Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

αι τυχον συμπτωσεις εντελως τυχαιαι....

Ξεκίνησε από minoraki, Ιανουαρίου 14, 2005, 09:26:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "jasper"Μινοράκι μου, επειδή σε παρακολουθώ στο φόρουμ και σε πολλά πράγματα συμφωνούμε, είμαι σίγουρη πως οι λίστες μας με τα υποψήφια θύματα του αρμαγεδόνα δεν θα διαφέρουν πολύ.
΄Αντε βρε! χαλάλι αλλά να μου τον γυρίσεις πίσω όπως σου τον δίνω  :wink:  

Υ.Γ. Απαγορεύεται η χρήση του προς ικανοποίηση οποιουδήποτε "πολεμόχαρου" ένστικτου ποδοσφαιρικής φύσεως  :P
:D  :D  :D  να εισαι σιγουρη, φιλενας, οτι θα επιστραφει ετσι οπως παρεληφθει! οπως διαπιστωνω υπαρχουν πολλοι υποψηφιοι χρηστες του! το καλο σε αυτο το φορουμ ειναι οτι, ολοι λιγο-πολυ καμενοι ειμαστε!  :D  :D  :D

fmas

Για το καμμένοι συμφωνώ απόλυτα με την minoraki.......................

Φιλικά,

Fmas

minoraki

Παράθεση από: "fmas"Για το καμμένοι συμφωνώ απόλυτα με την minoraki.......................

Φιλικά,

Fmas

ελπιζω και ευχομαι το "καψιμο" ολων μας να σταματησει μεχρι εδω!

fmas

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "fmas"Για το καμμένοι συμφωνώ απόλυτα με την minoraki.......................

Φιλικά,

Fmas

ελπιζω και ευχομαι το "καψιμο" ολων μας να σταματησει μεχρι εδω!

Χμ.........................................................................

Το προσωπικό κάψιμο είναι λίγο βαρύ αλλά.........

Πάντα Φιλικά
Fmas

minoraki

αμ με το δικο μου καψιμο να δεις τι γινεται αγορινα μου.....ουτε αντηλιακο με δεικτη προστασιας 1.000 δεν σωνομαι! ευτυχως που καταλαβαινομαστε μεταξυ μας, τουλαχιστον....

fmas

Το ξέρω minoraki mou το ξέρω.............................................

Αν και το δικό μου κάψιμο με μια πλαστική βαριάς μορφής ίσως διορθωθεί αλλά ................................

Πάντως ώρες ώρες μου θυμίζω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Γραμματόσημο........... [size=9](Εκ της ομότιτλης θεωρίας)[/size]

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Anonymous

palioxarakthresssss , proton afhste hsyxo ton tyxeroulh arketa problhmata exei sth zoh tou , deytero ego doxa to theo oute kamenos eimai (to kalokairi kathomai panta kato apo omprela xexe , ase pou o hlios einai kolhtos mou) oute tsourouflismenos , oi gynaikes de me parathsane , oi filoi de me poulhsane , oi goneis mou de me parathsan sto dromo klp klp
ola kala ola anthira , ela xamogelo thelo ki oxi gkrinies ainteeeeee

minoraki

Παράθεση από: "summer_time"palioxarakthresssss , proton afhste hsyxo ton tyxeroulh arketa problhmata exei sth zoh tou , deytero ego doxa to theo oute kamenos eimai (to kalokairi kathomai panta kato apo omprela xexe , ase pou o hlios einai kolhtos mou) oute tsourouflismenos , oi gynaikes de me parathsane , oi filoi de me poulhsane , oi goneis mou de me parathsan sto dromo klp klp
ola kala ola anthira , ela xamogelo thelo ki oxi gkrinies ainteeeeee
summer εαν εννοεις να αφησουμε ησυχο τον φαμασουλινι....νομιζω οτι με αυτη την επικοινωνια μας ο ενας δινει κουραγιο στον αλλον! :D  :D δεν τα λεω καλα φαμς μου? και δευτερον σου ευχομαι να εισαι παντοτε ετσι..μεσα στην καλη χαρα! απο αυτα που αναφερεις παραπανω, δλδ για τους φιλους σου, τις γυναικες, τους γονεις κλπ κλπ...εμας αντιθετως μας συνεβησαν ολα...μα ολα...και ΠΡΟΣΟΧΗ..ο,τι και εαν κοροιδευουμε στη ζωη μας, καποια στιγμη αργα ή γρηγορα του λουζομαστε! φιλιααα!

Ntama

Πόλλυ μου, καλή μου φίλη...

πιστεύω ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο σ'αυτήν τη ζωή... ΤΙΠΟΤΑ !!!

και ξέρω πως εσύ θα με καταλάβεις απόλυτα...

minoraki

:D  :D filenas......kai vevaios katalavaino afta pou les...
oson afora ton summer....mesa sthn kalh xara ton vrhsko....as usual...

fmas

Παράθεση από: "minoraki":D  :D filenas......kai vevaios katalavaino afta pou les...
oson afora ton summer....mesa sthn kalh xara ton vrhsko....as usual...

O summer έτσι είναι πάντα... αν καθόμουν να τον πάρω της μετριτοίς το είχα χάσει το παιχνίδι... Το ίδιο και με τους περισσότερους ανθρώπους Πλέον...

Πάντα Φιλικά,
Fmas

etet

minoraki apo simptoseis sth zwh mou tipote allo vivlio tou poliraki sou lew!!!!   xa,xa,xa

minoraki

:D  :D  :D χαχα ετετουλα μου....εχεις πολυ μεγαλο δικιο....

759 Επισκέπτες, 1 Χρήστης