Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 269
  • Total: 269

ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 08, 2005, 06:57:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ποιος δεν σας θελει ορε να παρω το σπαθι μου και να τον καθαρισω ??  :evil:
λοιπον εχω φτασει στο εξης συμπερασμα .. η ενοτητα ''ΣΧΕΣΕΙΣ'' πρεπει οπως ειναι να την βουτυξω να την ριξω μεσα στο ''ΧΙΟΥΜΟΡ'' !!!!!!!
λολ ! πως καταντησε ετσι ?!?!?!?! (θα με κρεμασει η διευθυνση !! χαχαχαχαχα )  :P  :P

Ψιτ, μικρη, .... αμα ταξεις παγωτακι στη διευθυνση νοου προμπλεμ !!! ]
Ναι καλα, αυτη ρε μονο ταζει, θα ταξει, θα το παρει και θα το φαει μονη της!!!!!!!!!!!!! τετοια σουρουκλεμε ειναι!!!!!!!!!!

spellbound

Μα..... αυτη ειναι η γυναικεια φυση Νικολακη μου  ]

Enia

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"Ναι καλα, αυτη ρε μονο ταζει, θα ταξει, θα το παρει και θα το φαει μονη της!!!!!!!!!!!!! τετοια σουρουκλεμε ειναι!!!!!!!!!!

έεεελα ρε! μη γίνεσαι άδικος... είπαμε, μπορεί το πριζονάκι μας να είναι λίιιιγο λιχούδα (και πάλι καλά, φαντάσου να μην έτρωγε να πάρει και καμιά θερμίδα παραπάνω!) αλλά όλα κι όλα! σε μερικούς ανθρώπους έχουμε αδυναμίες και δεν χαλάμε χατήρια! άμα κάτι το υποσχεθεί η φιλενάδα μου το κρατάει και με το παραπάνω! μάρτυρας εγώ! :D

σημείωση: το παγωτάκι είναι η εξαγορά για τα μικρά καθημερινά σφαλματάκια... έτσι όπως πάμε εμείς θα θέλουμε όλη τη Δωδώνη για να λυτρωθούμε! lol :P

kuria

τώρα φταίω εγώ να σας ανταποδώσω το μπαχάλεμα παλιοσουρτούκια;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "kuria"τώρα φταίω εγώ να σας ανταποδώσω το μπαχάλεμα παλιοσουρτούκια;

χαχαχαχα ! kuria μου αν κανεις μια βολτα στα θεματακια θα παθεις σοκ ! δεν εχουμε αφησει θεμα για θεμα (ειτε δικο μας ειναι ειτε αλλου χρηστη ...)

για να δεις ομως τι καλα παιδακια που ειμαστε ... θα κανω μια φιλοτιμη προσπαθεια να το επαναφερω στην αρχικη του μορφη !!

[/u]

Παράθεση από: "kuria"

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "kuria"τώρα φταίω εγώ να σας ανταποδώσω το μπαχάλεμα παλιοσουρτούκια;

χαχαχαχα ! kuria μου αν κανεις μια βολτα στα θεματακια θα παθεις σοκ ! δεν εχουμε αφησει θεμα για θεμα (ειτε δικο μας ειναι ειτε αλλου χρηστη ...)

για να δεις ομως τι καλα παιδακια που ειμαστε ... θα κανω μια φιλοτιμη προσπαθεια να το επαναφερω στην αρχικη του μορφη !!

[/u]

Παράθεση από: "kuria"
ε και η σουρουκλεμε αυτο κανει, ανταποδιδει στο πολλαπλασιο τα γλυκα που της δινεις, δηλαδη της  δινεις ενα? ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!llllllllllllllllllllloooooooooooooooollllllllllllllllllllllllll

Enia

συγκεντρώσου βρε χαμένο...

:roll:

ίσως δεν έχω μάθει να δίνω έτσι... ή μάλλον πιο σωστά, δεν έχω μάθει να ανταποδίδω...!

θα δώσω με την καρδιά μου (είτε σε χρόνο, είτε σε χρήμα, είτε σε συναίσθημα, είτε σε είδος) εκεί που νιώθω πως αξίζει, σε όποιον και ότι κερδίζει το σεβασμό μου, την εμπιστοσύνη μου, την αγάπη μου, την προσοχή μου...

δεν θα σκεφτώ πάντα να ανταποδώσω σε κάποιον που μου έδωσε κατι... δεν το θεωρώ απαραίτητο, δεν νιώθω πως έχω να 'ξεπληρώσω' κάτι... αλλά είναι πάρα πολύ πιθανό να δώσω (εκ νέου) -και μάλιστα πολλά- αν για μένα μετράει ο αποδέκτης...

αντίστοιχα βέβαια, όταν δίνω (ή δίνομαι) δεν περιμένω ανταπόδωση...  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"αντίστοιχα βέβαια, όταν δίνω (ή δίνομαι) δεν περιμένω ανταπόδωση...  :roll:

αυτο ειναι οτι καλυτερο πιστευω !! Δεν ειναι μαγικο να λαμβανεις κατι εκει που δεν το περιμενεις ? Σιγουρα η χαρα και ο ενθουσιασμος ειναι διπλος απ' οτι αν περιμενες κατι (που πολλες φορες δεν θα εισεπραττες κιολας)

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

269 Επισκέπτες, 0 Χρήστες