Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 200
  • Total: 200

ΑΤΑΚΕΣ (Ο τόνος στο δεύτερο "Α")

Ξεκίνησε από Pappas10, Ιανουαρίου 13, 2005, 09:18:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

Η Θεία απ' το Σικάγο

Ορέστης Μακρής: Ροκ εντ ρολ; Δεν είναι αυτός ο χορός που αρπάζει ο καβαλιέρος τη ντάμα και της φέρνει το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω; Ωραίος χορός... Θα ήθελα κι εγώ πολύ να τον χορέψω... Αλλά μ' αυτόν που τον εφηύρε! Να τον πιάσω...

---

Ορέστης Μακρής: Που πάτε κύριε;
Κύριος: Στο διάδρομο.
Ορέστης Μακρής: Μα δε βλέπετε ότι δεν έχει χώρο;
Κύριος: Καλά κύριε. Μην κάνατε έτσι. Δε σας πιάσαμε και απ' τη μύτη!
Ορέστης Μακρής: Μόνο απ' τη μύτη δε μ' έπιασες. Απ' όπου αλλού, με έπιασες παιδάκι μου!

---

Γεωργία Βασιλειάδου: Η ανηψιά μου κι εγώ είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένες γι' αυτό που συνέβη, κύριε. Είμαστε very very... πώς το λέτε εδώ στην Ελλάδα; Χολοσκασμένες!

---
Τζένη Καρέζη: Μα δεν είναι πολύ τολμηρό Θεία;
Γεωργία Βασιλειάδου: Ε και; Δεν έχεις ακούσει που λένε «Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς»;

---

zarkvilion

Ρίζος: Και είναι μεγάλη η αδερφή σου;
Αυλωνίτης: Ε, δεν είναι και σαν την Πελοπόνησο...

Pappas10

- Καλέ πως είναι έτσι τα κορίτσια... ταμένα τα έχεις;;;

Γεωργία Βασιλειάδου προς Ορέστη Μακρή από το "Η θεία από το Σικάγο"

- "Θα ψηφίσουμε Γκόρτσο, ενά νερό μωρή Ματίνα, θα ψηφίσουμε λέω Γκόρτσο. Ψηφίζοντας Γκόρτσο ψηφίζουμε ενόττητα, το νερό μωρή κουράστηκες;, Ψηφίζουμε ευημερία, ψηφίζουμε ΓΚΟΡΤΣΟ.

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος προς Ελένη Ζαφειρίου (ενώ εκφωνεί πολιτικό λόγο) από το "Τζένη-Τζένη"

- Άντε κάτσε στο παράθυρο... να κάνε πως πλέκεις
- Μα αφού πεινάω... δεν θα φάμε;
- Κάτσε σου λέω στο παράθυρο, εσύ θα φας μετά. Κάτσε που είσαι όμορφη μπας και σε δει κανένας χριστιανός, ξεγελαστεί και έρθει μέσα και του πασάρουμε καμμία άλλη.

Θανάσης Βέγγος προς την "ωραία" αδελφή του (δεν ξέρω το όνομα της ηθοποιού) από το "Ο Παπατρέχας" (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο, αυτό που προσπαθεί να παντρέψει 7 αδελφές και τη θεία).

(Σαχλοκούδουνο γυναίκα, δεν θυμάμαι το όνομα) - Επάνω του Αλέκο
(Τζένη Καρέζη - αντίζηλος του σαχλοκούδουνου) - Με τον Αλέκο είσαι εσύ;
(Σαχλοκούδουνο) - Αμ με ποιόν;
(Καρέζη) - Δως' του Γιανκγούκο (Γιάνγκος, ο εκ' περιτροπής αντίπαλος του Αλέκου (Αλεξανδράκη) στην ταινία)

Από το "Δεσποινίς Διευθυντής"

- Με την Περδικομάτη;; Πρώτα απ' όλα αυτή είναι αριστερή... την βλέπω και μου γυρίζουν τα άντερα.

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος (ως στρατηγός και διοικητής δημόσιας υπηρεσίας) προς Ρένα Βλαχοπούλου από το "Φωνάζει ο Κλέφτης".

Αυτά και θα επανέλθω.

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kap

δεν θα κοιμουθούμε απο...ψεεεε (Δ.Παπαγιανόπουλος)

Ηρεμία και γαλήμη βρίσκει κανείς μόνο στον τάφο - Θ.Βέγγος στον Ν.Ηλιόπουλο

Atma

καπ καλως ορισες απο εδω...

και σελουμε σελουμε και αλλο παπαγιαννόπουλο
χεχεχε

minoraki

Παράθεση από: "Pappas10"- Καλέ πως είναι έτσι τα κορίτσια... ταμένα τα έχεις;;;

Γεωργία Βασιλειάδου προς Ορέστη Μακρή από το "Η θεία από το Σικάγο"

- "Θα ψηφίσουμε Γκόρτσο, ενά νερό μωρή Ματίνα, θα ψηφίσουμε λέω Γκόρτσο. Ψηφίζοντας Γκόρτσο ψηφίζουμε ενόττητα, το νερό μωρή κουράστηκες;, Ψηφίζουμε ευημερία, ψηφίζουμε ΓΚΟΡΤΣΟ.

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος προς Ελένη Ζαφειρίου (ενώ εκφωνεί πολιτικό λόγο) από το "Τζένη-Τζένη"

- Άντε κάτσε στο παράθυρο... να κάνε πως πλέκεις
- Μα αφού πεινάω... δεν θα φάμε;
- Κάτσε σου λέω στο παράθυρο, εσύ θα φας μετά. Κάτσε που είσαι όμορφη μπας και σε δει κανένας χριστιανός, ξεγελαστεί και έρθει μέσα και του πασάρουμε καμμία άλλη.

Θανάσης Βέγγος προς την "ωραία" αδελφή του (δεν ξέρω το όνομα της ηθοποιού) από το "Ο Παπατρέχας" (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο, αυτό που προσπαθεί να παντρέψει 7 αδελφές και τη θεία).

(Σαχλοκούδουνο γυναίκα, δεν θυμάμαι το όνομα) - Επάνω του Αλέκο
(Τζένη Καρέζη - αντίζηλος του σαχλοκούδουνου) - Με τον Αλέκο είσαι εσύ;
(Σαχλοκούδουνο) - Αμ με ποιόν;
(Καρέζη) - Δως' του Γιανκγούκο (Γιάνγκος, ο εκ' περιτροπής αντίπαλος του Αλέκου (Αλεξανδράκη) στην ταινία)

Από το "Δεσποινίς Διευθυντής"

- Με την Περδικομάτη;; Πρώτα απ' όλα αυτή είναι αριστερή... την βλέπω και μου γυρίζουν τα άντερα.

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος (ως στρατηγός και διοικητής δημόσιας υπηρεσίας) προς Ρένα Βλαχοπούλου από το "Φωνάζει ο Κλέφτης".

Αυτά και θα επανέλθω.

Με εκτίμηση

Παππάς10
το σαχλοκουδουνο γυναικα ειναι η νιτσα μαρουδα! νομιζω οτι ειναι το ιδιωδες προτυπο ολων των αντρων! ξανθια-χαζη-δεν μιλαει πολυ! "ελα βρε αλεκο μουυυυ...."! αυτο ηξερε να λεει μονον! :D  :D  :D

TetiQ

ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ[/i]

200 Επισκέπτες, 0 Χρήστες