Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 320
  • Total: 320

Έτσι απλά : ζητείτε

Ξεκίνησε από Atma, Ιανουαρίου 09, 2005, 12:49:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kathreftis

Παράθεση από: "minoraki"δεν χρειαζεται να κανεις κακα σου κουκλε μου! :evil:  :evil:  :evil:  αλλα να χαλασω και αλλο πλυντηριο μονον και μονον για τους "κραδασμους" του.......εεεεεεεεε παει παρα πολυ νομιζω!

NAI  GLIKIA  MOU  AKSIZEI  NA  TO  KANEIS  ( LEFTA  EINAI )  SKEPSOU  OTI  MOLIS  KATEBEIS  APO  TO  PLINTIRIO  EISAI   :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:   KAPOS  ETSI  GIA  POLU  WRA  KAI  APOFASISE  AN  AKSIZEI
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
 :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

azazel

Λοιπον....Μολις ειδα την αγγελια σου.θα ηθελα να με αξιολογισεις :D
αν και ...............................δεν χρειαζετε..ειμαι απλα τοσο ΤΕΛΕΙΟΣ.
ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

Anonymous

exoun xathei pia oi antres kai xreiazontai oi kradasmoi tou plynthriou gia na ginei mia gynaika  :shock:  etsi??
emena pantos to plynthrio mou einai mia xara kai kamia gynaika den paraponethike
afhste loipon ta aporypantika kai ta plynthria kai kante to sosta opos prepei (tote pou o antras trabouse th gynaika apo ta malia mesa sth sphlia kai meta.....      xaxaxaxaxa)  sketh barbatila eimai o atimos!!!

minoraki

Παράθεση από: "summer_time"exoun xathei pia oi antres kai xreiazontai oi kradasmoi tou plynthriou gia na ginei mia gynaika  :shock:  etsi??
emena pantos to plynthrio mou einai mia xara kai kamia gynaika den paraponethike
afhste loipon ta aporypantika kai ta plynthria kai kante to sosta opos prepei (tote pou o antras trabouse th gynaika apo ta malia mesa sth sphlia kai meta.....      xaxaxaxaxa)  sketh barbatila eimai o atimos!!!
σαμμερακο μου γλυκειε......γι αυτο σε αγαπαω εγω! γιατι βαζεις τα πραγματα στην σωστη τους θεση! και δεν νομιζω να χρειαζεται να γινει μια γυναικα  :shock: ετσι για να αποδειχθει η τεχνη ενος αντρα.....αλλα τακτικες χρειαζονται.....ειπαμε οτι οι αντρες ξεχωριζουν για 2 πραγματα : το ενα ειναι η κολωνια τους :D  :D  :D ! και εξακολουθω να επιμενω οτι το πλυντηριακι μου θα το εχω μονον για να πλενω τα ρουχα μου και της οικογενειας μου! το αλλο πλυντηριο ειναι για τα πιατα.....σε φιλω πολλες μα παρα πολλες φορες!

Atma

Παράθεση από: "azazel"Λοιπον....Μολις ειδα την αγγελια σου.θα ηθελα να με αξιολογισεις :D
αν και ...............................δεν χρειαζετε..ειμαι απλα τοσο ΤΕΛΕΙΟΣ.
ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

Χμχμχμχμ προτιμώ τους μη τέλειους ΑΝΤΡΕΣ  :wink:

Καυτός ιδρώτας που ρέει με απίστευτη τόλμη
στα υπερυψωμένα πόδια της κυρίας 'πρόκλησης'
και καταλήγει στο ερεθισμένο 'ερωτικό δοχείο'
που δονείται από εσωτερικές εκρήξεις απόλαυσης..

κ. τέλειε τι είπες θα γίνεις ατελείωτος;;; :P  :P  :P

ΥΣ αυτό περί πλυντηρίου...φανταστείτε της γιαγιάς το πλυντήριο το παλιό
που δονείτε ήδη μόνο του..πλυντηριατη στάση :P

spellbound

Ατμα, φιλενας, θα συμφωνησω μαζι σου...
(παρ οτι εμαθα κατι τις με το συγκεκριμενο θεμα... συμβαση με τη Miele!)

παρ αυτα... οι τελειοι εμφανισιακα συνηθως ειναι μια βαρεμαρα σκετη...
Οι τελειοι εκ πεποιθησεως ειναι δυο βαρεμαρες και μια αποτυχια...

Χμ... καποιος ΜΗ τελειος υπαρχει????  Για να εμφανισθουν σιγα-σιγα... ειναι και οι καλυτεροι στις επιδοσεις λεμε  ]

Teo

:twisted: Τωρα το κλιμα ηταν στραβό ή ο γαιδαρος....???? Παλι το ξεχασα γμτ..... :twisted:

fmas

Τι ακούω και διαβάζω το μικρό σε αυτό το site...................................

Με πολλή αγάπη

Fmas

kathreftis

Παράθεση από: "summer_time"exoun xathei pia oi antres kai xreiazontai oi kradasmoi tou plynthriou gia na ginei mia gynaika  :shock:  etsi??

agapite  summer_time  
kat  arxin  na  ksekauarisoume  oti  den  xa8ike  kaneis  oute   oi  antres  ( ligostepsan  isos  kai  zabosan  merikoi )  alla  oute  kai  oi  gynaikes  ( lalisane  ligo  isos )
kata  defteron  egw  de  eipa   :shock:   eipa   :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:   megali  diafora  an  mou   epitrepeis  ( kai  na  min  mou  epitrepeis  to   idio  mou  kanei  )
kata  triton  den  lew  kalos  o  tropos  tou  arpagmatos  apo  ta  malia  bre  pedi  mou  (  mias  kai  simfoni  kai  to  minoraki  mas ) ala  re  file  mou  an  den   alaksis  kai  ligo  to  repertorio  exeis  na  antimetopisis  3  kyndinous  
1) na  tin karafliasis  
2)  na  se  silaboune   ( simera  plewn  apagorebete  ayto  to  maliotrabigma )
3) kai  polu  pio  simantiko  ama  ka8e  mera blepei  to  idio  ergo  i  gyneka  ektos  oti  kserei  tin  epomeni  skini  kai  bariete  skepsou  ti  8a  kanei  an  ma8ei  pos  ta  plintiria  den  einai  mono  gia  plisimo  !!!!!!
malon  prepei  na  to  skeftis  pio sobara  to  plintirio  kai  toses  alles  epiloges  tis  epoxis  mas  kai  na  bgeis  apo  tin  spilia  sou .
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

fmas

Καλά ρε Kathreftis παίρνεις τις μετρητοις ότι λέει ο summerakos μας????????????

Αχ............... Μάλλον θες ιδιαίτερα στην συμπεριφορά σου προς τον summer....  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Φιλικότατα,
Fmas

Υ.Γ. Απευθύνσου από δω μεριά για περισσότερα....

Atma

Δηλ φμα να μην πάρω και εγώ μετρητοίς τα ακόλουθα σου;

Τι ακούω και διαβάζω το μικρό σε αυτό το site...................................

Με πολλή αγάπη

Fmas

όσο για τον καθρέφτη είναι πειρακτήρι και έχει χιούμορ

και αν θες

χαχαχαχαχαχαχαχα

ΥΣ κι όμως εξακολουθείς να διαβάζεις τα όποια γραφόμενα του ποστ εδώ :wink:  βαράτε με δεν κλαίωωωω :wink:

Atma

Παράθεση από: "Teo":twisted: Τωρα το κλιμα ηταν στραβό ή ο γαιδαρος....???? Παλι το ξεχασα γμτ..... :twisted:

ξεχασιάρη τεο
και έλεγες πως με αγαπούσες!!!

που χάθηκες πάλι;;

ΥΣ φιλοσοφικό ή φελοσοφικό το ερώτημα σου;;; :P

fmas

Παράθεση από: "Atma"Δηλ φμα να μην πάρω και εγώ μετρητοίς τα ακόλουθα σου;

Με πολλή αγάπη

Fmas

όσο για τον καθρέφτη είναι πειρακτήρι και έχει χιούμορ

και αν θες

χαχαχαχαχαχαχαχα

ΥΣ κι όμως εξακολουθείς να διαβάζεις τα όποια γραφόμενα του ποστ εδώ :wink:  βαράτε με δεν κλαίωωωω :wink:

Το ξέρω Atma μου για τον καθρέφτη.......... Απλά ξέρω όμως και το μαγικό κουμπί του summer........  :P  :P  :P  :P  :P  8)  8)  8)  8)  8)  8)

Οπότε........

Όσο για την ΥΣ ναι............ τα διαβάζω.... δεν είμαι βαράτε με κι ας κλαίω αλλά έχω και ένα όριο......

Φιλικότατα
Fmas

Sotis

βασουλα  βρηκες....τιποτα  για  ξεπετα... :wink:

apol

πολυ ξαφνικο αυτο................
περιεργη αλλαγη συμπεριφορας.............
θα μου αρεσε πολυ αν ηταν αληθινη  αλλα δεν το βλεπω.........
δυστυχως λογω αποστασης δεν μπορω να θεσω υποψηφιοτητα .....
καλη επιτυχια στην αναζητηση σου ......
στην αναζητηση του απροοπτου..............

320 Επισκέπτες, 0 Χρήστες