το ίδιο λεξάριθμο τότε αυτές συμφωνούν λεξαριθμικώς και
αυτό ονομάζεται λεξαριθμητική ισοψηφία
Η ελληνική γλώσσα είναι μια εφυής μαθηματική κατασκεύη
Χρόνια πριν την εποχή του Πυθαγόρα γεννήθηκε το αρχετυπικό
ελληνικό σύστημα το οποίο αποτελείτο απο 27 σύμβολα..
Α=1, Β=2 Γ=3 κοκ
τα 24 της αλφαβήτα και 3 ακόμη τα οποια υπάρχουν (3) στο ιωνικό αλφάβητο.

kap

Ακούγεται ότι πρέπει να υπηρετούμε τον θεό και άλλα παρόμοια. Το ποιο ωραίο που έχω ακούσει είναι το πως μπορεί κάποιος να υπηρετήσει το υπέρτατο Ον, αυτόν που τα έχει δημιουργήσει όλα, είναι ηλίθιο να πιστευεί ο κόσμος ότι μπορεί να δώσει κάτι σε αυτόν που τα έχει όλα. Και αν ο "θεός" ζήτάει? μήπως δεν είναι αυτός που πιστεύουμε και είοναι κατι άλλο.

Atma

Παράθεση από: "kap"Ακούγεται ότι πρέπει να υπηρετούμε τον θεό και άλλα παρόμοια. Το ποιο ωραίο που έχω ακούσει είναι το πως μπορεί κάποιος να υπηρετήσει το υπέρτατο Ον, αυτόν που τα έχει δημιουργήσει όλα, είναι ηλίθιο να πιστευεί ο κόσμος ότι μπορεί να δώσει κάτι σε αυτόν που τα έχει όλα. Και αν ο "θεός" ζήτάει? μήπως δεν είναι αυτός που πιστεύουμε και είοναι κατι άλλο.

για μένα καπ  ισχύει το
η ζωή μου έχει νόημα και είμαι ευγνώμων για την δύναμη που την δημιούργησε.

Ο Λιαντίνης λέει κάτι εξίσου που με βρίσκει σύμφωνη
όποιος πιστεύει στο θεό έχει μέσα του έναν νεκρό θεό
όποιος δεν πιστεύει έχει μέσα του έναν νεκρό άνθρωπο..
αδύνατη λογικά η ύπαρξη θεού
αλλά συνάμα ισάξια με την ανθρώπινη ανάγκη πίστεως

kap

Atma με εκπλύσεις ευχάριστα, καίρό είχα να ακούσω για τον Λιαντίνη.
Συμφονώ ότι το να συλάβει΄ο  ανθρώπινος νους σε πληρότητα την ένοια του δημιουργού είναι ασύληπτο, μόνο μέσες άκρες.

Οι αρχαίοι λέγαν ότι είναι αγέννητος, γιατί αν είχε γεννηθεί θα έπρεπε να παιθάνει. Αυτό είναι ένα παράδειγμα που μπορεί να προκαλέσει συγχηση στον ανθρώπινο νου, που θα σκεφτεί απλά "αν δεν γεννηθεί πώς θα υπάρχει"

Atma

και αν δεν υπήρχε κόσμος δημιουργημένος
σε τι ήταν θεός στο χάος;
στο μηδέν;
σε τι;

hliostalaxth

o kathenas exei enan diaforetiko monadiko tropo na antilambanetai kapoious orous pou apo paidia mas exoun fitepsei batheia mesa sto myalo mas mazi me thn kathos prepei epeksygish tous..
gia mena theos den einai tipote allo apo thn mama energeia kathe praksh pou kanoume apeleytherwnei analogh energeia thetikh h arnhtikh ..ayth h energeia sisoreyetai kai analoga poia yperisxiei kathe fora fernei ta analoga apotelesmata sto ghino epipedo...oso twra gia tis dwniseis pou dexetai o kathenas ksexwrista aytes eiani apotelesma ths energeias pou exei dhmiourgisei me tis prakseis tou gyrw apo ton eayto tou se syndiasmo me thn epikratousa energeia tou xwrou pou biwnei thn katastash kai telika thn pio megalh sfera ths energeias pou epikratei ston topo pou zei..

kap

έχεται βαλθεί να με τρελάνεται. Σε αυτό το site έχω εκπλάγει, με την βαρύτητα και την βαθύτητα όσον λέτε, όσο δεν έχω εκπλαγεί σε όλη μου τη ζωη. Μπράβο σας κορίτσια. Αρκετά πιο ευαίσθητες απο ότι βλέπω απο τους άντρες σε αυτό το θέμα.

Ηλιοστάλαχτη ή είσαι πολύ προχωρημένη ή κάτι έχεις διαβάσει - μάθεις.
Για αποφυγή παρεξήγησης και τα δυο καλά είναι.

Atma

καπ εγώ πάλι άντρες δεν βλέπω να απαντάν
πλην εσένα..
έχεις εκπλαγή;
χμμμ με τι;;;

όσο για την ηλιόστακτη
δεν πολυκατάλαβα τι έγραψε

kap

έλα ντε λες και δεν το ήξερα.
αλλά μεταξύ μας ούτε γυναίκες περίμενα να ασχολούνται ιδιαίτερα.
Η μεγαλήτερη έκπληξη, θετική, από όλες ήταν η Ηλιοστάλαχτη που από ότι φέναιτε το έχει πάρει πιο "σοβαρά".

Atma

Παράθεση από: "kap"έλα ντε λες και δεν το ήξερα.
αλλά μεταξύ μας ούτε γυναίκες περίμενα να ασχολούνται ιδιαίτερα.
Η μεγαλήτερη έκπληξη, θετική, από όλες ήταν η Ηλιοστάλαχτη που από ότι φέναιτε το έχει πάρει πιο "σοβαρά".

δεν με εξηγάς εσύ τι είπε πάνω κάτω η ηλιοστακτη
ημουν που ήμουν ζαλισμένη
αποτελειωσα χεχε
αυτό, το αποτελεσμα τις ενέργειας που έχει δημιουργήσει γύρω του,
σε σχέση με την ενέργεια που επικρατεί γύρω του
σόρι που θα φανεί χαζό
αλλά θεός
είναι η ενέργεια των πράξεων μας σε συσχέτιση με την ενέργεια του σύμπαντος; αυτό καταλαβαίνω μέσες άκρες..

Ntama

Κατά την γνώμη μου είναι η ύψιστη δύναμη στην οποία έχουμε ολοι μας την ανάγκη να πιστεύουμε...

kap

Atma η Ηλιοστάλαχτη αναφερεται κυρίως στο παιχνίδι των ενεργείων, την συγκροτηση τους και την επιροή τους στον άνθρωπο. Για τον θεό αναφέρει ότι " δεν είναι τίποτε άλλο από την μαμά ενέργεια" δηλαδή την αρχέγονη ενέργεια που έκανε την αρχή ή κάπως έτσι.

NOSFERATOU

Τί είναι Θεός.....Μήπως θάπρεπε νά αναρωτηθούμε πρώτα με τό τί είναι Ανθρωπος;..Πιστεύω ότι άν ανακαλυψουμε τόν Ανθρωπο οι θεοί σάν έννοιες θά αρχίσουν να....θολώνουν......

359 Επισκέπτες, 0 Χρήστες