Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 272
  • Total: 272

ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 08, 2005, 06:57:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

ααααααα ολα κι ολα μπαρμπα - Νικο
εγω 18 ειμαι .. τον Ιουνιο τα εκλεισα .. εχω και μαρτυρες την Γωγω που ειναι 17 και την Λιλα που σε λιγο κλεινει τα 16 ..

(μην κοιτας που κατω απο το avatar γραφει λαθος νουμερο .. χαλασε η ιστιοσελιδα και τα δειχνει ολα λαθος ...)  :shock:

Anonymous

Σωστά 18 είναι αλλά ο μπάρμπας εννοεί 18 γυναίκες σαν και μας  ]

spell

εγω φανταζομαι  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

και ας μην ανηκω στη ιερα τριαδα  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

xhmeia

mazi soy spell  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:    :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P                                        :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P   :P  :P  :P  :P

spell

xhmeia,  mpas kai na kanoume pentada  ???? :D  :D  :D  :D  :D (an mas theloun ta alla koritsia leme fysika....

fmas

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ααααααα ολα κι ολα μπαρμπα - Νικο
εγω 18 ειμαι .. τον Ιουνιο τα εκλεισα .. εχω και μαρτυρες την Γωγω που ειναι 17 και την Λιλα που σε λιγο κλεινει τα 16 ..

(μην κοιτας που κατω απο το avatar γραφει λαθος νουμερο .. χαλασε η ιστιοσελιδα και τα δειχνει ολα λαθος ...)  :shock:

Μα Poisonaki μου η πραγματική ηλικία από την εγκεφαλική πάντα έχει μία διαφορά....... Τώρα μικρή ή μεγάλη αυτό παίζεται.........

PoiSoN_GiRL

λολ ! Γιαννακοοοοοοοοοοοο με τον εχθρο εισαι κι εσυ βρε ?? υπονοεις οτι εγκεφαλικα ειμαι 5χρονο ?? αμα σε πιασω ........ αχ !  :P

Anonymous

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

PoiSoN_GiRL

οχι σκετο καλο ... τοση ωρα το σκεφτομουν ... ΤΡΙΚΑΛΟ να λες να καμαρωνω !!  :P

spellbound

Παράθεση από: "spell"xhmeia,  mpas kai na kanoume pentada  ???? :D  :D  :D  :D  :D (an mas theloun ta alla koritsia leme fysika....

ε, δε μας θελουν αλλα  υπαρχει και η δυναμη των δυο βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :twisted:

Enia

:shock: εγώ τώρα σε ποιο θέμα να πάω να γράψω σχετικώς!? εδώ, στο απορίες, στο κλίκες ή στο ρόμπες?! 8)

spellbound

[size=9]οπου θες βρε, ολα παιζουν!!![/size]

:D  :D  :D  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

ποιος δεν σας θελει ορε να παρω το σπαθι μου και να τον καθαρισω ??  :evil:
λοιπον εχω φτασει στο εξης συμπερασμα .. η ενοτητα ''ΣΧΕΣΕΙΣ'' πρεπει οπως ειναι να την βουτυξω να την ριξω μεσα στο ''ΧΙΟΥΜΟΡ'' !!!!!!!
λολ ! πως καταντησε ετσι ?!?!?!?! (θα με κρεμασει η διευθυνση !! χαχαχαχαχα )  :P  :P

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ποιος δεν σας θελει ορε να παρω το σπαθι μου και να τον καθαρισω ??  :evil:
λοιπον εχω φτασει στο εξης συμπερασμα .. η ενοτητα ''ΣΧΕΣΕΙΣ'' πρεπει οπως ειναι να την βουτυξω να την ριξω μεσα στο ''ΧΙΟΥΜΟΡ'' !!!!!!!
λολ ! πως καταντησε ετσι ?!?!?!?! (θα με κρεμασει η διευθυνση !! χαχαχαχαχα )  :P  :P
ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

spellbound

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ποιος δεν σας θελει ορε να παρω το σπαθι μου και να τον καθαρισω ??  :evil:

Ψιτ, μικρη, .... αμα ταξεις παγωτακι στη διευθυνση νοου προμπλεμ !!! ]

272 Επισκέπτες, 0 Χρήστες