Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 434
  • Total: 434

Έτσι απλά : ζητείτε

Ξεκίνησε από Atma, Ιανουαρίου 09, 2005, 12:49:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Atma μου............

Δεν μπορώ να απαντήσω, δεν μπορώ να απαντήσω αυτήν την στιγμή..... Είναι πολύ προσωπικό και άμα απαντήσω θα με σχολιάζουν και θα με δουλεύουν 20 μέρες.....  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Atma

αχ φμα

παιδί με χρυσή καρδιά είσαι!!!

ΥΣ αν σε 'πειράζουν' μην μασάς !! Το πήρα το κολάι που λένε..τζάμπα με αποκαλούν κακιά ή οτιδήποτε άλλο ή οτι δαγκώνω κλπ ( μεγάλη η λίστα με τα χαρίσματα μου, πανάθεμα με ) εγώ εδώ είμαι

και  :evil:  γουμαν

Sotis

ΤΕΛΙΚΑ  ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ  ΑΤΜΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΥ ΜΠΟΥΓΑΔΑ.........ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ  ΑΣΤΡΑΦΤΟΥΝ........ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟ  ΕΝΑ ΧΟΤ ΠΡΙΒΕ.................ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ   ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ........

Pappas10

Ως προς τις προθέσεις μου για πάρτυ μετά ούζου σε συνάντηση ΑΤΜΑ - Γκικ, είναι δηλωμένες πολλάκις με την έκφραση "στην ντουλάπα με φραπέ".

Η μπουγάδα είναι ένα ενδιαφέρον θέαμα αν και στις οδηγείες χρήσεως - απ' ό,τι θυμάμαι δηλαδή - αναφέρεται ρητώς η αποφυγή χρήσης έτερων λιπαντικών (ρετσινόλαδο, βαλβολίνη, κρόκου αυγού, σαπουνιού κλπ) αλλά όπως και να έχει η πολυχρωμιά και η πολυγευσία είναι στοιχεία πολυπολιτισμικότητας, εξ' ορισμού λοιπόν αποδεκτά ως θέση από τον Παππά.

Η απάντησις μου καθυστέρησε χαρακτηριστικά μιας και προσπαθούσα - έως ένα σημείο εξακολουθώ να προσπαθώ - να θυμηθώ την ακριβή έννοια της λέξης "Σεξ" (αγγλιστί SEX).

Κάτι μου θυμίζει αυτή η λέξη αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είναι απόλυτα συνδεδεμένη η θύμισις μου με την μπουγάδα.

Με εκτίμηση,

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kathreftis

Παράθεση από: "Pappas10"Ως προς τις προθέσεις μου για πάρτυ μετά ούζου σε συνάντηση ΑΤΜΑ - Γκικ, είναι δηλωμένες πολλάκις με την έκφραση "στην ντουλάπα με φραπέ".

Η μπουγάδα είναι ένα ενδιαφέρον θέαμα αν και στις οδηγείες χρήσεως - απ' ό,τι θυμάμαι δηλαδή - αναφέρεται ρητώς η αποφυγή χρήσης έτερων λιπαντικών (ρετσινόλαδο, βαλβολίνη, κρόκου αυγού, σαπουνιού κλπ) αλλά όπως και να έχει η πολυχρωμιά και η πολυγευσία είναι στοιχεία πολυπολιτισμικότητας, εξ' ορισμού λοιπόν αποδεκτά ως θέση από τον Παππά.

Η απάντησις μου καθυστέρησε χαρακτηριστικά μιας και προσπαθούσα - έως ένα σημείο εξακολουθώ να προσπαθώ - να θυμηθώ την ακριβή έννοια της λέξης "Σεξ" (αγγλιστί SEX).

Κάτι μου θυμίζει αυτή η λέξη αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είναι απόλυτα συνδεδεμένη η θύμισις μου με την μπουγάδα.

Με εκτίμηση,

Παππάς10.

Πατερ  για  να  σε  βοηθήσω  να  διαλευκάνεις  λίγο τις  σκέψεις  σου  θα  σου  θυμίσω το  Essex   που  ήταν   σαπούνι    ίσος  εξακολουθεί   να  υπάρχει  δεν  ξέρω   ( Es-sex )
Άρα  κατά  συνέπεια  έχει  άμεση  σχέση  το  sex  με  την  μπουγαδα  .  

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Pappas10

Παράθεση από: "kathreftis"
Παράθεση από: "Pappas10"Ως προς τις προθέσεις μου για πάρτυ μετά ούζου σε συνάντηση ΑΤΜΑ - Γκικ, είναι δηλωμένες πολλάκις με την έκφραση "στην ντουλάπα με φραπέ".

Με εκτίμηση,

Παππάς10.

Ως λέξη μπορεί... ως θύμηση όμως εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες για τη σχέση του με τη μπουγάδα....

Πάντως βοήθησες την συνειρμική μου διαδικασία και σε ευχαριστώ... πρέπει να πλύνω κάνα πουκάμισο γιατί δεν θα έχω να φορέσω τίποτα στη δουλειά.

Με εκτίμηση.

Παππάς10.

Πατερ  για  να  σε  βοηθήσω  να  διαλευκάνεις  λίγο τις  σκέψεις  σου  θα  σου  θυμίσω το  Essex   που  ήταν   σαπούνι    ίσος  εξακολουθεί   να  υπάρχει  δεν  ξέρω   ( Es-sex )
Άρα  κατά  συνέπεια  έχει  άμεση  σχέση  το  sex  με  την  μπουγαδα  .  

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

ουπς! ο παραπανω συνειρμος σας με εβαλε σε σκεψεις..... :roll:  :roll:  :roll:
τωρα εγω γιατι σταματησα να πλενω με esex? εεεεεεεεεεε? γιατι? :(  :(  :(

Sotis

ΜΙΚΡΙ ΜΟΥ ΑΤΜΑ  ΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟ  ΕΝΑ ΧΟΤ  ΠΡΙΒΕ.....ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΙΣΟ ΚΑΤΙ  ΓΙΑΤΙ  ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΚΔΙΚΕΙΘΗΣ.....ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΛΚΑ......

kathreftis

Παράθεση από: "minoraki"ουπς! ο παραπανω συνειρμος σας με εβαλε σε σκεψεις..... :roll:  :roll:  :roll:

min  anisixis  minoraki  mou  gliko  apla  alakses   stadio  alimono  an  eixes  mini   akoma  sto  Essex  akoma  kai  sto  plisimo  opos  kai  sto   sex  kalo  einai  na  min kolas   se mia  gnosi  apla  probibastikes  lipon  min  anisixis  eisai  se kalo  dromo  kapote  oi   ginekes  plenan  mono  sto  xeri  tora  ektos  apo  to  oti  plenoun  kai  oi antres  uparxi kai  to  plintirio  sto  opio    gnorizis  ales  empiries   kai  esu  8a  emenes  sto  Essex ?  auta  einai  gia  ton  papa   pou  akoma  einai  mperdemenos  oxi  gia  esena ......  :P  :P  :P  :P  :P  :P

minoraki

Παράθεση από: "minoraki"ουπς! ο παραπανω συνειρμος σας με εβαλε σε σκεψεις..... :roll:  :roll:  :roll:

min  anisixis  minoraki  mou  gliko  apla  alakses   stadio  alimono  an  eixes  mini   akoma  sto  Essex  akoma  kai  sto  plisimo  opos  kai  sto   sex  kalo  einai  na  min kolas   se mia  gnosi  apla  probibastikes  lipon  min  anisixis  eisai  se kalo  dromo  kapote  oi   ginekes  plenan  mono  sto  xeri  tora  ektos  apo  to  oti  plenoun  kai  oi antres  uparxi kai  to  plintirio  sto  opio    gnorizis  ales  empiries   kai  esu  8a  emenes  sto  Essex ?  auta  einai  gia  ton  papa   pou  akoma  einai  mperdemenos  oxi  gia  esena ......  :P  :P  :P  :P  :P  :P
ευχαριστω κουκλε μου για τα καλα σου λογια και για την ψηφο εμπιστοσυνης σου! εγω απο το essex προβιβαστηκα στο ΟΜΟ (ηλθε το ΟΜΟ το θαυμα του ΟΜΟ κλπ κλπ) και αρκετα αργοτερα πηρα ακομα εναν προβιβασμο αγοραζοντας πλυντηριο  :D  :D  :D
εντελως πληροφοριακα αναφερω οτι ειναι το τεταρτο που αγορασα κατα την διαρκεια του εγγαμου βιου μου και οσο για τις εμπειριες που λες  :roll:  :roll: δεν το εχω σκεφθει ετσι......λες να αρχισω να το σκεπτομαι?  οτι εκτος απο το πλυσιμο των ρουχων μπορει να χρησιμευσει και σε κατι αλλο? σε τι ομως? εεεεεεε??? σε τι?  :shock:  :shock:

kathreftis

Παράθεση από: "minoraki"

ευχαριστω κουκλε μου για τα καλα σου λογια και για την ψηφο εμπιστοσυνης σου! εγω απο το essex προβιβαστηκα στο ΟΜΟ (ηλθε το ΟΜΟ το θαυμα του ΟΜΟ κλπ κλπ) και αρκετα αργοτερα πηρα ακομα εναν προβιβασμο αγοραζοντας πλυντηριο  :D  :D  :D
εντελως πληροφοριακα αναφερω οτι ειναι το τεταρτο που αγορασα κατα την διαρκεια του εγγαμου βιου μου και οσο για τις εμπειριες που λες  :roll:  :roll: δεν το εχω σκεφθει ετσι......λες να αρχισω να το σκεπτομαι?  οτι εκτος απο το πλυσιμο των ρουχων μπορει να χρησιμευσει και σε κατι αλλο? σε τι ομως? εεεεεεε??? σε τι?  :shock:  :shock:

ax  minoraki  mou  skepsou  ligo  .................an  spasis  tin  mia  basi  tou  kadou  kai  to   baleis  sto   stipsimo  doulebontas  kanei  tetoious  kradasmous  pou  .........................................katalabes  i   na  kanw  kai  kaka  mou ? :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

spellbound

minoraki

δεν χρειαζεται να κανεις κακα σου κουκλε μου! :evil:  :evil:  :evil:  αλλα να χαλασω και αλλο πλυντηριο μονον και μονον για τους "κραδασμους" του.......εεεεεεεεε παει παρα πολυ νομιζω!

fmas

Παράθεση από: "Pappas10"Η απάντησις μου καθυστέρησε χαρακτηριστικά μιας και προσπαθούσα - έως ένα σημείο εξακολουθώ να προσπαθώ - να θυμηθώ την ακριβή έννοια της λέξης "Σεξ" (αγγλιστί SEX).

Με εκτίμηση,

Παππάς10.

Πάτερ εμένα μου κάνει για το Σώμα Ελλήνων Ξυλοκόπων................

Φιλικότατα
Fmas....

kathreftis

Παράθεση από: "gikama" ]

GIKAMA    ENA  8A  SOU  PW  ( EXW  IDIKI  EKPTOSH  PLEON  STIN  AGORA  PLINTIRIOU  KAI  OTAN  PERNW  THL.  GIA  NA  PARAGKILW  TSAKIZONTE  NA  ME  EJIPIRETISOUN . )
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

434 Επισκέπτες, 0 Χρήστες